Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no to było po tym megaspocie, pojechałem do warszawki, zejechałem w środku nocy i prosto na imprezę, rano jeszcze browarek... po tym wszystkim poszedłem z lubą i kumplem do centrum i nas złapało dwóch panów z TVN Turbo właśnie :> Ciekawie musiałem wyglądać :polew: Dzisiaj o 15:55 jest powtórka widzę, to sobie obejrzę :evil:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom.. nawet fajny program...

Opublikowano

Wszystkiego naj Artur :drunk:

Opublikowano

o ile sie nie myle i jak mnie pamiec nie zawodzi to majki mowil cos o mesiu :naughty:

Opublikowano

nie żebym marudził

ale mam po raz kolejny pytanie o sensowność terminu spotu

wiem że postów mało i staż tez nie wielki żębym od razu zmieniał zastane reguły ale jak do Was podjechać powiedzcie ?

Rozumiem że nie macie dzieci (albo macie hehehehehe) ale ja właśnie o mniej więcej 18 podchodzę do obowiązków "dziecięcych" typu mycie, kąpanie, przewijanie.

Moja Pani też się martwi że nie może jechać i głowę mi suszy że ją zastawiam i nie zabieram na spoty.

Za chwil parę o tej porze będzie zimno, ciemno i w ogóle lipa i co wtedy ?

Naprawdę może przemyślicie tą kwestię bo jak dla mnie spoty sobotnie w dodatku nieco mniej popołudniowe to by było coś. A tak niestety nie zdążam czy też zdażam :D i lipa z mojej wizyty u Was wychodzi

howgh

Opublikowano

Sprawę można przemyśleć, nawet zrobic jakąś ankietkę.

Mieliśmy już spoty w niedzielę o 14 była okropna popelina, bo to zazwyczaj pora niedzielnego, rodzinnego obiadu, poza tym coniektórzy nie zdążyli wywietzryc się po nocnych baletach ;) były też spoty w środowy wieczór ale również nie cieszyły się zbytnią popularnością.

Opublikowano

może by tak o 16??? teraz to i tak już dosyc zimno więc pewnie wypad na jakaś herbatke/kawkę np tak jak kiedyś już pisałem na trasie miedzy BDG a TRN... w tygodniu to cięzko... jedynie Piątek...

Opublikowano

sobota po południu ?

powiedzmy o 16 ?

i można gdzieś skoczyć i można coś zrobić

Opublikowano

może by tak o 16??? teraz to i tak już dosyc zimno więc pewnie wypad na jakaś herbatke/kawkę np tak jak kiedyś już pisałem na trasie miedzy BDG a TRN...

W zimę jeźedziliśmy do Karczmy pod gołębiem w Złejwsi Wielkiej :hi:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125484.msg1500561#msg1500561

Opublikowano

nie żebym marudził

ale mam po raz kolejny pytanie o sensowność terminu spotu

wiem że postów mało i staż tez nie wielki żębym od razu zmieniał zastane reguły ale jak do Was podjechać powiedzcie ?

Rozumiem że nie macie dzieci (albo macie hehehehehe) ale ja właśnie o mniej więcej 18 podchodzę do obowiązków "dziecięcych" typu mycie, kąpanie, przewijanie.

Moja Pani też się martwi że nie może jechać i głowę mi suszy że ją zastawiam i nie zabieram na spoty.

Za chwil parę o tej porze będzie zimno, ciemno i w ogóle lipa i co wtedy ?

Naprawdę może przemyślicie tą kwestię bo jak dla mnie spoty sobotnie w dodatku nieco mniej popołudniowe to by było coś. A tak niestety nie zdążam czy też zdażam :D i lipa z mojej wizyty u Was wychodzi

howgh

ostatnio pizzerie proponowałem i marne zainteresowanie tematem było,także nie ma sensu nic proponować bo chłopaki nie lubią nowości :thumbdown:

organizacja to nasza słabość :tongue4:

Opublikowano

tak czy siak musi być wczesniej bo po ciemku to wioska

Opublikowano

popieram :good:
Opublikowano

popieram :good:

panowie działajmy cos :cool1:

Opublikowano

to proponuje najbliższy spot zrobić w tej karczmie pod gołębiem ...

Opublikowano

ja jak cos to sie dopasuje :>[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 20:08_________________________________________________ja narazie mam brak pomyslow

Opublikowano

Ja również dołączam się do opcji pod gołębiem :) myślę że to dobre rozwiązanie na zimne wieczorki i oczywiście zimę która chyba dojdzie do nas nie długo :wallbash:

Opublikowano

Pod gołebiem dobra rzecz :) może jakiś rabat dla stałych klientow na kawe/ herbate sie wychaczy :kox:

Opublikowano

Pod gołebiem dobra rzecz :) może jakiś rabat dla stałych klientow na kawe/ herbate sie wychaczy :kox:

no właśnie o to chodzi. tak jak mówisz kawka herbata czy nawet jakieś jedzonko kilka razy byśmy wpadali i coś tam pewnie by się ucieło :evil:
Opublikowano

oni pewnie nas tam pamietaja z zeszlego roku :naughty:

Opublikowano

Zuzk@ namierzona dzisiaj około 14 na Jagiellońskiej :naughty: