Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:

Jak tam się rezanko udało?

zerknij w moj watek

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema: Jakbyście wiedzieli może kto ma na zbyciu Leona w dieslu to dajcie mi znać.

U nas w wątku spoty śląskie jest ziomek Mario ma zadbanego hiszpańskiego klekota ..zagadaj z nim kiedyś coś pisał o sprzedaniu :wink:

Opublikowano

szukam oponki 215/45/17 albo parka albo jedna sztuka ale MALOYA FUTURA SPORT miałby ktoś coś na zbyciu?

Opublikowano

Siemka :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema: Jakbyście wiedzieli może kto ma na zbyciu Leona w dieslu to dajcie mi znać.

U nas w wątku spoty śląskie jest ziomek Mario ma zadbanego hiszpańskiego klekota ..zagadaj z nim kiedyś coś pisał o sprzedaniu :wink:

troszku daleko ale będę miał na uwadze - dzięki. Narazie mam u nas parę opcji więc zobaczymy :wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Witam Panowie i Panie

Taka mała prośba, ostrzeżenie chociaż już pewnie za późno. Prawdopodobnie w nocy z soboty na niedziele skradziono moje auto w Chełmnie, może przypadkiem gdzieś rzuci wam się w oczy, chociaż już w to nie wierze zresztą panowie z policji jak to ujęli auto pewnie poszło już w eter ;) Audi miało odcięcie mechaniczne zapłonu ale widać i z tym sobie poradzili, stało także na niestrzeżonym parkingu zamykanym na kłódkę, która gdzieś przepadła ;) Panowie policjanci troszkę byli tylko zdziwieni, że poszła audi z silnikiem 1.8T w benzynie a nie diesel :) W razie, gdyby ktoś przypadkiem się natknął na auto proszę o PW.

Pozdrawiam i pilnujcie swoich skarbów :)

20111029206.jpg

20110825131.jpg

20110806114.jpg

20110825132.jpg

Opublikowano
... benzynie a nie diesel :)

może się pomylili....

współczuje.

Opublikowano
... benzynie a nie diesel :)

może się pomylili....

współczuje.

Właśnie mówili, że 9 audi w tym roku i pierwsza w benzynie, a tak sama ropa odjeżdżała. ;)

Opublikowano
Opublikowano

Właśnie mówili, że 9 audi w tym roku i pierwsza w benzynie, a tak sama ropa odjeżdżała. ;)

O kurde Jarek współczuje .... chociaż się nie znamy to często widziałem w mieście Twoją audi i naprawdę ładnie się prezentowała ... a na jakiej ulicy stała?

Opublikowano

O kurde Jarek współczuje .... chociaż się nie znamy to często widziałem w mieście Twoją audi i naprawdę ładnie się prezentowała ... a na jakiej ulicy stała?

M. Skłodowskiej-Curie parking szkoły podstawowej nr 4

Opublikowano

O kurde współczuje.

Ja zaczynam sie bać o swoją bo ostatnio sie coś czesto słyszy że w CCH i okolic giną audi :/

Opublikowano

Współczucia ...

A policja pewnie trochę po ściemnia i sprawa pójdzie do umorzenia... takie są niestety realia w Polsce.

Opublikowano
Współczucia ...

A policja pewnie trochę po ściemnia i sprawa pójdzie do umorzenia... takie są niestety realia w Polsce.

byś był na spocie to byś zobaczył koła,w tym tygodniu wpada przód 215 jednak

Opublikowano

dobra decyzja :good:

Opublikowano

Co słychać ?