Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio spot był w niedzielę w Toruniu, może w niedzielę po południu zorganizujemy coś w Bydgoszczy?

ale jak Bydgoszcz to przynajmniej 17 :good:

no wcześniej to ja zapewne nie dam rady przyjechać..

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja sie na niedziele pisze :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Artur jak dystanse? :)

Opublikowano

nie wiem Bula :decayed: są już u mnie w bagażniku ale nie miałem okazji się im nawet przyjrzeć :polew:

jedno co wiem to, że śruby nie są do felg audi :confused4:

Opublikowano

no ja chyba w niedziele odpadam:( impreza się szukuje na sobotkę, może być problem z wytrzeźwieniem... jeśli zatydzień będzie coś w bydgoszczy to napewno podjade

Opublikowano

nie wiem Bula :decayed: są już u mnie w bagażniku ale nie miałem okazji się im nawet przyjrzeć :polew:

jedno co wiem to, że śruby nie są do felg audi :confused4:

Uuu...ale ja innych nie miałem, a na tamtych felgach to i te co teraz mam pasowały oraz tamte

Opublikowano

tak...Bula nie ma problemu...ale pamietaj audi ma sruby kuliste

Opublikowano

dla mnie śruba jest śruba..trzymało :polew:

Opublikowano

no tak ale gnizada srub w felgach tez powiedziały papa niestety...ale tego juz kumplowi nie mowie...

Opublikowano

no to jak Ty Bartek je miałem skręcone? gniazda są powiększone czy jak?

Opublikowano

:bry:

Już po pracy - korba w MANie wyszła bokiem :wallbash:

Pewnie właśnie zacząłem weekend :kwasny:

Opublikowano

:siema:

Bartek miał je przykręcone jak należy z tym, że nie na takich śrubach. Powinny być gniazad i śruby kuliste, a miał gniazda kuliste z śruby stożkowe. To tak w woli wyjaśnienia :cool1:

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bartek miał je przykręcone jak należy z tym, że nie na takich śrubach. Powinny być gniazad i śruby kuliste, a miał gniazda kuliste z śruby stożkowe. To tak w woli wyjaśnienia :cool1

Artur, nie koniecznie śruby muszą być kuliste... śruby dobiera się pod felgę w zależności jakie ma gniazda...może Bartek miał w felgach stożek i wszystko miał ok :mysli: ja na alu też mam stożkowe gniazda :wink4:

Opublikowano

Bartek miał je przykręcone jak należy z tym, że nie na takich śrubach. Powinny być gniazad i śruby kuliste, a miał gniazda kuliste z śruby stożkowe. To tak w woli wyjaśnienia :cool1

Artur, nie koniecznie śruby muszą być kuliste... śruby dobiera się pod felgę w zależności jakie ma gniazda...może Bartek miał w felgach stożek i wszystko miał ok :mysli: ja na alu też mam stożkowe gniazda :wink4:

ja te fele z takimi dystansami już kupiłem i do tego były już takie śruby...dokupiłem tylko ten komplet SPARCO na tył i dobierałem tak żeby były takie same jak tamte

Opublikowano

dobis...audi nie wypusciło felgi do B5 ani do B6 w gniazdem stozkowym...a smiem twierdzic, że nawet do zadnego innego modelu nie puscili gniazd stozkowych.

A co do felg Bartka to on miał kiedys też gniazda stozkowe...ale to juz nie moj problem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano