Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło było poznać... na pewno się jeszcze kiedyś spotkamy :cool1:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

HDB pisz szybko gdzie sie wyprowadzasz, tam tez mozna zorganizowac spota :wink4:

Opublikowano

Artur - z tego co pamiętam to Bartek wspominał o okolicach Warszawy... Bartku do zobaczenia, odezwij się jak będziesz u nas i zorganizuj kiedyś dla nas spota w Twoim nowym miejscu zamieszkania :naughty:

Opublikowano

hbd :hi:

miło było poznać :wink4:

Opublikowano

no to Bartek teraz bedzie na spoty jezdzil do stolicy :evil:

Opublikowano

yhym i bedzie mogł sobie popodziwiac RSki Ski itd :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Kierowniku w razie co to mi gadu nie działa i dlatego tam nie pisałem ;)

Opublikowano

Panowie rozwalił ktoś może felgę kiedyś? Wiecie ile trwa proces cały?Co jeszcze bym musiał zrobić póki co mam foto i była policja i zimówkę na samochodzie :gwizdanie:Może ktoś pokierować

Opublikowano

kiedys Newmann cos chyba o czyms takim pisal :mysli:

Opublikowano

Panowie rozwalił ktoś może felgę kiedyś? Wiecie ile trwa proces cały?Co jeszcze bym musiał zrobić póki co mam foto i była policja i zimówkę na samochodzie :gwizdanie:Może ktoś pokierować

Nie wiem czy to wina dziury w drodze,Jezeli tak to znalazłem cos takiego:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125575.0;highlight=dziura+w+drodze

Opublikowano

HDB pisz szybko gdzie sie wyprowadzasz, tam tez mozna zorganizowac spota :wink4:

Bartek mówił o Żyrardowie z tego co pamiętam :mysli: Także Wawa, Pruszków są po drodze :naughty:

Opublikowano

1. Reniu

2. jedrekx - 75% (dzień później mam poprawkę i nie wiem czy nie będę się jeszcze uczył wallbash)

3. ArturB6

4. Newman 50%

5. Komar865 75,9%

6. wera

7. krzychu-trn 70% :>

Opublikowano

ty ciapo :tongue4: a zemnie sie smiales :tongue4: jak juz byla policja i masz zdjecia to teraz musisz isc do Z D M i K P - Zarząd Dróg Miejskich i Komunikacji Publicznej w Bydgoszczy po wniosek opisac cale wydarzenie i narysowac szczegulowy obrazek łacznie ze znakami i nazwa ulicy itp. reszte powinna dolaczyc policja zdjecia i ich dokumentacje wydarzenia i pozniej musisz czekac na listonosza az ci przyniesie wniosek :> zebys sie wstawil do ubezpieczalni zeby wycenili ci szkode i czekasz dalej na odpowiedz z ubezpieczalni czy przyznaja ci odszkodowanie ja jak rozwalilam alusa to troche czekalam ale 800 zl dostalam :>
Opublikowano

Bartek mówił o Żyrardowie z tego co pamiętam :mysli: Także Wawa, Pruszków są po drodze :naughty:

:hi: Bartas szacun za obecności na spotach, nawet napiliśmy sie razem, myslę że w związku z moimi spontanicznymi trasami napewno spotkanie jest nie uniknione :naughty:

pozdrowionka i trzymaj dobre imię naszego teamu kujawsko-pomorskiego :good:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dokładnie mieszkam już w Żyrardowie. Nawet tutaj odbywają się spoty co jakiś czas z tego co doczytałem, więc zapraszam - pokażemy co to znaczy spot po naszemu :)))

Opublikowano
:siema: bry!
Opublikowano

:bry:

nareszcie forum działa...

Opublikowano

oby!

chlopy potrzebuje listwe ta czarna na drzwi lewa na przod, reniu cos mi wspominal ze 50 zl nowa tak? a moze ktos ma?

p.s. wiem ze opis nie powala :decayed: