Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a przed chwilą dosłownie gadałem z kumplem i mówił ze stadion ocalał :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a przed chwilą dosłownie gadałem z kumplem i mówił ze stadion ocalał :gwizdanie:

taaaa

najpierw tłum Legionistów wbiegł na boisko i rozpetał dym a potem kibole Lecha pobiegli w strone Legionistów i się zaczeło....demolka totalna :kwasny:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 22:01_________________________________________________strach pomyśleć co sie teraz dzieje na Leśnym jak obie ekipy wyszły ze stadionu :blink:

Opublikowano

taaaa

najpierw tłum Legionistów wbiegł na boisko i rozpetał dym a potem kibole Lecha pobiegli w strone Legionistów i się zaczeło....demolka totalna :kwasny:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 22:01_________________________________________________strach pomyśleć co sie teraz dzieje na Leśnym jak obie ekipy wyszły ze stadionu :blink:

będzie remont :naughty:

Opublikowano

taaaa

będzie remont :naughty:

trzeba się zorientować co jest zniszczone i ceny u dostawców towaru negocjować :decayed:

Opublikowano

uważajcie bo Legioniści przez CSW będą wracać :naughty:

Opublikowano

obwodnicą :naughty:

Opublikowano

mam nadzieje że do meczu Zawisza Bydgoszcz - Elana Toruń stadion naprawią :evil:

21 maja wielkie derby regionu :kox:

Opublikowano

uważajcie bo Legioniści przez CSW będą wracać :naughty:

moja koza w garażu :kox:

Opublikowano

bula87, ale masz kozę.. obniż chociaż trochę :decayed:

Opublikowano

jak ma 2 springi na amorze to koza

[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 22:52_________________________________________________ja bym te ze środka wyjął to by opadł tył trochę :gwizdanie:

Opublikowano

Sąsiady śmiga ktoś z was na Kaletkę:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188910.0

jak się ktoś waha to polecam - fajna miejscówa i klimat imprezy :good:

Opublikowano

bula87, ale masz kozę.. obniż chociaż trochę :decayed:

będzie orurowanie od VITO i robimy pierwszego w Polsce A4 B5 Allroad :polew: a tak na poważnie to będzie tylko wszystko w swoim czasie;)[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 22:54_________________________________________________Chłopaki tak patrzę, że na naszych "spontan spotowych" fotkach nie załapała się Super szybka BrykaMłodzikówWiejskich z tymi śrubami z silnika w tłumiku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano

Ja tm bym przyzwolił na konkretną akcję policji z pałami. Wpierd** by dostali może by się uspokoili. A jak chcą się lać, to poza stadionem, w ustronnym miejscu, z dala od normalnych ludzi.

Opublikowano

Policja powinna napier... takich pałami po głowach jak za komuny.. a nie strzelać z gumowych kulek...

wczoraj wracałem z Bydgoszczy własnie w tym czasie co akurat kończył sie mecz, to na drodze do Torunia co 5 kilometrów stał patrol policji, a w Toruniu zrobili blokadę i zatrzymywali każdy autokar [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:22_________________________________________________

tak dokładnie tego szukałem.. ma ktoś konto na ebay'u?

Opublikowano

konto na ebay'u nie wystarczy chyba.. trzeba mieć jeszcze paypal

Opublikowano

ehhh ;([br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:33_________________________________________________http://kwejk.pl/obrazek/68088[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:57_________________________________________________:D:D:D:D

Opublikowano

ehhh ;([br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:33_________________________________________________http://kwejk.pl/obrazek/68088[br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:57_________________________________________________:D:D:D:D

:polew: :polew: :polew: