Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wcisnij lewy shift z lewym ctrl rownoczesnie i juz powinienes miec normalnie z i y :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki już działa :rolleyes:

Opublikowano

No zobaczymy czy sie uda:x dzięki :good:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:20_________________________________________________ :gwizdanie:

Wygląda na to że się nie udało ;)

Zrób tak:

- wejdź na stronę http://imageshack.us/

- klikając na browse wybierz lokalizację zdjęcia, kliknij przycisk Upload now

- po przeładowaniu strony zaznaczasz i kopiujesz do schowka zawartość pola opisanego Direct Link

- na forum wchodzisz w Profil --> Dane publiczne i wklejasz skopiowaną zawartość w pole Mam swój obrazek

- klikasz na dole na przycisk Zachowaj zmiany

Powinno się udać, jak coś , to pisz, zadziałamy :hi:

[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 12:53_________________________________________________Taa... tyle że od rana nie mogłem sie zalogować bo mnie wywalało,a teraz czas do pracy :thumbdown: ale dzięki za instrukcje :>[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 12:55_________________________________________________DO:bry: w sumie i do później :confused4: czas do tyry isć.
Opublikowano

jutro wymiana wahacza.... lemforder rulez :cool1:

Opublikowano

Już po.Druty wyjęte :decayed: Teraz rehabilitacja.Zwolnienie lekarskie do 14 pazdziernika :gwizdanie: Ale bede mial wolnego czasu :wink4: Tak jak pisaliscie koledzy ze bedzie dobrze,no i jest dobrze.Mysle ze za kilka dni juz autkiem posmigam.

to rewelacja

Opublikowano

ciekawe czy wytrzymaja faktycznie dluzej niz inne firmy

Opublikowano

to juz moge ja nawet powiedzieć ze wytrzymuja dłużej :)

Opublikowano

a co kiero na forum to wyczytales :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano

ja wymieniam jak narazie tylko te co sie popsuły... żadnego nie wymienialem jeszcze z tych które sam dalem wymieniac

ten tez jest chyba od nowosci wiec zapodaje na jakis lepszy by nie siadł za szybko

do tej pory wsadziłem z lemfordera 2 wahacze i 2 łączniki i jest git. Jeden wachacz co tez wymienialem pochodzi od innej firmy.. ale nie pamietam jakiej ... bilstain chyba.

Opublikowano

i tez jest dobry??

Opublikowano

Ja 2 wahacze też wymieniałem, nawet nie wiem jakiej firmy są ale od roku nic się nie dziej... :good: I niech tak pozostanie.

Cholera. Siedzę w Etce i szukam pompki spryskiwacza z czujnikiem cieczy... na allegro nie mogę znaleźć, u gajosa prawie 300zł, czyli więcej niż wyszedł mnie cały FIS...

Opublikowano

a co kiero na forum to wyczytales :mysli: :gwizdanie:

Nie ? Wymienialem kilku krotnie w skodzie , a tam only ori !

Opublikowano

ciekawe czy wytrzymaja faktycznie dluzej niz inne firmy

lemforder :good:

polecam także

Opublikowano

HDB dzis okolo 30minut temu widziany na Błoniu :cool1:

Opublikowano

i tez jest dobry??

na razie dziala :)

Opublikowano

A mi coś klepie w silniku :kwasny: jak bym miał TDI oby nie panewka :wallbash:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry: a wiec mam dla was kilka informacji klubowicze:

-pojawil sie nowy samochod z wideo kamera-fiat bravo on jest na blachach CB 63001

-zmieniono tablice innych pojazdow z wideo radarem i jak na razie w vw passat co mial nr.rej CB ..010 jest juz blacha CRA K.. oczywiscie w weekend jestem w pracy wiec postaram sie namierzyc inne pojazdy

-i czekaja na nowe alfy romeo

Opublikowano

Ja 2 wahacze też wymieniałem, nawet nie wiem jakiej firmy są ale od roku nic się nie dziej... :good: I niech tak pozostanie.

Cholera. Siedzę w Etce i szukam pompki spryskiwacza z czujnikiem cieczy... na allegro nie mogę znaleźć, u gajosa prawie 300zł, czyli więcej niż wyszedł mnie cały FIS...

many po co sie w koszta pchasz z ta pompka, wycinaj dziure w zbiorniku i zakladaj sam czujnik i bedzie to samo, szkoda ze szybciej sie nie odezwales bo sprzedalem ori czujnik z uszczelka i wtyczka + kabel za 20 zl.... ja mam wlozony czujnik od vw musze go tylko podlaczyc..