Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A6 C6 to się w ogóle jeździ za***iście...

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kazdy lubi to co lubi ja jezdzilem BMW, VW, teraz jezdze audi i mi sie najlepiej jezdzilo bmw

Opublikowano

Komfort w BMW lepszy? hmmm czy ja wiem. Jak szukałem B6 to oglądałem też kilka E46, ale lepiej jeździło mi się B6. No i jakość wnętrza moim zdaniem lepsza jest w Audi

Opublikowano

Ja mam wrażenie ze wnetrze bmw ma woń pasteli Pentel'a hehe. Ale złotym e46 w cabrio bym nie pogardziła :kox: Jedrek chyba widziałam wczoraj Twoje A3, ale nie jestem pewna. No i nie wiem Czy Ty je prowadzileś czy nie, bo za daleko było zeby dojrzeć twarz :>

Opublikowano

właścicielem mojego ex A3 jest mój brat, ale często można mnie jeszcze w nim zobaczyć zwłaszcza między 8, a 17... a tak to ewentualnie jako pasażer jeżdżę..

Opublikowano

ale temat złapaliście :polew:

ja nie lubie BMW :polew:

Opublikowano

obie marki mają swoje wady i zalety... każdy wybiera to co uważa za słuszne i według swojego gustu... takich tematów było cała masa poruszanych na różnych forach... auta tej klasy mają podobny komfort i wygode, kwestia to co komu pasuje ... :good: bardzo odpowiada mi E60 w M-pakiecie sam z chęcią bym się do tego modelu przesiadł... tylko :

nie Tyczy to się wszystkich ale dla mnie bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. :rolleyes:

Opublikowano

bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. :rolleyes:

Bo Mogę Wszystko :polew:
Opublikowano

tylko :

nie Tyczy to się wszystkich ale dla mnie bmw troszeczke zajeżdza szpanerstwem, dzieciakami o wygórnowanym mniemaniu osobistym i ludzmi którzy zamiast intelektem w prosty sposób chcą zabłysnąć z pośród tłumu myśląc że są władcami świata .. :rolleyes:

Wiele ludzi tak sądzi nie tylko o użytkownikach BMW, ale także o tych co jeżdzą audi i mercami...

Opublikowano

tylko :

Wiele ludzi tak sądzi nie tylko o użytkownikach BMW, ale także o tych co jeżdzą audi i mercami...

każda specyficznie zachowująca się grupa ludzi wybiera inną marke aut...ja nie slyszałem żeby akurat o użytkownikach Audi było tyle negatywnych opini co o posiadaczach bmw... powiem szczerze że kiedyś byłem na małej pojeżdzawce w Toruniu zimą.. gdzie zwolenników latania bokiem w bmw była cała masa (myślących ŻE MOGĄ WSZYSTKO).. przyjechał gośc zwykłym polonezem i poprostu ich zawstydził jak można jeździć... a do tego nie potrzeba tylko i wyłącznie dużej mocy i napędu na tylne koła...tylko troszeczke głowy. Głównie dlatego fani marki z Bawari chwalą sobie te auta ze względu na ich osiągi... równie dobrze to samo można powiedziec o Subaru, chyba wszyscy wiemy jak to rewelacyjnie jeździ ale wnetrze jest poprostu kiepskie... każdy samochód jest na swój sposób wyjątkowy i ma swoich odbiorców ..

Jeśli wszystkie koncerny robiłyby jednakowe modele o tych samych osiągach i parametrach świat motoryzacji byłby poprostu bardzo nudny a ludzie popadaliby w depresje

Temat Inne Marki vs BMW uważam za zakończony :)

Opublikowano

Damian... Ty chyba na prawde nie lubisz beemkowcow :naughty: Hondziarze na naszych wspólnych spotach (wspólnych godziną) też nie zachowywali się wzorowo :wink4:

Opublikowano

Damian... Ty chyba na prawde nie lubisz beemkowcow :naughty: Hondziarze na naszych wspólnych spotach (wspólnych godziną) też nie zachowywali się wzorowo :wink4:

:thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

Siema Pany :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Jedzie ktoś od Was na Ogólnopolski Zimowy do BT ??? :decayed: :decayed:

Reniu ?

Opublikowano

użytkownicy BMW dzielą się na 2 grupy :

1- na tych z ad hd za kierownicą (czyt użytkownicy 3er i 5er)

2- na tych co lubią jazde spokojną i kulturalną ( czyt użytkownicy 7er)

:decayed:

ja zawsze staram się jeździć z kulturą ....przepuszczam ludzi na pasach,ustepuje autobusom itd :cool1: i nie ważne że jade 7er :gwizdanie:

Opublikowano

Siema Pany :hi:

Ja mam taki plan...ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiadomo :cool1:

Opublikowano

siema Pany i Panie jeśli są tu jakieś

mieszka ktoś z Was w okolicy Biskupca powiat nowowiejski lub tam bywa ? jest tam furka do obejrzenia dla mojej lubej :decayed:

mógłby ktoś tam podjechać i zobaczyć furkę - odwdzięczę się bankowo :hi:

lub może ktoś coś wie nt tej Fiesty/tego sprzedawcy ?

http://allegro.pl/ford-fiesta-1-4tdci-2003r-5-drzwiowa-i1788089346.html

Opublikowano

ale Biskupiec to chyba już warmińsko-mazurskie? :decayed:

Opublikowano

potwierdzam :good: dlatego Honda jest na sprzedaż :P [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:08_________________________________________________

użytkownicy BMW dzielą się na 2 grupy :

1- na tych z ad hd za kierownicą (czyt użytkownicy 3er i 5er)

2- na tych co lubią jazde spokojną i kulturalną ( czyt użytkownicy 7er)

:decayed:

z tym się także zgodzę... a 7er to takie spokojne Gangsterskie auto :kox: