Opublikowano 24 Grudnia 201312 l :****Wszystkiego co Najlepsze na Święta Bożego Narodzenia kochani , dużo radości uśmiechu, niech ten czas będzie spędzony w gronie rodzinnym... w miłości i szcześciu:****
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzę wam
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Wszystkiego Dobrego Na Święta i Nowy Rok dla wszystkich !!! Kiedy kolejny spot może jakiś świąteczno noworoczny ??
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l Również wszystkiego dobrego życzę na te święta Dzisiaj zasmakowałem ruchu lewostronnego i zdradziłem Audi z BMW X5
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l bębenek na fool wypchany ja się cały czas dopycham ale już powoli szwy puszczają
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l ........na trawienie jakieś wino....teraz drinol....ehhh dość mam świąt
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l ja na trawienie zrobiłem 4km biegiem Ty weź nie świruj święta są potem będziesz biegał po browca do sklepu:decayed:
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l ja na trawienie zrobiłem 4km biegiem Ty weź nie świruj święta są potem będziesz biegał po browca do sklepu:decayed: po 100 metrach padł bym na zawał a kolana jak Czapla by mi się w drugą stronę wygieły