Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stali dłużej niż 2h w bezruchu i odholowali :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak teraz serio ... trzeba zrobić Spota u Bartka w Świeciu bo tak jeździ do Bydgoszczy i Torunia... chłopaki daje to do przemyślenia :mysli:

Opublikowano

chociaż dobre jedzenie podali ?

jo żarcie w miare :cool1:

wykupiliśmy abonament na cały rok parkowania :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować?

Opublikowano

a tak teraz serio ... trzeba zrobić Spota u Bartka w Świeciu bo tak jeździ do Bydgoszczy i Torunia... chłopaki daje to do przemyślenia :mysli:

co prawda sezon grillowy się skończył, ale jakieś zakończenie lata można jeszcze zrobić :polew:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:15_________________________________________________

my byśmy do was z chęcią na Warszawkę podjechali.... nie możecie kiedyś jakiegoś spota w Weekend zoorganizować?

no właśnie tak już nawet myśleliśmy, tylko spiszcie nam jak PKS jedzie bo my o suchym pysku tak daleko nie nie.. :no::decayed:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:16_________________________________________________to jeszcze tydzień urlopu trzeba bo PKP ma trochę opóźnienia :polew:

Opublikowano

oo kurde a wiadomość mi się nie wyświetliła :P a Ty już o PKP tutaj :decayed: ale zobacz ile przez ten cały tydzień jest procentowania no i można otworzyć stragan w pociągu z dywanami :naughty:

Opublikowano

dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury :polew:

Opublikowano

jo pomyślimy coś z tym spotem

jeśli by nie wypalił to czekamy na was na ogólnopolskim :decayed: :decayed:

same pijaki o matko i córko :polew:

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:29_________________________________________________

dobra to niech chłopaki sobie ustalą, a ja jadę do TESCO po cukier i drożdże zanim coś ustalą to trochę zdąży nakapać z aparatury :polew:

weź mi dwa zimne piwka :kox: :kox:

Opublikowano

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:29_________________________________________________

nie wiem jeszcze jak z Bukowiną, ale na letnim będę na 100% :kox: btw. ten ręcznik od Ciebie jest bardzo fajny, używałem go na Rodos :kox:

Opublikowano

nie wiem jeszcze jak z Bukowiną, ale na letnim będę na 100% :kox: btw. ten ręcznik od Ciebie jest bardzo fajny, używałem go na Rodos :kox:

Jędrek z czym Ty chcesz na Bukowinę jechać... :polew: bez pakietu S-line z taką serią?? :polew:

Opublikowano

:polew: [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:35_________________________________________________

dsc0005ofp.jpg

na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny :tongue4: byle do wiosny :kox::evil:

dsc0007fz.jpg

a na tym, że te chromy są fe :decayed:

a już wogóle faktycznie z tak okropnym zderzakiem ... no co Ty....wogóle nie ma sensu... nie pokazuj się tam :polew:

Opublikowano

Damian Ty się tak nie śmiej bo my z Jędrkiem mamy "tylko" 1/2 QUATTRO, więc będziesz jako kierowca żebyśmy w zaspach nie stanęli :tongue4:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:38_________________________________________________

:polew: [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 23:35_________________________________________________

dsc0005ofp.jpg

na tym zdjęciu stwierdzam, że mój przedni zderzak jest okropny :tongue4: byle do wiosny :kox::evil:

dsc0007fz.jpg

a na tym, że te chromy są fe :decayed:

a już wogóle faktycznie z tak okropnym zderzakiem ... no co Ty....wogóle nie ma sensu... nie pokazuj się tam :polew:

o stalówkach na zimę nie wspomnę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

... to może zróbmy inaczej.... co myślicie o sankach w wersji S-line?? i zaspy wtedy nie straszne

Opublikowano

czyli już zbieramy chętnych na kulig?? :decayed: może jakaś lista? :gwizdanie:

Opublikowano

czyli już zbieramy chętnych na kulig?? :decayed: może jakaś lista? :gwizdanie:

ok jestem Pierwszy, sanek mogę użyczyć do tej specjalnej usportowionej wersji .. :polew: tylko jest gorsza sprawa... brakuje "konia pociągowego " kto nim zostanie :mysli:

Spot Sankowy do Bukowiny ... lista chętnych: :kox:

1.Damian

2 ...

Opublikowano

nie pijcie już :tongue4:

Opublikowano

to się jeszcze ustali :good:

a teraz spadam spać bo dziś od 3-ciej na nogach :confused4: dobrej nocy Wszystkim :hi:

nie pijcie już :tongue4:

no ja teraz będę miał 2 miesiące abstynencji więc dziś jeszcze mogę sobie zaśpiewać "whisky moja żono.." :polew:

Opublikowano

no ja też mykam :hi: kolorowych...

Opublikowano

:siema:

Już po robocie :embarrassed:

Opublikowano

Reniu dzisiaj też sponsorują Cię polskie browary?? :kox:

Niestety nie, nie zawsze jest tak słodko (chmielowo) jak by się chciało. W nocy córcia się nam rozchorowała więc wszystkie plany poszły w łeb, m.in. dlatego wczoraj nie dojechałem na spota :confused4:

Tak w ogóle to dzień dobry :kawa: