Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechu ale nie 2,5 tdi...no i chyba nie diesel :tongue4:

Opublikowano

Grzechu ale nie 2,5 tdi...no i chyba nie diesel :tongue4:

to dla Newmana pokazalem :wink4:
Opublikowano

no i koledze z klubu polecasz taki "szit" :decayed:

Opublikowano
majki w 5 min zostal tata :good:

A co to znaczy?

:hi:

Reniu :thumbdown: no ty nie wiesz co to znaczy zostac tatą :polew:

ale chłopaki :good: dawno takich wyścigów nie było i jak wesoło :polew:

w pewnych momentach tak sie uśmiałem że... szacun dla obecnych wczoraj, naprawde nie spodziewałem się takiego obrotu rzeczy, elegancko :good:

no i wtajemniczeni wiedzą że najwieksza furrore to chyba zrobiły ,,ZAMKI" które były atrakcją wieczoru :naughty:

miłego dzionka dla wszystkich,pogoda super sie szykuje :cool1:

pozdrawiam i do miłego zobaczenia :>

w takim skladzie to moge jezdzic wszedzie! az mnie morda od smiania bolala! a jak sie obsluguje "zamki" to majkichyba kazdemu pokazal

krzychu a te laseczki chyba troszke sie wystraszyly jak zaczelismy z nich troszke jaja robic co? :kox:

Tak wogóle to :bry: wszystkim. Z tego co wiem to się nie obraziły heh ale napewno wiedziały o co chodzi z zawieszeniem i podwoziem przez majkiego :polew: a wogóle o co chodziło z zamkiem bo zgubiłem wątek :polew: :polew:
Opublikowano

:) było było wesoło wczoraj :) :) :) bardzo przyjemne towarzystwo i kupe śmiechu... torebka u koleżanki Krzysia też dała rade , sam jestem ciekawy jakie one mają o nas zdanie teraz :P :P :P ale ZAMKI przebiły wszystko :polew:

mam nadzieje że jeszcze powtórzymy taki wypadzik nawet w większym gronie :) oczywiście muszą być Kobietki :) jakieś plany na dzisiaj mają Panowie? :) Pozdrowionka

nooo właśnie i TOREBKA jeszcze była :shocked:

troche latek juz się żyje to i zamków kilka się otwierało, także dałbym radę :polew:

ja pier**le Komar kur...a bez kitu mordy ładnie darlismy momentami,dawno tak wesoło nie było[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:27_________________________________________________Krzychu :mysli:

szacun :good:

pozdrwoionka

Opublikowano

:) było było wesoło wczoraj :) :) :) bardzo przyjemne towarzystwo i kupe śmiechu... torebka u koleżanki Krzysia też dała rade , sam jestem ciekawy jakie one mają o nas zdanie teraz :P :P :P ale ZAMKI przebiły wszystko :polew:

mam nadzieje że jeszcze powtórzymy taki wypadzik nawet w większym gronie :) oczywiście muszą być Kobietki :) jakieś plany na dzisiaj mają Panowie? :) Pozdrowionka

nooo właśnie i TOREBKA jeszcze była :shocked:

troche latek juz się żyje to i zamków kilka się otwierało, także dałbym radę :polew:

ja pier***e Komar kur...a bez kitu mordy ładnie darlismy momentami,dawno tak wesoło nie było[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:27_________________________________________________Krzychu :mysli:

szacun :good:

pozdrwoionka

:polew: :polew: :polew: o kur.....a już ogarnąłem wątek zamka :polew: :polew: ale to się wytnie :kox:
Opublikowano

a wogóle to z tego wszystkiego głosniki nie pojechały do bydgoszczy, wydało sie, co tam sie działo :naughty:

no i jeszcze jeden odcinek programu był nagrywany na starcie, CO POSZŁO NIE TAK :polew:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:31_________________________________________________JAK TAM TORUNIAKI SPOTYKAMY SIE DZIS NA BAJERKĘ :mysli:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:32_________________________________________________a może ktos i z bydzi wpanie pogadać :naughty:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 15:33_________________________________________________zawieszenie i podwozie musi byc dopracowane zeby luzów żadnych nie było itp... :polew:

Opublikowano

No wiadomo i wiadomo przez kogo :polew:

Opublikowano

a gdzie Ty na tą bajerke chcesz się ustawić??:D:D ja mam czas koło 20-21 :naughty: Krzysztofer co robisz wieczorową porą? może koleżanki będą się nudziły w domu :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

progi i zderzak jak w mojej...kolorek...felgi...tylko mi tylnego zderzaka i gleby brakuje :slina:

actlsub921fs6.jpg

Opublikowano

majki tylko co ci pomoglo zeby tak sie smiac ;d

Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 16:59_________________________________________________mój kolega ma felgi do audi do pogonienia 15 jak mi wyśle foto to pokaże ,wstępna cena 700zł roczne opony wyglądają jak nowe.
Opublikowano

fajne to tdi i moc konkret ale diesla to chyba nie...

Opublikowano

dzis spontan tez kozak trzeba tak czesciej! :good:

moze jakas pizze piweczko tego typu sprawy trzeba dolaczyc! :evil: czlowieka od pizzy juz mamy! :kox:

Opublikowano

ja wlasnie pizze zamowilem :gwizdanie:

Opublikowano

robimy coś jutro w Bydzi albo w Toruniu? ostatni dzień wakacji jutro :wallbash: a ja umyłem furkę w końcu.. i jest za***ista jednak :kox: Majki oglądałeś Merca?

Opublikowano

robimy coś jutro w Bydzi albo w Toruniu? ostatni dzień wakacji jutro :wallbash: a ja umyłem furkę w końcu.. i jest za***ista jednak :kox: Majki oglądałeś Merca?

a kupiles ta glinke megariusa ?

Opublikowano

nie, nie miałem czasu w tym tygodniu jechać... :wallbash: