Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chyba wykopiemy topór wojenny :naughty: Co to za tajne spotkanie?Może na Toruń najazd :kox: Ja Wam dam.Jutro jestem od rana w Bysi,aż do 16,chyba mogę..... :polew: Mam awarię na Gajowej.Prosze o wizę :decayed: .Żartuję oczywiscie.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a własnie ze nie tylko bydgoszczanie ... bo był też jeden człowiek od was z toronto :decayed:

Opublikowano

A KTO :mysli: hahahha dobrze że choć jeden wiedział :cool1:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 21:41_________________________________________________Paweł gadaj bo będzie drugi Grunwald :decayed: Szkoda że nie wiedziałem ,podjechał bym,nie miałem co z sobą zrobić dzis po tym pogrzebie

Opublikowano

Kieras mocne zjebki dostałeś wczoraj za "obijanie się"? Sorry ;)

Opublikowano

ja , grzechu4don , Aśka z Rafim , i dropsone :wink4: , spot odbyl sie na strzyżawie :>

skromnie bo skromnie , ale sympatycznie :wink4:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 21:59_________________________________________________

Kieras mocne zjebki dostałeś wczoraj za "obijanie się"? Sorry ;)

E tam , wyjebane ... tam wszyscy buraki i tak ... :tongue4:

Opublikowano

Gościu musiał się dowartościować :polew:

Opublikowano

Gościu musiał się dowartościować :polew:

jak ma 1.40 m w kapeluszu :tongue4:

Opublikowano

a o piernikowie zapomnieli,oj nie ładnie :cool1::tongue4: kilka chwilek wieczorkiem miałem to bym z Grzesiem podjechał na spota spontana :tongue4: :tongue4: :cool1:

Opublikowano

jestem obrażony,dziś mialem czas :disgust: Miłej nocki i nowego dnia

Opublikowano

laptop ogarniety :dance:

pany meldować mi tu kto ma kanał bo musze osłone silnika podwiesić

Opublikowano

ja mam zajety , do poniedziałku najprawdopodobniej :confused4:

Opublikowano

redakcja InfoFordon.pl chce zrobić artukuł o tematyce hobby o Nas i Naszych spotach na swojej stronie (pisałem im o naszych spotach i odpisali na maila że są zainteresowani) :shocked:

potrzebują fotki i tekst żeby zrobić artykuł ...ktoś mi pomoże....co sądzicie o tym wogóle??

:mysli:

Opublikowano

trzeba bedzie sie zmotywować iii uzbierać jak najwiekszą frekwencje , ładnie auta wymyć i poustawiać ... no i jedziemy z koksem :decayed:

Opublikowano

No to panowie do dziela moja furka odzyskala wcielenie wiec tylko kierowca potrzebny... Proponuje zrobic foto na mostowej badz piechcin:)

Opublikowano

ty jo wcinaj czosnek :naughty: i nie zapominaj panie tez jezdza :tongue4:

Opublikowano

ja niestety na spontana nie wpadłem bo niestety miałem spotkanie z ludzikami z liceum i.. no sami rozumiecie, ze Starego Rynku przeniosło się do Fordonu i tam już grubiej było..

Opublikowano

A KTO :mysli: hahahha dobrze że choć jeden wiedział :cool1:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 21:41_________________________________________________Paweł gadaj bo będzie drugi Grunwald :decayed: Szkoda że nie wiedziałem ,podjechał bym,nie miałem co z sobą zrobić dzis po tym pogrzebie

ja jutro na pogrzeb znajomego :wallbash: 38 lat, niech mu ziemia lekką będzie :(

spokojnej nocki

Opublikowano

Kurcze, smutny klimat się wtrącił, współczuję koledzy ;( ale trzeba iśc dalej i wyciągac wnioski...

Opublikowano

ostatnio widzę że dużo tych smutnych chwil :( :( przykro mi, niestety każdy ma tam gdzieś swoje karty zapisane :confused4::(

Opublikowano

ja jutro na pogrzeb znajomego :wallbash: 38 lat, niech mu ziemia lekką będzie :(

spokojnej nocki

kuzwa ja tez..... no w zasadzie to juz dzisaiaj na pogrzeb ide....

ja t