Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanówcie się kto chce jechać na zlot ogólnopolski bo niedługo pójdzie lista i trzeba będzie do końca maja dać konkretną odp :cool1:

jako że nasz region jest gospodarzem warto pokazać się z dobrą frekwencją :good:

termin nie ulegl zmianie?

nie ma takiej opcji :no:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano

:kwasny:

termin uzależniony był od ośrodka....niestety nie miałem na niego wpływu :embarrassed:
Opublikowano

leciał może ktoś ostatnio A1 ? Jakie aktualnie są koszta przejazdu aż do obwodnicy trójmiasta? :)

Opublikowano

17,60, w Nowych Marzach zaraz po wjeździe na autostradę jest niewielki remont (jakieś 500m)

Opublikowano

ostatnio zdazylomi sie leciec stara A1 i nawet fajnie ja zrobili.... tylko te swiatla niepotrzebne....

Opublikowano

SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce)

1. Krzychu

2. Bula87

3.damian

Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy :polew: Pozdrawiam

Opublikowano

leciał może ktoś ostatnio A1 ? Jakie aktualnie są koszta przejazdu aż do obwodnicy trójmiasta? :)

Cenę już Jędrek podał ja dodam tylko że fotki przy bramkach są bardzo często aktywne.

Pozdro

Opublikowano

że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może...

mając urodziny i pełny dom gości trudno pojechać do Torunia. więc swoje teorie spiskowe zatrzymaj czasem dla siebie.. :cool1:

Opublikowano

SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce)

1. Krzychu

2. Bula87

3.damian

Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy :polew: Pozdrawiam

ja bym sie wybrał tylko na kimś musiał bym sie zatrzymać :polew: pompa będzie w przyszłym tygodniu,w końcu będe mógł śmigać.[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 18:48_________________________________________________Kempes widział skuteczność hamulców :naughty:

Opublikowano

tego akurat nie widziałem :polew:

Opublikowano

1. Krzychu

2. Bula87

3.damian

To indywidualna sprawa czy ktoś chce/może jechać czy nie. Jak ktoś chce, to proszę bardzo. Moim zdaniem nikt nie powinien mieć pretensji o to, że ktoś nie przyjeżdża to tu to tam. A skoro już mówisz, że niektórzy mają spot w Toruniu w 4 literach... Spójrz z drugiej strony. Od jakiegoś czasu w Bydgoszczy też nikogo z Torunia nie widziałem. Spot to chyba sprawa dobrowolna, przynajmniej tak mi się wydawało.

Opublikowano

1. Krzychu

2. Bula87

3.damian

4. wera

to z Bydgoszczy nikt nie jedzie??

Opublikowano

SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW.

1. WIŚNIA

2.?

Opublikowano

Ja ide znowu do szkoły :wallbash: ale nie wiem czy w takie ładne popołudnie będzie mi sie chciało tam siedzieć :decayed: zależy czy będzie jeszcze ktoś "normalny", kto mi później da notatki :mysli: Tylko uzgodnijcie w końcu gdzie ten spot. [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 23:49_________________________________________________

Jak jeszcze kosza nie zrobiłaś to Kliknij prawy przyciskiem myszy na pulpicie wybierz właściwości, i tam w jednej zakładce powinno być dostosuj pulpit czy jakoś tak i tam jak w tą opcje wejdziesz to tam możesz sobie dodać jakie chcesz mieć ikony na pulpicie(Mój komputer, Internet Explorer, kosz )

zaznaczasz kosz zastosuj i ok i powinno wskoczyć :D

dzięki :notworthy:

Opublikowano

1. Krzychu

2. Bula87

3.damian

To indywidualna sprawa czy ktoś chce/może jechać czy nie. Jak ktoś chce, to proszę bardzo. Moim zdaniem nikt nie powinien mieć pretensji o to, że ktoś nie przyjeżdża to tu to tam. A skoro już mówisz, że niektórzy mają spot w Toruniu w 4 literach... Spójrz z drugiej strony. Od jakiegoś czasu w Bydgoszczy też nikogo z Torunia nie widziałem. Spot to chyba sprawa dobrowolna, przynajmniej tak mi się wydawało.

Damian... znowu siejesz... :thumbdown:

Opublikowano
:bry: co do spota ja bede bo i tak musze jechac do torunia wiec jak by sie mialo miejsce zmienic to prosze o esa bo nie bede miala dostepu do neta przez caly dzien :>
Opublikowano

SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW.

1. WIŚNIA

2.Kempes

Ale wymyśliłeś :good:

Opublikowano

1. WIŚNIA

2.Kempes

Ale wymyśliłeś :good:

:cool1: tylko ciekawe czy ten pomysł przejdzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 09:27_________________________________________________możemy sie spotkać pod Lidlem,a później na zamek pojechać :naughty:http://miasteria.pl/miejsce/Zamek-Krzyzacki-w-Swieciu.html[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 10:06_________________________________________________W razie zaakceptowania planów,jestem pod fonem :naughty:

Opublikowano

Jędras najlepszego życzę!