Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisalem klubowicze bo kont nie maja wiec nie moga byc forumowiczami :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tym bardziej nie mogą być klubowiczami :naughty: kandydaci na forumowiczów :D

Opublikowano

jak poczytaja co tu niektorzy wypisuja to beda tylko szczesliwymi posiadaczami :audi: bo beda sie bali na spoty jezdzic :polew:

Opublikowano

za kalendarz poszedł przelew , przepraszam za opóźnienia :decayed:

Opublikowano

fajnie, że na spoty BMW jeździsz.. szkoda, że na naszym byłeś ostatnio... dawno temu :gwizdanie: ale co kto woli :wink4:

Tak kpicie z posiadaczy Bmw a to całkiem normalni kierowcy i obywatele byłem wczoraj na spocie

znam kilku i w większości tacy nie są :gwizdanie:

jednego to nawet mamy na forum co gangsterke sieje :kox: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 13:36_________________________________________________

ja się oczywiście piszę na tą pizzę w weekend, tylko muszę dokładniej znać dzień i godzinę żeby sobie wszystkie plany poustawiać :good: no i przydałoby się też miejsce :decayed:

Siucek, a Ciebie to teraz bardzo często widuję :wink4: głównie przy tej nowej siłowni na Wyzwolenia :decayed:

Panie i Panowie albo Sobota godzina 18... albo niedziela godzina 16.... ( z sobotą sam nie wiem jak wróce z trasy) a miejsce... to może być ten lokal co byliśmy ostatnio z Rafałem po "ogólnopolskim"

[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 13:38_________________________________________________

SUPER PANOWIE !!! i weź teraz przyjedz do Bydgoszczy na spota !!! :gwizdanie:

i po co ten komentarz...poprostu wczesniej było wiecej chetnych a z TRN i tak nikt nie deklarował, że przyjedzie

coś trzeba było napisać:) nie denerwuj sie Arturku :)

[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 13:39_________________________________________________mam nadzieje że Reniu też się pojawi na pizzy :cool1:

Opublikowano

Damianku :) ja się nie denerwuje :) pozdro dla Ciebie :cool1:

Opublikowano

fajnie, że na spoty BMW jeździsz.. szkoda, że na naszym byłeś ostatnio... dawno temu :gwizdanie: ale co kto woli :wink4:

Byłem :naughty: ale w CSW to was z CB nie było :tongue4: ja jestem raz na dwa tygodnie w Bydgoszczy jak młoda szkołe ma,i akurat mam takiego farta że spota ni ma.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

mam nadzieje że Reniu też się pojawi na pizzy :cool1:

Po "ogólnopolskim" :hahaha: wcinaliśmy, więc może i teraz się uda ;)

Siemanko :kawa:

Opublikowano
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 11:09_________________________________________________oooo widze że Grzesia uciszyli... :evil:
Opublikowano
Opublikowano

Zasluzyl to zostal uciszony..

Opublikowano

Grześ to jest bardzo ciekawa postać :mysli::polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 20:22_________________________________________________tchnął życie w forum na parę dni :polew:

Opublikowano

witam

Gdzie w Bydzi mozna kupic szpreje ale zeby nabijali je pod kolor np auta itp ...

Opublikowano

na żwirki i wigury :good:

Opublikowano

na żwirki i wigury :good:

polecam :good:

ale też na flisackiej zaraz koło grunwaldzkiej :good:

Opublikowano

a ja dzisiaj w trase....

Lublin-Kraśnik-Stalowa Wola... [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 21:06_________________________________________________Forumowicze :kox:

Robie dwie listy na spot przedstwiąteczny na 16 i 17 Grudnia co i jak komu pasuje... bo ja dokładnie sam nie wiem jeśli wypadnie u mnie wszystko a wiec

****16.12 (niedziela) spot pizza godz 18.00

1. Damian

2...

3...

4...

5..

6..

7..

8..

****17.12 (niedziela) spot pizza godz. 15

1. Damian

2...

3...

4...

5..

6..

7..

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 21:21_________________________________________________a tak na marginesie..

z Krzychem planujemy wypad do zakopca w lutym.. czy ma ochote ktoś się wybrać na 3 dzionki??