Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuję Karolowi za zorganizowanie spota oraz dziękuję przybyłym za świetną atmosferę :thumbup:

Zaraz będa fotki :hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wzajemnie dzieki wszystkim za mile spotkanko :)

Szkoda tylko ze tak krotko nastepnym razem trzeba zrobic z soboty na niedziele z odpowiednia iloscia % :polew:

Opublikowano

widzę że zabawa była przednia :wink4:

Opublikowano

nooo zazdroszczę Wam imprezki :) a teraz Wam coś powiem: FORZA INTER! GRANDE MILITO! :decayed: robimy coś jutro czy raczej nie?

Opublikowano

widzę że zabawa była przednia :wink4:

teraz to jest przednia zabawa!!!!!!!!!!!!!! Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

nooo zazdroszczę Wam imprezki :) a teraz Wam coś powiem: FORZA INTER! GRANDE MILITO! :decayed: robimy coś jutro czy raczej nie?

ja jestem zawsze chętny :naughty: pogoda dopisuje więc trzeba ją wykorzystać :hi:

Opublikowano

Dzień dobry :hi: Mam pytanko.Był ktoś może wczoraj w Myślęcinku na majówce?Wybieram się dziś z rodziną i jestem ciekaw czy warto.Drugie pytanko,czy tam są strzeżone parkingi(mam rejstracje na toruńskich numerach)wiadomo o co chodzi :kwasny: Nie powinno tak być ale niestety i w Bydgoszczy i w Toruniu są huligani.Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja byłem wczoraj przez chwilę ale deszcz mnie przepłoszył. Czy warto to zależy na co się nastawiasz ja chciałem zobaczyć ciężarówki i pod tym względem szału nie było. Poza tym jazdy konne, 20 m dalej stajnie pod namiotami i wiaterek zapaszek niesie. A tak poza tym to jak każdy " piknik rodzinny".

Co do parkingów strzeżonych to zauważyłem tylko płatne niestrzeżone oraz darmowe przy działkach.

Opublikowano

duzo osob jechalo bo pytali sie o droge jak bylem w pracy ale niestety nie wiem jak bylo. naklejka klubowa powinna zalatwic ci nietykalnosc :cool1:

Opublikowano

Dzień dobry :hi: Mam pytanko.Był ktoś może wczoraj w Myślęcinku na majówce?Wybieram się dziś z rodziną i jestem ciekaw czy warto.Drugie pytanko,czy tam są strzeżone parkingi(mam rejstracje na toruńskich numerach)wiadomo o co chodzi :kwasny: Nie powinno tak być ale niestety i w Bydgoszczy i w Toruniu są huligani.Pozdrawiam.

Wjezdzajac do myslecinka masz parking platny, co prawda nie wiem na ile jest on strzezony ale podejrzewam ze tamtedy nie chodza raczej bandy bezmozgich gowniarzy :) A jesli chcesz faktycznie strzezony parking to jest jeszcze przed zawisza ale watpie zeby chcialo ci sie tyle dralowac z buta bo cala wycieczka pojdzie w leb

Ps. Felipe albo Reniu po wczorajszym grillu zostal Wasz sloik z mlekiem :) Jesli jestescie przywiazani do niego emocjonalnie to w razie co go umylem i czeka na odbior :>

Opublikowano

topor dzis do was przyleci na spota do torunia

gdzie bedziecie ;> ? MotoArena czy Piotr i Pawel ?

Opublikowano

topor dzis do was przyleci na spota do torunia

gdzie bedziecie ;> ? MotoArena czy Piotr i Pawel ?

Ogólnie to spot przypada za tydzien w Toruniu (bo co 2 tyg) , ale moze cos sie da zorganizować :naughty:

Opublikowano

Kurde chętnie bym oblookał lalkę Topora :slina: ale niestety dzisiaj odpadam :wallbash: Sprawy rodzinne.

Ogólnie nie wiem czy coś jest planowane dzisiaj w Toruniu :mysli: Może niech lokalna ekipa się zorganizuje...

Ps. Felipe albo Reniu po wczorajszym grillu zostal Wasz sloik z mlekiem :) Jesli jestescie przywiazani do niego emocjonalnie to w razie co go umylem i czeka na odbior :>

Hehe... nie łączy nas z tym słoikiem nic szczególnego więc możesz go wykorzystać w dowolny sposób :>

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.Pojadę i sprawdzę.Troszkę strach o auto ale zobaczymy :cool1:

Opublikowano

ja dziś raczej jestem pod telefonem bo niedługo jadę z rodzinką do znajomych więc jak będzie jakaś decyzja odnośnie spota to podeślijcie mi godzinę i miejsce sms'em 660-665-983, z góry dzięki :)

Opublikowano

to co organizujemy cos dzisiaj :gwizdanie: kto by byl chetny :hi:

Opublikowano

to co organizujemy cos dzisiaj :gwizdanie: kto by byl chetny :hi:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Opublikowano

Jak tam poziom wody na Fordonie?? U mnie już ulica zamknięta :thumbdown:

Opublikowano

jak co to piszta sms-a, bo ja jade się poszwędać tu i tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 15:08_________________________________________________

Jak tam poziom wody na Fordonie?? U mnie już ulica zamknięta :thumbdown:

Fordon w normie....chyba
Opublikowano

w fordonie lajt :wink4: wał mamy za***iście duży , boje sie bardziej o tych co mieszkają po drugiej stronie :confused4: