Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie :) Do Irlandii jadę audikiem, jeden ziomek był napalony ale coś tam coś tam. 14.07 mam prom, więc niedługo pożegnanie zrobię :P To jak jest z tymi dystansami? Czytam na forum ,że niby mniejsze niż 17mm nie pasują, no i mam oryginalne felgi więc pierścienie centrujące są chyba zbędne? Kto się bawił tym? Może Reniu?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja sie bawilem :)

Jesli masz ori fele to nie potrzebujesz zadnych pierscieni centrujacych...

kuopujesz tylko dystanse do felgi o otworze centrujacym 66,1mm (taki jest w A4 B5), musisz sobie wybrac ile chcesz odsunac kolo od piasty (podaj jakie masz fele i jakie opony) to Ci wybiore dystanse :notworthy:

Opublikowano

Nie :) Do Irlandii jadę audikiem, jeden ziomek był napalony ale coś tam coś tam. 14.07 mam prom, więc niedługo pożegnanie zrobię :P To jak jest z tymi dystansami? Czytam na forum ,że niby mniejsze niż 17mm nie pasują, no i mam oryginalne felgi więc pierścienie centrujące są chyba zbędne? Kto się bawił tym? Może Reniu?

Nie ja się nie bawiłem, bo u mnie nic nie ociera. Ciekawe, bo masz takie same obręcze, niby taką samą wysokość sprężyn (-35) więc może winą są tu amorki że bardziej dobija? :mysli: Moje są o skróconym skoku (-25) i nie zdarzyło się jeszcze bym gdzieś dobił :mysli:

Opublikowano

HAHAHAHAHA! Italia do domu! :D:D:D

Opublikowano

Mam nadzieje chociaz nie ciesz sie za wczesnie...

Opublikowano
Ciekawe, bo masz takie same obręcze, niby taką samą wysokość sprężyn (-35) więc może winą są tu amorki że bardziej dobija? mysli Moje są o skróconym skoku (-25) i nie zdarzyło się jeszcze bym gdzieś dobił mysli

Wcześniej miałem sportowe i tam była regulacja "skoku", a teraz są standardowe i pojawił się problem bo owej regulacji nie ma.

kuopujesz tylko dystanse do felgi o otworze centrujacym 66,1mm (taki jest w A4 B5)

5/112 piasta 57mm,1 Audi , Volkswagen , Seat ,Skoda. I na forum też jest 57 mm

Sam zmierzyłem i dziura w feldze faktycznie ma 57mm. ET 45 235/45 R17 94W

Opublikowano

Karol a Ty do Torunia w niedziele sie wybierasz??

przypomne liste:

1. ArturB6

2. Tomiczka - (moze z Reniem)

3. Manny90

4. Zuzk@

no i co dalej??????????????????????[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 17:56_________________________________________________

Ciekawe, bo masz takie same obręcze, niby taką samą wysokość sprężyn (-35) więc może winą są tu amorki że bardziej dobija? mysli Moje są o skróconym skoku (-25) i nie zdarzyło się jeszcze bym gdzieś dobił mysli

Wcześniej miałem sportowe i tam była regulacja "skoku", a teraz są standardowe i pojawił się problem bo owej regulacji nie ma.

kuopujesz tylko dystanse do felgi o otworze centrujacym 66,1mm (taki jest w A4 B5)

5/112 piasta 57mm,1 Audi , Volkswagen , Seat ,Skoda. I na forum też jest 57 mm

Sam zmierzyłem i dziura w feldze faktycznie ma 57mm. ET 45 235/45 R17 94W

z tym 66.1 to sory ja sie pomylilem ...faktycznie jest 57,1 :notworthy:

jesli chcesz miec to narmalnie to musisz kupic dystatne 10mm - i innych nie bierz bo z kolei bedzie Ci o nadkloe obcierac

Wiec podsumowując 4xdystans 10mm o otworze 57,1mm :hi:

Opublikowano

1. ArturB6

2. Tomiczka

3. Manny90

4. Zuzk@

5. Reniu (jak nie sam to zabiore sie z Tomiczka o ile się wybiorę) :gwizdanie:

Opublikowano

No też tak myślę ,że 10mm będzie spoko, tylko że jak byłem w sklepie z tymi dystansami to ziomek mówił, że do Audi mniejsze jak 17mm nie pasują i na forum też coś o tym czytałem, teraz nie wiem o co chodzi, zgłupiałem troszkę. Jak może dystans nie pasować który ma 10mm? Na tył tylko dam te dystanse :)

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item1085406291_dystanse_10mm_4_100_57_1_vw_seat_skoda_express.html

tu masz link do dystansow i uwazaj zeby nie kupic ze srubami bo jesli masz swoje to inne Ci sa nie potzrebna...a jesli juz to musisz miec sruby w lbem w lodke a nie w stozek tak jak sa na tej aukcji co podalem

Opublikowano

wszystko zamówione,zapłacone....nic tylko modzić :kox:

Opublikowano

Panowie kiedy szykuje się jakiś zlocik ?? :)

Opublikowano

Panowie kiedy szykuje się jakiś zlocik ?? :)

w tą niedziele w Toruniu
Opublikowano

:hi:

Gdzie i za ile nabijaliście klime?

Opublikowano

TORUŃ 27.06.2010-lista chętnych

1. ArturB6

2. Tomiczka

3. Manny90

4. Zuzk@

5. Reniu (jak nie sam to zabiore sie z Tomiczka o ile się wybiorę) :gwizdanie:

6.grzechu4don (50%)

[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 18:47_________________________________________________

:hi:

Gdzie i za ile nabijaliście klime?

u Krakowskiego za 170zł(nabicie,odgrzybienie,wymiana filtra kab.)

http://www.krakowskiserwis.pl/

Opublikowano

dzis przejechalem sie z Tomiczka jesgo A6 i krecil ja do okolo 5k obrotow i powiem wam ze szla....jak nalezy i niebyl to PSJ :tongue4:

Opublikowano

Więc powiedz chłopakowi niech nie zapomina jej co jakiś czas przedmuchać :boobs: .... rzecz jasna mówiłem o :audi: czyli :boobs::boobs:

:polew:

Opublikowano

dzis przejechalem sie z Tomiczka jesgo A6 i krecil ja do okolo 5k obrotow i powiem wam ze szla....jak nalezy i niebyl to PSJ :tongue4:

przejedź się kiedyś S8 (360KM)....tylko weź miske jakąś na kolana :polew:

kumpel miał taką z 2002 roku w tiptronicu...magia :notworthy:

Opublikowano

Przejedź się czymś lżejszym z taką mocą to wtedy dopiero jest kox :kox: