Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaa to widze mam taxi na powrot :gwizdanie: heheh a jutro tez powinienem do was dolaczyc ale chyba juz bez %%% :wallbash:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

... jak coś to daj info na tel. co do %%%, myśle że wypijemy :kox:

Opublikowano

Gaz idzie do góry a benzyna tanieje :blink::good:

Opublikowano

Gaz idzie do góry a benzyna tanieje :blink::good:

A :ON: ?

Opublikowano

Ogólnie ropa naftowa tanieje,a gaz do góry idzie :naughty: średnio wacha o 2 gr. spadła no ale chyba jeszcze pójdzie w dół.

Opublikowano

Mam do sprzedania zimówki 13 cali na felgach od vw polo w dobrym stanie,cena do uzgodnienia.

Opublikowano

Mam do sprzedania zimówki 13 cali na felgach od vw polo w dobrym stanie,cena do uzgodnienia.

wrzuć do działu sprzedam i naszego wątku "giełda kujawsko-pomorska"....bo tutaj to temat zniknie z nową stroną :cool1:

BRY wogóle wszystkim :hi:

Opublikowano

wrzuć do działu sprzedam i naszego wątku "giełda kujawsko-pomorska"....bo tutaj to temat zniknie z nową stroną :cool1:

BRY wogóle wszystkim :hi:

:good: ale to jutro,albo dziś wieczór bo czas do pracy :thumbdown::sick3:

Opublikowano

też do roboty ale na nocke śmigam :thumbdown: ale ostatnia i weekend wolny :kox:

Opublikowano

:hi:

Ogólnie ropa naftowa tanieje,a gaz do góry idzie :naughty: średnio wacha o 2 gr. spadła no ale chyba jeszcze pójdzie w dół.

Ale to nie ma sęsu ... bo jak teraz to spada , to idzie do góry to bardziej jak pewne jest to ze za jakis czas bedzie odwrotnie ... bo LPG powstaje podczas rafinacji ropy naftowej , a nie tak jak inni myślą ze to bardzo podobny produkt do CNG

Opublikowano

kto mieszka w poblizu chełmińskiej 3, w bydgoszczy

Opublikowano

KIEROWNIK sęsu to moze nie ma ale sens jak najbardziej :polew: :polew:

Opublikowano

KIEROWNIK sęsu to moze nie ma ale sens jak najbardziej :polew: :polew:

to taka gwara fordońska :polew:
Opublikowano

Filtr cząstek stałych - ekologia popsuła Diesle :mysli:

http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Filtr-czastek-stalych-ekologia-popsula-Diesle,wid,12707472,wiadomosc.html

Gdyby sprzedawcy uczciwie uprzedzali klientów o tym, co może ich spotkać ze strony nowoczesnych i superekologicznych aut z silnikami Diesla, sprzedaż takich pojazdów zapewne spadłaby o połowę :cool1:

Opublikowano

Bo to są Eko-Terroryści :takiego:

Opublikowano
:polew: Racja ,wywalić ,wyciąć i już :good:
Opublikowano

:hi:

Ale to nie ma sęsu ... bo jak teraz to spada , to idzie do góry to bardziej jak pewne jest to ze za jakis czas bedzie odwrotnie ... bo LPG powstaje podczas rafinacji ropy naftowej , a nie tak jak inni myślą ze to bardzo podobny produkt do CNG

[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 19:34_________________________________________________Ja tylko powtarzam co słyszałem na TVP1 :decayed: a teraz wybaczcie panowie,ide troche popracować :polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 19:35_________________________________________________aha, wie ktoś jak wypłukać doktora z silnika? czy z pół syntetykiem sam sie wypłucze?
Opublikowano
  • Autor

co potrzebujesz z chełmińskiej ?? daj info na komóre