Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbuj jak chcesz, na moje nic nie dostaniesz

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a juz się łudziłem że miasto nowe ślizgi mi sprezentuje :wallbash:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:26_________________________________________________a co o tym sądzicie?? bo miałem halogeny w starych lampach a teraz przy poliftowych nie mam

http://moto.allegro.pl/item1148572954_halogeny_lampy_dalekosiezne_audi_a4_1994_98.html

Opublikowano

imho Grzechu nic nie wskurasz... ja rozwalilem raz felge ale od razu policje wolalem i robili zdjecia itd i caly protokół do zdmikp trzeba zaniesc

i jeszcze latanie po ubezpieczalniach.. ogledziny

ja bylem pewny ze sie uda bo wina ewidentna ale przy Twojej szkodzie to nie jestem na 100% pewny czy sie uda

Opublikowano

imho Grzechu nic nie wskurasz... ja rozwalilem raz felge ale od razu policje wolalem i robili zdjecia itd i caly protokół do zdmikp trzeba zaniesc

i jeszcze latanie po ubezpieczalniach.. ogledziny

ja bylem pewny ze sie uda bo wina ewidentna ale przy Twojej szkodzie to nie jestem na 100% pewny czy sie uda

to za Swoje sobie ślizgi kupie ;(
Opublikowano
a co o tym sądzicie?? bo miałem halogeny w starych lampach a teraz przy poliftowych nie mam

http://moto.allegro.pl/item1148572954_halogeny_lampy_dalekosiezne_audi_a4_1994_98.html

Nie mam przekonania do tego wynalazku, wcześniej też o nich dyskutowalismy. Moim zdaniem lampki do jazdy dziennej jak Dropsone, Manny albo zderzak poliftowowy (tudzież wyrezanie samego halo z polifta)

Opublikowano

Grzechu jak chcesz moge dac Ci namiar do mojego kumpla, wiem ze on sam robil foty z dzien czy nawet tydzien po tym jak wjechal w dziure, dostal normalnie odszkodowanie. nie czytalem Twojego watku bo niestety nie mam czasu nie wiem co ci sie przydarzylo teraz ale zawsze mozesz zelgac i znalezc jakakolwiek wieksza dziure porobic foty i pojsc gdzie trzeba :) Jakby co jestem uchwytny pod kom :)

Opublikowano

orientuje sie ktos czy jak mam obniżone auto i w asfalt zaryje z winy nierównej drogi czy o odszkodowanie mogę się starać?? :mysli::evil:

na nastepny raz uwazaj na miske olejowa, ja swoja zalatwilam kiedys :decayed:

Opublikowano

a co tu nima nikogo...... :blink:

Opublikowano

orientuje sie ktos czy jak mam obniżone auto i w asfalt zaryje z winy nierównej drogi czy o odszkodowanie mogę się starać?? :mysli::evil:

na nastepny raz uwazaj na miske olejowa, ja swoja zalatwilam kiedys :decayed:

jak co to zadzwonie na serwis Majki24H pod #5 :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 22:30_________________________________________________[quote name=wera :) ]

a co tu nima nikogo...... :blink:

a no mecz jest dziewczynko :cool1:

Opublikowano

a juz się łudziłem że miasto nowe ślizgi mi sprezentuje :wallbash:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:26_________________________________________________a co o tym sądzicie?? bo miałem halogeny w starych lampach a teraz przy poliftowych nie mam

lipa dla IC

Opublikowano

lipa dla IC

no tak się właśnie zastanawiałem że nie ma oddechu dla IC
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:bry: Ale u mnie leje :kwasny:
Opublikowano
:bry: niestety pogoda lipna :confused4: a ja mam urlop :(
Opublikowano

:bry:

ja zdecydowanie wolę upały niż tak jak jest dzisiaj :kwasny:

Opublikowano

:hi:

no na upal sie dziś nie zapowiada chyba :mysli:

pozdrowionka wiara :tongue4:

Opublikowano

A mnie deszczyk cieszy bo:

- siedzę w pracy :evil:

- jest przyjemniej

- będą grzyby :naughty:

:kawa:

Opublikowano

Na inowrocławskiej jezioro, a w jeziorze stoi.... Punto ;(

Witam :hi:

Opublikowano

Na inowrocławskiej jezioro, a w jeziorze stoi.... Punto ;(

Witam :hi:

czyzby karolu studzienka nieodprowadzila wody - a niedawno tam przeprowadzali udraznianie kanalizy :mysli:

Opublikowano