Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakby ktoś chciał to na torze w Toruniu 9 kwietnia będzie otwarcie sezonu organizowane przez VAGsiekreci.pl wjazd 15 zł - ja jadę na 99%

Opublikowano

Witam :hi:

Wie ktoś z Was gdzie w Bydgoszczy lub okolicy dobrze i w miarę nie drogo przyciemniają szyby?

Opublikowano

ja przyciemniałem w folglassie, ale teraz już rzadko kiedy robią szyby... albo folmar albo u Wojtka Czaji w Auto Foliach :good:

Opublikowano

A mnie tir przetral jak na filmie drzwi tylne cwiartka tylna ;( ;( ;( w dodatku pier....rodzinka wysiadala z samochodu i ladnie wzbogacila drzwi w rozne odpryski...i na koniec najleprze proba wlamania w bialy dzien do bagaznika ;( ;(

pytania:

Dostane taka listwe na tyl co kolo zamka jest i trzyma lampki do tablicy rej?

poszukuje waskiej listwy tyl prawy...

Piszczenie jakiejs gumy z pod kolumny kierwniczej ktos cos wie wiem ze reniu mial cos takiego wd 40 nie pomga

Opublikowano

:hi:

:bry:

Grzesiu weekend masz wolny czy w Trasie?

Damian wczoraj byłem w Bysi z 2 ligą siatkarek.W czwartek mam wyjazd z młodymi siatkarkami do Raciborza.Wracam w niedziele dopiero.
Opublikowano

Witam :hi:

Wie ktoś z Was gdzie w Bydgoszczy lub okolicy dobrze i w miarę nie drogo przyciemniają szyby?

kilku znajomych i moj brat tam przyciemniali szybki-sa zadowoleni :good: koles jest w miare tani

http://www.folmar-bydgoszcz.pl/pliki/kontakt.html

Opublikowano
Piszczenie jakiejs gumy z pod kolumny kierwniczej ktos cos wie wiem ze reniu mial cos takiego wd 40 nie pomga

Miałem ja i miał szwagier... u mnie samo ustąpilo, nic nie musiałem robić, u szwagra chyba też samo przeszło.

Siemanko ogólnie :kawa:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 10:01_________________________________________________Łukasz poczytaj tu:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174866.0

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=83792.0

Opublikowano
Opublikowano

Grzesiu weekend masz wolny czy w Trasie?

Damian wczoraj byłem w Bysi z 2 ligą siatkarek.W czwartek mam wyjazd z młodymi siatkarkami do Raciborza.Wracam w niedziele dopiero.

a Ładne te siatkarki ?? to czas spędzasz w miłym towarzystwie widze :decayed: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 14:58_________________________________________________Zgłosze się do Ciebie po CB.... jak wrócisz z Raciborza

Opublikowano

Siema nygusy :kox:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

[quote name=wera :) ]

:siema:

nawet wizytówka TESCO jest :shocked::polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 16:28_________________________________________________chyba władza zdjęła moje obrazki z opisu :wallbash:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 16:31_________________________________________________a nie,to mój net :decayed:

Opublikowano

jeszcze cie nie podjebałem to podpis masz :polew:

Opublikowano

Konfitura jesteś? :shocked:

Opublikowano

jako różowy mam obowiązek zgłaszać (wspomagać moderatorów/admina) niezgodności na forum :cool1:

ale po znajomości na razie cie oszczędzam :polew:

ostatnio na pare osób uprzejmie doniosłem :naughty: standardowe porządki na forum :gwizdanie:

Opublikowano

jako różowy mam obowiązek zgłaszać (wspomagać moderatorów/admina) niezgodności na forum :cool1:

ale po znajomości na razie cie oszczędzam :polew:

ostatnio na pare osób uprzejmie doniosłem :naughty: standardowe porządki na forum :gwizdanie:

:bicz3: :bicz3:

Opublikowano

wiśnia dawno cie nikt nie skopał chyba :decayed: :bicz3: