Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu dzisiaj też sponsorują Cię polskie browary?? :kox:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taaaa :decayed: nie wybiera się ktoś do Łodzi na dniach?

a co potrzebujesz z Łodzi??

Opublikowano

wydech, który chcę kupić tam jest :decayed:

Opublikowano

"Chłopaki pomału będzie kasy nie mam.." :polew: no duża paczka będzie..ja w tym tygodniu mam mieć dostawę z pod Łodzi, ale za duże raczej żeby zabrał.. :confused4:

Opublikowano

"Chłopaki pomału będzie kasy nie mam.." :polew:

:decayed:

teraz będzie dopiero pomału bo oszczędzanie na malowanie... i na koła. a na to tak szybko nie uzbieram :P

Opublikowano

"Chłopaki pomału będzie kasy nie mam.." :polew:

:decayed:

teraz będzie dopiero pomału bo oszczędzanie na malowanie... i na koła. a na to tak szybko nie uzbieram :P

heh.. głupio to mówić, ale uparłem się na busa zbierać, a już nowe koła znalazłem i gwint :decayed:

Opublikowano

haha, a jeszcze tydzień temu chciałeś sprzedać osiołka :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Bydgoszcz, spotykamy sie o 14:30 w Strzyzawie?

Opublikowano

Ja będę w Toruniu.

Damian poszło PW. Dzięki ;)

Opublikowano

Jędrek chyba sam będziesz leciał.. bo nie widziałem nikogo z Bydgoszczy kto jeszcze smiga prócz Darka

Opublikowano

Z Bydgoszczy może jeszcze będę ja z bratem. Tym razem A4. Jedziemy na żużel więc postaramy sie zajrzeć na spota :) Zależy o której wyruszymy.

Opublikowano

no to zapraszamy na godz. 15 pod piotra i pawła na broniewskiego (naprzeciwko budowanej plazy)

Opublikowano

dzięki za spot, ja już w domku. jak zawsze było git :good: tylko droga do Złej Wsi była :thumbdown:

Opublikowano

również dziękuje za spota..było milutko :good: no i szkoda że eska nie zdążyła dojechać :(

Opublikowano

koledzy mam pytanko mial ktos moze taki problem? mam audi 1.8T quatrro z LPG, na 1,2 biegu zbiera sie jak głupie ale na 3 tak od ok4 tys obrotow zaczyna sie delikatne poszarpywanie i jakby delikatny spadek mocy tak samo na 4 biegu. swiece wymienione na kompie zero bledow no i spalanie poszlo duzo do gory slyszal ktos o takim problemie? prosze o pomoc

Opublikowano

dzięki chłopaki za spota :naughty: atmosfera jak zawsze git :good: a "esa" była tak szybka :polew: , że niestety nie widzieliśmy jej nawet jak już było po spocie ;([br]Dopisany: 16 Październik 2011, 18:49_________________________________________________Jędrek i Damian poszedł mail :wink4:

Manny dawaj zdjęcia z tej nowej busoli pokaż czy była warta "takiej" obstawy w transporcie przez most :polew:

Opublikowano

koledzy mam pytanko mial ktos moze taki problem? mam audi 1.8T quatrro z LPG, na 1,2 biegu zbiera sie jak głupie ale na 3 tak od ok4 tys obrotow zaczyna sie delikatne poszarpywanie i jakby delikatny spadek mocy tak samo na 4 biegu. swiece wymienione na kompie zero bledow no i spalanie poszlo duzo do gory slyszal ktos o takim problemie? prosze o pomoc

jedź do gazownika na początek,ktoś tak miał ostatnio :mysli: i jakis moduł gazu trzaśnięty był czy cus takiego