Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może jakiś spot w tygodniu zrobimy? :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

tak Jedrek ja chciałem naklejki :good:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 10:47_________________________________________________:siema:

tak Jedrek ja chciałem naklejki :good:

Opublikowano

a może jakiś spot w tygodniu zrobimy? :gwizdanie:

Ja chętny wstępnie :good:

Opublikowano

Witka :hi: ,

Może ktoś zainteresowany???? Całkiem ciekawa oferta dla naszych maskotek :naughty: :naughty:

http://www.groupon.pl/oferty/torun

Opublikowano

Witka :hi: ,

Może ktoś zainteresowany???? Całkiem ciekawa oferta dla naszych maskotek :naughty: :naughty:

http://www.groupon.pl/oferty/torun

ja wydalem ostatnio ponad 400zl na kosmetyki do auta :gwizdanie: to raczej sobie odpuszcze.....

Opublikowano

tak naklejki też dla mnie i na spota w tygodniu się też pisze :good: może w piątek na tego VAg-a pod tesco co Jędrek mówiłeś?

Opublikowano

ja w piatek akurat odpadam :/ umowilem sie do kina na 20. Chyba, ze sobota albo niedziela?

Opublikowano

my z krzysztoferem lecimy na dluższy weekend do mielna :evil: :evil: :evil:.. takze spot odpada

Opublikowano

nikt przecież nikogo nie zmusza :) rzuciłem tylko luźną propozycję :hi:

Opublikowano

ja raczej sie wyrobie :wink4:

Opublikowano

no ja chyba też odpadam w piątek na 50% właśnie się dowiedziałem, że kuzynostwo się zjeżdża do mnie więc... :drunk:

Opublikowano

Siemka!zapraszam do działu giełda :kox: Pozdro

Opublikowano

powstał z martwych :naughty:

Opublikowano

Siema ma ktoś kogoś w Gdansku? Chodzi o zostawienie samochodu w okolicach lotniska chyba ze znacie ktorys z parkingow

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

potzrebuj jakiegos laptopa glownie do internetu/muzyki/filmow... ma ktos cos moze do sprzedania?

Opublikowano

Ja mam do sprzedania 10 letniego Toshibe lo tylko jest problem że nie działa na bateri musi być non stop pod zasilaniem ;p

Opublikowano

Siema ma ktoś kogoś w Gdansku? Chodzi o zostawienie samochodu w okolicach lotniska chyba ze znacie ktorys z parkingow

w Gdańsku masz w miarę przyzwoite opłaty na parkingu przy lotnisku o ile dobrze pamiętam za tydzień chyba 150zł i to na strzeżonym musiałbyś sprawdzić na stronie lotniska

Opublikowano

postaw auto na parkingu nr1 ul podchorazych, to jest zaras jak zjedziesz z obwodnicy po prawj stronie przed lasem placisz 110zl za miesiac za abonament, i ogolnie nie ma zadnego problemu sa tam takie stare dziadki i idzie sie z nimi bobrze dogadac, dotego taxi na lotnisko (o ile tam musisz dojechac) ok 30zl w obie strony.... bo u tych zjebow kolo lotniska to niema co sie wogole pytac.... w zeszlym roku na dlugoterminowym za 4tygodnie ok 350zl.... i to z lacha jeszcze.... [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________a i bedziesz mogl poogladac sobie moje auto i kumpla w8 :kox: