Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi ;p zaraz spytam i napiszę[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 12:26_________________________________________________Jakieś 600-700 zł 4szt takie same w bdb stanie i mogły by być prawdopodbnie na sobotę :)[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 12:27_________________________________________________Rozmiar 225x40x18

brzmi kusząco ta oferta ;)

rozumiem że on tam zakłada wyważa itp?

ile czasu szybciej muszę dać znać żeby zdążył zamówić?

w czwartek dowiem się czy na miejscu mi załatwią w podobnej cenie :)

a do torunia w sobotę i tak jadę do szkoły więc przy okazji bym mógł zmienić kapcie

Hmm ciężko powiedzieć kiedy pewnie jak najprędzej :) Daj znać jak najwcześniej możesz a do jakiej sql jedziesz?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto z Was wybiera sie na zlot ogólnopolski obojętnie gdzie sie odbędzie :?: :naughty:

jak bede w domu to ya...

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi ;p zaraz spytam i napiszę[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 12:26_________________________________________________Jakieś 600-700 zł 4szt takie same w bdb stanie i mogły by być prawdopodbnie na sobotę :)[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 12:27_________________________________________________Rozmiar 225x40x18

brzmi kusząco ta oferta ;)

rozumiem że on tam zakłada wyważa itp?

ile czasu szybciej muszę dać znać żeby zdążył zamówić?

w czwartek dowiem się czy na miejscu mi załatwią w podobnej cenie :)

a do torunia w sobotę i tak jadę do szkoły więc przy okazji bym mógł zmienić kapcie

Hmm ciężko powiedzieć kiedy pewnie jak najprędzej :) Daj znać jak najwcześniej możesz a do jakiej sql jedziesz?

tsw :P mgr sobie robie z nudów :)

Opublikowano

kto z Was wybiera sie na zlot ogólnopolski obojętnie gdzie sie odbędzie :?: :naughty:

ja też się wybieram w tym roku :)

Opublikowano

Jedrex.. widze że zapuściłeś sie w moje rejony... od razu przylookałem Twojego czarnego diabła :kox: :kox:

Opublikowano

a wracałem do domu z ulicy Szajnochy i odmienną trasą pojechałem :) od razu poznałem Twoje auto :good:

Opublikowano

:hi:

Macie może kogoś znajomego, kto jest właścicielem salonu kosmetycznego i mógłby przyjąć 1 osobę na praktyki (po 2 semestrze kosmetologii)?

Opublikowano

:hi:

Macie może kogoś znajomego, kto jest właścicielem salonu kosmetycznego i mógłby przyjąć 1 osobę na praktyki (po 2 semestrze kosmetologii)?

jeśli to dla Ciebie to moge Ci coś załatwić ale w TRN...

Opublikowano

Damian opróżnij swoja skrzynke :wink4:

Opublikowano

Damian opróżnij swoja skrzynke :wink4:

:good:

Opublikowano

:siema:

dzisiejsza wizyta w MR MOtors 174,7KM i 373,8Nm

:yeee: :yeee: :yeee: :yeee:

:ad: :ad: :ad:

:banan3: :banan3: :banan3:

Opublikowano

sam program? gdzie to jest i jakie koszta? daj na pw

Opublikowano

Siemanko :)

W zasadzie nigdy nie bylem na zlocie/spocie bydgoskim bo wiekszosc czasu spedzam w Wawie, ale chetnie bym poznal wiare z rodzinnej Bdg ,wiec krotkie ale zaraz konkretne pytanko czy przewidujecie cos na Swieta Wielkanocne 23-24.04 jakies lokalne spotkanko...z tego co widze to chyba dawno nic konkretniejszego nie bylo, a chyba to dobry okres -wolne i milo bylo by zobaczyc sie w ciekawym gronie,wymienic sie pogladami itd... :decayed:

No chyba ze nie doczytalem i cos podobnego jest organizowane w niedalekim czasie :przebiegly:

pozdro,

SievaPL

Opublikowano

jak sam program to zajebistą serie miałeś arturo :)

pogratulować

Witek to jednak jest as w tym co robi

ps ile wysmarkał seri ten twój Paździoch?

Opublikowano

seria po malej naprawie 148...

a WITEK jest dla mnie MISTRZEM :notworthy:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 21:33_________________________________________________Kiero przeczytaj sobie jak chcesz krtoka historie w moim watku

Opublikowano

juz przeczytałem ...

hmm ciekawe co za as tak ci poskładał to EGR ... nie wiedziałem do tej pory ze idzie to spierdzielić ... czyli wynika z tego ze jak lecieliśmy do poznania to na 114 ps ? to pewnie teraz łamie krzyż :wink4:

Opublikowano

Adamie, w czasie świąt myślę, że coś można zorganizować i się spotkać :)

Artur brawo! Rogal widać, że się spisał. i miałeś mega zdrową serię :good:

Opublikowano

@Jedrex

Mysle ze na ciekawy meeting zawsze znajdzie sie wolna chwila, oczwywiscie mam na myśli dogodna pore dla każdego -wieczorowa :)

Także kwestia dobrej organizacji,nie wiem gdzie się spotykacie , ale jak bedzie cieplo to może jakis plener mogłby byc grany , mam na mysli Myslecinek albo inne ciekawe miejsce... bez dwoch zdan czekam na sugestie... :)

pozdro,

SievaPL

Opublikowano

do swiat to moze i ja bym swoje auto ogarnal

Opublikowano

@Dropsone warto warto to by sie regionaly spocik zrobil milo by bylo sciagnac wszystkich z kuj-pom wtedy dopiero moglo by byc sympatycznie :slina: