Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko to zapytaj go jak mozesz, ja jeszcze wstrzymam sie do przyszlego tygodnia, i bede musial cos ogarniac powoli[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:08_________________________________________________no a rozmiar tak jak powyzej 195/65/15 (to chyba jest poprawny rozmiar do 15"?)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak - na takich z fabryki wyjeżdżały. No chyba że jakieś special edyszon :polew:

Zadzwonię jutro do niego, chyba że chcesz sam namiary. Jakby co to on jest z Papowa Biskupiego najlepiej gdybyś sam podjechał. Wozi oponki z Niemiec, ja i kilku znajomych kupowaliśmy i opony były spoko.[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:40_________________________________________________Dropsone - PW

Opublikowano

A czołem, że tak powiem :drinks:

Opublikowano

Szybko :polew:

Opublikowano
:naughty: oj tam, oj tam. Nikt wirtulanego browara nie stawiał, więc się wtrąciłem :embarrassed:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

uszanowanko :decayed:

Opublikowano
:siema: setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę :tongue4:
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:siema: setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę :tongue4:

no to czekam na dystenas, żeby Reniu mi nie mówił, że mam koła zimowe schowane :wink4:

Opublikowano

czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :bicz::polew: :polew:

Opublikowano

dobis za późno chyba już, fele raczej sprzedane :naughty:

Opublikowano
no to czekam na dystenas, żeby Reniu mi nie mówił, że mam koła zimowe schowane :wink4:

:cwaniak1:

Opublikowano

czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :bicz::polew: :polew:

:gwizdanie: :kox:

Opublikowano

sprzedałeś mojego wspólasa felgi :shocked: przyjedź pod garaż dzisiaj :baseball::polew:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 17:20_________________________________________________dobis c**j w głowice,robimy swapa na 2.7 biT :kox:

Opublikowano

sprzedałeś mojego wspólasa felgi :shocked: przyjedź pod garaż dzisiaj :baseball::polew:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 17:20_________________________________________________dobis ch*** w głowice,robimy swapa na 2.7 biT :kox:

oj tam oj tam od razu sprzedałeś..odstąpiłem w uczciwej wymianie na walutę PLN, a myślę że do wiosny coś się znajdzie dla dobisa :decayed:

Opublikowano

Jak tam mija piątkowy wieczór? :drinks: