Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki to ma dobrze :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paweł co ja mam dobrze :polew: Pracę czy grill ?Dzis nawet oponki smarowałem fiutem( czarnidłem) hahhahha ,ale są super :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 22:14_________________________________________________Jak cos to tez Ci dam smarowidło,jeszcze mam troszkę .Jak masz stare opony to tak odswieża że hej :naughty:

Opublikowano

spamer wrócił :) byłem pod Tesco na spotkaniu VAG Kujawy... było koło 20 autek... jedna zajefajna Bora... dokładkę raczej założę tylko będę się musiał do niej przyzwyczaić... resztę przemyślę :decayed:

Opublikowano

Grill oczywiście , przekichane z tą robotą w sobote , no ale cóż , praca to nie przedszkole , ja teraz zbieram kase na jakiś przyzwoity felunek :> , Mam nadzieje ze jeszcze w te wakacje zagosci na aucie :cool1:

Opublikowano

A co ja tam pisze.Ty jesteś z wyższych sfer,jako kierownik i co tam Ci fiut jakiś.Masz od tego ludzi aby pastowali Ci koła :polew:[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 22:18_________________________________________________A jaki szukasz? 18 czy 17

Opublikowano
  • Autor

jendrex, prosze Cie zostaw chociaz chromowany znaczek z tego pięknego samochodu :confused4:

Opublikowano

co do tego grilla to proponowalbym jakas wczesniejsza godzine np 12:00 zbiorka w jakims miejscu... . do koronowa jest ok 30-35km do piecek ok 15-18km

Opublikowano

raczej 18" :evil:

Opublikowano

Sorki ja znikam ,idę na 4 do pracy :wallbash: Taka praca ale i sa jakieś tam ......... z tego tytułu hahhahaha,milcze już bo za duzo powiem.Miłej soboty i niedzieli.Do zobaczyska za tydzień w Bysi[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 22:22_________________________________________________o spore fele chcesz.Autko poradzi :polew: Juz taki jestem ze czesto zartuje.Pawel sorki.Milego wypoczynku wsiem z :a4fan:

Opublikowano

musi , widziałem ostatnio golfa IV 1.4 z felgami 18" to czemu i moje 1.8 nie miałoby rady dać :wink4: , a jak nie bedzie rady dawać to robie swapa na 1.8 T :decayed:

Opublikowano

była opcja czerń... póki co osiągnąłem cel, który chciałem.. ale wiadomo jak się osiągnie jeden cel to chce się osiągać kolejne... teraz takim celem jest dokładka z Cupry ;) póki co modze sobie troszkę A3, ale w głowie rodzi się już projekt na kolejne auto... ;)

Opublikowano

:bry:Witam panowie :hi: to jak tam??

Niedziela - PAS W KORONOWIE tak tylko jaka godzina by odpowiadała najlepiej /?? moze 11-12 wyjazd z bydgoszczy i może jakąś małą liste byśmy zrobili ?? Dopisywać sie ładnie :a4fan:

1.Tomek4don

2.....

3.....

4.....

Opublikowano

jeszcze nie wiadomo czy pas w koronowie czy nie , ogolnie oficjalny spot jest 13.06 ... jutro mozemy zrobić , coś lżejszego :wink4:

Opublikowano
Bez urazy Reniu , ale naprawdę ...

Ale dlaczego miałbym byc urażony? Tym, że masz inne zdanie?

Mi podobają mi się obie koncepcje, jasny znaczek i jasne koła, oraz wersja zadziorna all-in-black, czarny znaczek, ciemne koło (nie czarne). Nie przyjmuję natomiast jasnego znaczka i czarnych kół i odwrotnie.

Opublikowano

Z początku wydawało mi się ze ciemna felga na a3jce Jędrzeja będzie wyglądać już przechooj kozacko , ale vt pokazało ze wyglądałaby jak Czołg :wink4: , napisałem "żebyś sie nie uraził " żeby nie wyszło, że twierze, że nie masz gustu ... :gwizdanie:

Opublikowano

moim zdaniem ciemna fela byłaby czołgiem przy obecnym zawiasie... powtarzam po raz kolejny - jeśli będzie ciemna fela to będzie założony gwint i auto pójdzie w dół jeszcze z 3-4 cm

Opublikowano

To tylko VT a wybór koncepcji i tak należy do Jędrzeja :cool1: No a przy glebie z auta zrobi się twardziel :evil:

Opublikowano

a ze mnie szczerbol :polew:

Opublikowano

jesli w niedziele sie chcecie spotkac juz o 11-12 to ja musze podziekowac nie wyrobie sie z tak wczesna pora :)

Opublikowano

ja też liczyłem, że koło 16-17 dopiero..