Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na parkingu przy krzyżu Popiełuszko :naughty:

akurat pół na pół drogi między Toruniem a Bydgoszczą :cool1:

tak myslałem żeby nastepny tam zorganizowac :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:28_________________________________________________

now07t.jpg

ale badzie naurywanych lusterek, i poroz#$*!!#lanych felg, wasko i wysokie krawezniki!!!!

jestem podobnego zdania na ten temat ale wierzę w tych co to wymyslili :polew:

zobaczymy, w poniedziałek się okaże :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki dzisiaj będziesz???

Opublikowano

ogólnie jestem nastawiony :kox:

ale..

po długich poszukiwaniach,bardzo długich znalazłem auto w którym będe sie czuł jak ryba w wodzie :naughty:

odpowiada mi przedewszystkim cena

za***ista moc, moment jak najbardziej

wielkość

no jest dla mnie idealny

jade ogladac to auto i nie wiem jak zakończy się ten dzień :gwizdanie:

http://otomoto.pl/mercedes-c-36-amg-super-stan-oryginalny-okaz-C15128614.html

Opublikowano

Ale to nie Audi :kwasny: Na co Ty majki zmieniasz na jakieś g...o z celownikiem aby prosto jechać :polew:

Opublikowano

Ale to nie Audi :kwasny: Na co Ty majki zmieniasz na jakieś g...o z celownikiem aby prosto jechać :polew:

ten celownik dobry :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

akurat z tym g...em żadne audi a4 oprócz seryjnej S nie ma szans Grzegorzu :no:

a i nie wiem czy S4 b5 by dało nawet rade bo ma mniej kucyków :tongue4:

Opublikowano

Chyba wiesz że zartuje :decayed: A czym będziesz jezdził na spoty??? Pewnie na spoty mercedesa i nas opuscisz :kwasny:

Opublikowano

ale tak szczerze mówiąc może kiedyś w dalekiej przyszłości pomyśle nad zmianą Audi na Mercedesa i napewno wtedy będzie to AMG

Opublikowano

nigdy bym nie kupił mercedesa.. dobra era merców skończyła się na W124. sąsiedzi mają GL, S, i C-klasę i co chwile auta mają w serwisie... a co do tego to myślę, że eS by mogło objechać AMG ze względu na quattro i lepszą trakcję...

Opublikowano

Obawiam się że może to być mina :mysli: Jak w silniku amg coś Ci pierdnie to byle kaziu nie naprawi.

Opublikowano

klub jest ok :good:

ale to nie najwazniejsze, czym, znajomości zostaja na całe życie a samochody się zmienia :gwizdanie:

Opublikowano

i wtedy sporo $$$ poleci.

Opublikowano
nigdy bym nie kupił mercedesa.. dobra era merców skończyła się na W124. sąsiedzi mają GL, S, i C-klasę i co chwile auta mają w serwisie...

Ja nie mam uprzedzeń, może być Audi, BMW jak i Mercedes :gwizdanie:

a co do tego to myślę, że eS by mogło objechać AMG ze względu na quattro i lepszą trakcję...

Na Quattro są straty i na marnej nawierzchni daje przewagę, na suchym niekoniecznie.

Opublikowano

Obawiam się że może to być mina :mysli: Jak w silniku amg coś Ci pierdnie to byle kaziu nie naprawi.

jakos jeżdzę 2.8 V6 ponad 2 lata i jest ok a dlaczego ludzie nie kupują duzych pojemnosci? tylko wiekszośc klekoty zeby jak najtaniej? takie samochody kupuja ludzie o mocnych nerwach i desperaci którzy na drogach znaja swoje miejsce i wiedzą gdzie powinno byc miejsce innych,słabszych :tongue4:

Opublikowano

na quattro są straty przy dużych prędkościach :) a odnośnie tego co napisałem to ja bym merca nie kupił bo jak już wcześniej napisałem psują się. ale jakieś dobre bmw czemu nie... chociaż i tak wolę VAG-i :)

Opublikowano

nigdy bym nie kupił mercedesa.. dobra era merców skończyła się na W124. sąsiedzi mają GL, S, i C-klasę i co chwile auta mają w serwisie... a co do tego to myślę, że eS by mogło objechać AMG ze względu na quattro i lepszą trakcję...

O Stielowach mówisz? :polew:

A Mercedesa... Albo się lubi, albo się nie lubi. Nigdy mi się samochody spod znaku gwiazdy nie podobały. Zawsze kojarzyły mi się ze zbytnim luksusem i snobizmem. Stylistyka też nie przemawia do mnie, chociaż są wyjątki takie jak CLS, nowe C, SLR... No i wnętrza mają okropne. A o awaryjności też się nasłuchałem...

No Majki, liczymy, że jeśli kupisz to nie zapomnisz o znajomych z A4 i malanem od czasu do czasu na spoty będziesz przyjeżdżał... :kox:

Opublikowano

Manny bez nazwisk ;) ale tak, o nich mówię... wcześniej mieli jeszcze CLS-a, ale okazało się złożone z 2-ch i szybko zamienili go na C-klasę ;)

Opublikowano

jakos jeżdzę 2.8 V6 ponad 2 lata i jest ok a dlaczego ludzie nie kupują duzych pojemnosci? tylko wiekszośc klekoty zeby jak najtaniej? takie samochody kupuja ludzie o mocnych nerwach i desperaci którzy na drogach znaja swoje miejsce i wiedzą gdzie powinno byc miejsce innych,słabszych :tongue4:

Majki nie czytasz dokładnie! Nie chodzi o duży silnik tylko o to że jest nietypowy, podrasowany przez nadwornego tunera mietków. Żadki model = potencjalne problemy z częściami/ fachowcami.

Znowu grasz burżuja? :cool1::evil:

Opublikowano

kupujac taka moc zawsze bedzie :kox: