Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurw... ale tu sie przez dwa dni narysowało stron :wallbash: o czym Wy tak piszecie? Mnie dzis nie było z racji awaryji mojego sprzeta...Ale mam nadzieje ze mam czego załowac...

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

petara jeszcze nie raz sie spotkamy :drunk:

Opublikowano

No niech każdy się wypowie co ma jaja i ...V.A co może tak nie jest i nie było??

Opublikowano

Przeciez wiadomo ze nie raz czy dwa :tongue4:

Opublikowano

na moje to takie spam jak jest teraz jest spoko ;) ale co racja to racja... czasem naszej organizacji brakuje trochę do ideału.

Opublikowano

dobrze gada , polać mu :drunk:

Dzisiaj był kompletny kataklizm, ale nastepnym razem bedzie trzeba to ogarnąc :wink4:

Opublikowano

Tylko tak dalej to wróci do spotkań 4 autek jak kiedyś...

Opublikowano

nudą zawiewa na spotach że szok.monotonia gorsza jak w czeskim filmie.ile można stać przy samochodach i nic innego nie robić.niech będzie ciepło co chociaż kiełbache bedzie można wpierdzielić

Opublikowano

panowie trzeba to zmienić :disgust:

Oczywiscie tez z tego miejsca bardzo chciałbym pozdrowić grzegorza (gurban6) i rownież pogratulować mu samochodu , szkoda tylko ze nie bylo blizszej okazji na obejrzenie go dokladniej . Doszły do klubu 2 nowe b5 polifty :decayed:

Opublikowano

juz lepiej nic nie zmieniajcie, bo widze ze wyobraznia młodzieńcza was ponosi :tongue4::polew:

narazie jeszcze sie czuje na siłach żeby młodzieńcze zapały temperować, także nie goraczkowac się za bardzo :tongue4:

Grzechu nie pisz że Nudą zawiewa skora Cię nie było, jakos wiara dziękowała za spota i zodowolona była :good:

gdy jeszcze tu wiekszości z was nie było, starszyzna spoty robiła i jakoś nikt nie narzekał, raz były tylko spotkania, raz były grile a i popijawki sie zdarzały :gwizdanie:

DOBRANOC :naughty:

Opublikowano

Grzechu nie pisz że Nudą zawiewa skora Cię nie było, jakos wiara dziękowała za spota i zodowolona była

pokaż mi gdzie ja napisalem ze chodzi o dzisiejszy spot!! jak masz problemy ze zrozumieniem niektórych zdan to ich nie komentuj...
Opublikowano

juz lepiej nic nie zmieniajcie, bo widze ze wyobraznia młodzieńcza was ponosi :tongue4::polew:

narazie jeszcze sie czuje na siłach żeby młodzieńcze zapały temperować, także nie goraczkowac się za bardzo :tongue4:

Grzechu nie pisz że Nudą zawiewa skora Cię nie było, jakos wiara dziękowała za spota i zodowolona była :good:

gdy jeszcze tu wiekszości z was nie było, starszyzna spoty robiła i jakoś nikt nie narzekał, raz były tylko spotkania, raz były grile a i popijawki sie zdarzały :gwizdanie:

DOBRANOC :naughty:

Majki zrozum to ze nie każdy ma jaja żeby coś napisać.Sa od nie dawna i jeszcze im się nie znudziło.CO maja mówić...Uciekasz od tematu zamknołes temat i dalej będzie tak samo...Faktycznie lepiej :polew: Cos trzeba czasem ustalić a nie tylko przyjeżdżać się spotykać.Grille były całe 2 popijawa cała jedna od kiedy ja jestem

Opublikowano

Panie i Panowie ja czekam az sie zbierzecie na jakies piwko konkretne, bo jak tak dalej pojdzie to ja fure sprzedam i juz nie bede mogla z Wami na piwko skoczyc :( ustalcie jakis termin konkretny! zebym wiedziala jak sie dostosowac;)

Opublikowano

Panie i Panowie ja czekam az sie zbierzecie na jakies piwko konkretne, bo jak tak dalej pojdzie to ja fure sprzedam i juz nie bede mogla z Wami na piwko skoczyc :( ustalcie jakis termin konkretny! zebym wiedziala jak sie dostosowac;)

pamietam ze w bilarda mielismy sie zmierzyć :hi:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 23:55_________________________________________________na jakis % wypad najlepiej po 10 ...co jeszcze w portfelu coś tam szeleści, bo potem to kurzy sie tylko
Opublikowano

dobrze gada , polać mu :drunk:

Dzisiaj był kompletny kataklizm, ale nastepnym razem bedzie trzeba to ogarnąc :wink4:

:polew: :polew: :polew: na stacji w stzyzawie powiedzilem do rafiego ze poprowadzi nas droga na Toruni i co...i kierownik musial pokazac ze ma 125km i wydarl pierwszy i piskiem opon wiec gdzie tu mowa o jakiejs organizacji jak sie mlodziez przed szereg wystawia :polew: :polew: :polew:

PS. Nowek nie goraczkuj sie...nastepnym razme sie cos zorganizuje i bedzie git...tego roku to jeszcze nawet paru dni pogody nie bylo i jak pada to ciezko cos organizowac...

Opublikowano

Przynajmniej młodzież próbuje coś dopiąć do końca...Artur wejdź na Poznań czy wa-we i zobacz foto ze Spotow... i wtedy :mysli:

Opublikowano

na stacji w stzyzawie powiedzilem do rafiego ze poprowadzi nas droga na Toruni i co...i kierownik musial pokazac ze ma 125km i wydarl pierwszy i piskiem opon wiec gdzie tu mowa o jakiejs organizacji jak sie mlodziez przed szereg wystawia :polew: :polew: :polew:

Kieras ma jeszcze noge do fiesty przyzwyczajona :polew:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 00:07_________________________________________________

Przynajmniej młodzież próbuje coś dopiąć do końca...

i tu ma Nowek racje...zorganizował zamówienie ramek i smyczy?? szybko i skutecznie :notworthy:
Opublikowano

Przynajmniej młodzież próbuje coś dopiąć do końca...Artur wejdź na Poznań czy wa-we i zobacz foto ze Spotow... i wtedy :mysli:

byle Nowek w poznaniu i niczym wielkim tamten spot od naszego sie nie roznil ... a co do mlodziezy to pewnie ze kazdy ma racje glosu...sam jestem swiezy w klubie a4...z tym ze nie zawsze jest tak jakbys sobie to wymarzyl... poprostu nastepny spot sie zorganizuje lepiej i bedzie :good: a dzisiejszy i tak byl mega udany bo pogoda nas zawiodla a autek bylo jak nalezy

I na kolejny wyjazdy jeden wyznaczony gosc jedzie przodem i jego sie trzymamy a nie jakies mijanki itd...kto wycisnie wiecej...spytaj Tomka jak rowniotko sobie wracalismy i bylo ok...

Nie zpominajmy ze Majki jest prezesem sekcji kuj-pom i sluchajmy sie jeden osoby a nie...jakies rewolucje...i jeszcze jedno jak komus spoty stane nie odpowiadaja to przeciez na lince go na spota nie ciagniemy :polew:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 00:15_________________________________________________a i co do ramek i smyczy to ja kiedys na luczniczce sie pytalem komu zamowic i temat ucichl a ja 5lat nie mam zeby sie 100razy pytac...jak widzieliscie ja juz smigam z ramkami klubowymi... :evil:

Opublikowano

i jeszcze jedno jak komus spoty stane nie odpowiadaja to przeciez na lince go na spota nie ciagniemy

rozumiem że do mnie pijesz tylko zabraklo odwagi żeby to napisać :baseball: