Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bygoszcz rusza o kterj w strzyzawie

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o 16.30 Pachołki....

o 18... normalnie na P i P ....

ja tu nie widze 15.30 :gwizdanie:
Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego!!!No to o której dzis ten spot dokladnie? Bo nie powiem ze godzina dosc porazajaca jak na pourodzinowe balowanie :embarrassed:

Opublikowano

stary dzis to mało kto wie na która spot jest :tongue4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 14:21_________________________________________________ja tam w ciemno jadę np, takie były plany i ustalenia ze odkąd jestm tu to tak nie było,także z kimś się napewno spotkam dziś tak myślę

np z Blondi jestem umówiony na PiP o 18 :gwizdanie:

Opublikowano

Ej no 16.30 parking przy krzyżu i wsio na ten temat :)

Opublikowano

My niestety odpadamy :(

Opublikowano

dzięki za spota :notworthy:

jak zawsze kox :good:

Opublikowano

Dzięki za spota :good:

Wiśnia, Damian przekażcie żonkom, że na następny raz to musimy więcej wypić a nie po 1 :naughty:

Opublikowano

Ja również dziękuje za spota :) Bardzo ciekawy kilka osób się dziś pobawiło w bączki :> Wiśnia letnie dawały rade :polew:

Opublikowano

ja również dziękuje za spota... dzisiaj coś się działo :D :D :D

Wiśnia, Damian przekażcie żonkom, że na następny raz to musimy więcej wypić a nie po 1 :naughty:

przekazane :) Agnieszka się zgadza :P tylko mam nadzieje że w jakimś cieplejszym miejscu... niby nie ma aż takiego mrozu ale zmarzłem strasznie ...

Opublikowano

dawaj foty Damian :naughty:

Opublikowano

fotek zadużo nie było... robionych... jakoś byłem zajęty zabawą... a Ty Majki dzisiaj podróżnik byłeś, ale jak zawsze Dałeś rade :good:

Opublikowano

Dzięki za spota :good:

Spot dobry byl :good: żonka też jest za,tylko następnym razem cos mocniejszego :naughty:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________

Ja również dziękuje za spota :) Bardzo ciekawy kilka osób się dziś pobawiło w bączki :> Wiśnia letnie dawały rade :polew:

a jak :good: prawie jak wielosezonowe :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________Damian przekaz Agnieszce że zapach fajny i adekwatny do nazwy,szkoda tylko że na Bartka nie działa :wallbash:

Opublikowano

przekazane :) Agnieszka się zgadza :P tylko mam nadzieje że w jakimś cieplejszym miejscu... niby nie ma aż takiego mrozu ale zmarzłem strasznie ...

Ja się na szczęście grzałam :decayed:

A przy okazji mi się przypomniało, że Krzychu chiał się moim autkiem gaznąć... No ale sklera nie boli :gwizdanie:, także następnym razem :)

Opublikowano

Trzeba częściej wpadać na jakiś placyk póki śnieg jest :naughty: ja sie wyszalałem troche,tylko te murki mnie przerażały jak koło nich bokiem przelatywałem :gwizdanie:

Opublikowano

Ja się na szczęście grzałam :decayed:

A przy okazji mi się przypomniało, że Krzychu chiał się moim autkiem gaznąć... No ale sklera nie boli :gwizdanie:, także następnym razem :)

No pewka następnym razem zobaczę jak to pracuje :)
Opublikowano

Dzięki za spota.

Opublikowano

Dzięki za spota.

i Zapraszamy częściej :)
Opublikowano

a jak :good: prawie jak wielosezonowe :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________Damian przekaz Agnieszce że zapach fajny i adekwatny do nazwy,szkoda tylko że na Bartka nie działa :wallbash:

to jak na Ciebie nie działają Kadzidełka erotyczne no to tylko Ci koszulka zostaje :P :P :P

Opublikowano

to jak na Ciebie nie działają Kadzidełka erotyczne no to tylko Ci koszulka zostaje :P :P :P

:polew: :polew: :polew: może zadziała poczekamy zobaczymy :naughty::polew: :polew: trzeba sie zalogować :polew: