Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w ten dżdżysty poranek :hi:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

ja nastrój mam taki sobie po wczorajszym meczu.

Opublikowano

Witam.Mnie tez sobota pasuje ale po 16 mogę być w Bysi :naughty:

Opublikowano

Czółko :kawa:

Daras... a czego się spodziewałeś? :cool1:

Opublikowano

no nie wiem kurcze... liczyłem ze moze 3:1... chociaż bardzo dobrze grał Rybus.. i prawie wjebał bramke.. ale Casijas czy jak on tam sie pisze to jednak jeden z najlepszych bramkarzy i to obronił jedna reką

Opublikowano

ehhhhhhhhh.............................

Opublikowano

Witam

Kupował może ktoś wycieraczki od forumowicza marcin(driver)??

http://www.a4-klub.pl/smf/inne_sprzedam_wycieraczki_valeo_compact_revolution_xtrm-t137132.0.html

Muszę wymienić a nie chcę znowu kupować taniochy z Tesco :thumbdown:

Opublikowano

Zastanawiam sie tylko co robi Smuda jako selekcjoner naszej reprezentacji, po tym meczu powinien poleciec na pysk jak nic.... Wystawic mlodzików 4-3-3 na mecz przeciwko hiszpanii to tak jakby sobie od razu te 6 samemu strzelil... Otwarta pilke to se moga zagrac ale z San Marino albo inna podworkowa reprezentacja z Bydgoszczy. Ten mecz wygladal mniej wiecej jak walka pudziana z silva :polew:

Opublikowano

Witam

Kupował może ktoś wycieraczki od forumowicza marcin(driver)??

http://www.a4-klub.pl/smf/inne_sprzedam_wycieraczki_valeo_compact_revolution_xtrm-t137132.0.html

Muszę wymienić a nie chcę znowu kupować taniochy z Tesco :thumbdown:

W tym linku, znajdziesz takie wycieraczki firmy EVO, ale cena lepsza.

http://www.allegro.pl/show_shop.php?category=0&country=1&buy=0&shop=0&order=t&p=0&price_from=0&price_to=0&listing=0&pay=0&listing_sel=1&listing_interval=0&redir_to_search=1&string=wycieraczki&shop_id=7446049

Dodam tylko, że mam takie przy A6 i jestem zadowolony

Opublikowano

A co to za firma EVO? :mysli:

Opublikowano

Evo???? Może miało być: Adamo i Evo. Ale wiesz Reniu jakie te baby są, wszędzie na pierwszym miejscu muszą być :polew: :polew:

Opublikowano

panie i panowie co myslicie zeby wybrac sie wspolnie nad morze tak na dwa lub trzy dni. jedrek zapyta sie znajomego o ceny -moze dostaniemy znizke klubowa. najwazniejsza by byla liczba chetnych no i termin zeby wszystkim odpowiadal- chociaz jak wezmiemy weekend-lub piatek wieczorem przyjazd sobota i niedziela - to mysle ze problemu z wolnym by nie bylo-zawsze mozna sie zamienic :hi:

Opublikowano

tomiczka dzięki za odpowiedź :notworthy:

Opublikowano

Pomysł fajny ale bardzo ważne są szczegóły, bo takiego wyjazdu na "hurra" nie można robić, szczegolnie z całą rodzinką.

Opublikowano

A może, nad morze, tam gdzie Nowek był. Zamieścił nawet link do strony, z tym ośrodkiem. Jeśli pojechałyby również dzieci, to myślę, że to dobre miejsce.

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

reniu to nie jest na "hurra" bo nawet terminu nie podalem :hi: a pytam sie bo z naszym zapalem i organizacja to mozemy planowac wakacje 2012 :polew: dlatego pisac kto jest zainteresowany koszt mniej wiecej ok 30zl osobo/doba