Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie mega urzekające jest klimatyczne czerwone, delikatne podświetlenie Audi :notworthy: Dopierdzielę jeszcze podświetlane kratki i będzie cymes :jerk:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomiczka odbierz telefon :evil:

:polew:

Czyżby do pracy nie dotarł Tomek ? :wink4:

:hi:

Na popołudniówkę mamy Kieras. A dziś spałem ciut dłużej bo wczoraj trzeba było zostać i dokończyć robotę, no i zeszło prawie do 2-giej w nocy.

Pawele, spóźnione, ale szczere 100 lat.

Opublikowano

ja się zastanawiam aby nie wyrezać też czegoś ekstra do pakietu oświetlenia , tylko też trzeba pamietać że co za duzo to nie zdrowo :decayed:

Niby tak, ale jak rezasz to co inni mają w pakietach to chyba nie można nazwać że nie zdrowo :mysli: Pełen pakiet oświetlenia naprawdę wygląda imponująco. Mój jest nietypowy mam podświetlanie kratek, podłokietnika, funkcję comming home, a nie mam podświetlonego głupiego kubka na napoje o oświetleniu bocznym drzwi nie wspomnę - a lampki są :wallbash:

skoro lampki sa to ystarczy je podlaczyc :cool1:

Opublikowano

Dla mnie mega urzekające jest klimatyczne czerwone, delikatne podświetlenie Audi :notworthy:

Ładnie ujęte. Ja określam to ciepłym wnętrzem.

Mam naprawdę wielką frajdę jak jade nocą, bo udało mi się z pakietem oświetlenia. PEŁEN!!

Opublikowano

a ja już skończyłem rezanie, przynajmniej póki co :kox: ewentualnie wrzucę do środka BOSE, ale to jeśli znajdę w atrakcyjnej cenie.. programu nie będzie, dokładki nie będzie :P na tylne lampy mnie nie stać... :decayed:

Opublikowano

ja się zastanawiam aby nie wyrezać też czegoś ekstra do pakietu oświetlenia , tylko też trzeba pamietać że co za duzo to nie zdrowo :decayed:

Niby tak, ale jak rezasz to co inni mają w pakietach to chyba nie można nazwać że nie zdrowo :mysli: Pełen pakiet oświetlenia naprawdę wygląda imponująco. Mój jest nietypowy mam podświetlanie kratek, podłokietnika, funkcję comming home, a nie mam podświetlonego głupiego kubka na napoje o oświetleniu bocznym drzwi nie wspomnę - a lampki są :wallbash:

skoro lampki sa to ystarczy je podlaczyc :cool1:

Niby tak tylko, że u mnie jest tylko ta część czerwona - sama powiedzmy maskownica a w środku bebechów brak :thumbdown: więc tak czy siak muszę kupić nowe, albo rezać jakiś uchwyt na żarówkę no i oczywiście jakieś żarniki kupić :kwasny:

Opublikowano

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam!!! :kwiatek:

Opublikowano

Dla mnie mega urzekające jest klimatyczne czerwone, delikatne podświetlenie Audi :notworthy:

Mam naprawdę wielką frajdę jak jade nocą, bo udało mi się z pakietem oświetlenia. PEŁEN!!

A masz podświetlane klamki, i gałkę od zmiany biegów ?

Opublikowano

Jeszcze w kwestii filmów które trzeba obejrzeć:

Opublikowano

Wszystko jest

Opublikowano

Wszystko jest

No to efekt musi być klasa... Zazdroszczę i szacunek za wytrwałość i poświęcony czas. U mnie brakuje i jednego i drugiego. SZCZEGÓLNIE TEGO DRUGIEGO :angry:

Opublikowano

sie wyreza :)[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 11:05_________________________________________________Dziękuje wszystkim za życzenia :drunk:

Opublikowano

Tomku, ja już kupiłem z oryginalnym, pełnym pakietem oświetlenia i szacunek raczej należny konstruktorom audi :decayed:

Opublikowano

Bo A6 z założenia to większy wypas niż w A4 :gwizdanie:

Opublikowano

Tomku, ja już kupiłem z oryginalnym, pełnym pakietem oświetlenia i szacunek raczej należny konstruktorom audi :decayed:

no fakt, ale i tak zazdroszczę :naughty:

Opublikowano

tez mam u siebie pakiecik :naughty:
Opublikowano

to jeszcze ja rzutem na taśmę z życzeniami... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

odwiedźcie strone www.yourlivecinema.tv fajne filmiki tam wrzucają..

Opublikowano

tez mam u siebie pakiecik :naughty:

Ja będę musiał mieć bilecik i to nie jeden jak chce mieć cały pakiet. :disgust:

Jeszcze się zobaczy :cool1:

Opublikowano

pytam raz jeszcze...jedzie ktos jeszcze do Torunia!!??

Opublikowano

Przypominam listę:

1. ArturB6

2. Tomiczka - (moze z Reniem)

3. Manny90

4. Zuzk@

5. Grzechu4don

6. MichalG23[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________[br]

EDIT (chodzi o lewki :nabijasie:)

http://artsyspot.com/just-like-humans/ :polew: