Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
źle się dzieje....tyle razy pisałem...wpadnijcie do nas to zobaczycie jak to się organizuje ....za godzinę szkolenia 1l ...także po kosztach/po koleżeńsku ,że tak powiem :decayed::wink::grin::grin::grin:

no w Gliwicach nawet nawet ludu było :decayed:

:naughty: także przekaż proszę Koledze ,że na darmo trunek nie pójdzie :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

no to róbmy wicher :facepalm:

Opublikowano

Niestety :kwasny:

Ktoś chyba musi nową furę kupić żeby zmotywować innych na spota

Opublikowano

jak już pisałem, ja na następną niedzielę jestem chętny :wink:

Opublikowano

ja napiszę tak: jestem bardzo chętny na spot, ale z racji świeżo narodzonej córy, nie wchodzi w grę wycieczka do bydgoszczy, bo to strata dla mnie 1,5-2h na dojazd i powrót, a z czasem i tak u mnie cienko (inaczej mówiąc, kobita by mnie zajumała ;d). Mogę się spotkac w toruniu 16, 23, 29 lub 30 w porze dowolnej ale z wyprzedzeniem zaplanowanej. Jakby był ktoś chętny..... :wink:

Opublikowano

Ja odpadam w najblizszym czasie.........

Opublikowano

Widzę że ciężka organizacja spociku :kwasny: A szkoda z chęcią bym się wybrał do Toronto :wink:

Opublikowano
Widzę że ciężka organizacja spociku :kwasny: A szkoda z chęcią bym się wybrał do Toronto :wink:

ja moge eciec do TRN nie widze problemu

Opublikowano

podajcie termin z wyprzedzeniem :wink:

Opublikowano

Ostatnio całkiem nie po mojej myśli stałem się posiadaczem Passata B6 (bo poszukiwania ładnego quattro spełzły na niczym, więc wziąłem pewne auto od znajomych, a niestety nie był to władca pierścieni)

Moja propozycja jest taka.

Spotykamy się na torze kartingowym. Miejscowości możliwe są dwie - z wiadomych przyczyn Toruń lub Bydgoszcz.

Mamy dwie drużyny - Passat forum team vs A4 klub team ;)

Ujeżdżamy kartingi aż nam pyknie cały opłacony czas, po czym wspólnie wybieramy się na... gapienie się na nasze auta i macanie tego i owego (nie, nie damskie tyłki, tylko auta macamy).

Jak już wszyscy podpatrzą jakieś mody i koncepcje, można udać się na, jakże kochany przez nas, fastfood.

Zabawa na torze to czysta adrenalina i frajda - nie będzie podium ani lepszych i gorszych (wiem, wiem, i tak trzeba pokazać że audi jest lepsze).

W zależności od tego, skąd byłoby więcej zainteresowanych (NIE uznaję deklaracji typu może na 50% przyjadę, a może nie), zapadnie decyzja czy spotkanie miałoby się odbyć na torze pod tesco w Bydgoszczy, czy na kartodromie, czy na motoarenie w Toruniu.

Proponuję by osoba, która trochę ogarnia obecne tutaj towarzystwo, skontaktowała się ze mną telefonicznie (514-535-830) żebym miał z kim gadać, bo nie mam prawie żadnych numerów telefonów aktywnych tutaj userów.

Opublikowano

a) kartingi :good:

b)na spocie gadać o autach :co: ...ileż można człowieku :wink:...macać je...???........:blink:...... żeby porysować przez przypadek ??? :doh:....

c)fastfood :good:

d) wybranie miejscówki ...to decyzja wszystkich :wink:

e) :

- ja kilku tylko widziałem....do tego nie pamiętam ,czy byli trzeźwi....ja nie....(zlot w BT :D )

-ja nie zadzwonię ...... :grin::wink:

-jest tu taki jeden co wszystkich zna ....ale jakby zakochany ostatnio trochę więc chyba się nie nada :decayed:

Opublikowano

-jest tu taki jeden co wszystkich zna ....ale jakby zakochany ostatnio trochę więc chyba się nie nada :decayed:

o kim mówisz? :eusathink:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
Ostatnio całkiem nie po mojej myśli stałem się posiadaczem Passata B6 (bo poszukiwania ładnego quattro spełzły na niczym, więc wziąłem pewne auto od znajomych, a niestety nie był to władca pierścieni)

Moja propozycja jest taka.

Spotykamy się na torze kartingowym. Miejscowości możliwe są dwie - z wiadomych przyczyn Toruń lub Bydgoszcz.

Mamy dwie drużyny - Passat forum team vs A4 klub team ;)

Ujeżdżamy kartingi aż nam pyknie cały opłacony czas, po czym wspólnie wybieramy się na... gapienie się na nasze auta i macanie tego i owego (nie, nie damskie tyłki, tylko auta macamy).

Jak już wszyscy podpatrzą jakieś mody i koncepcje, można udać się na, jakże kochany przez nas, fastfood.

Zabawa na torze to czysta adrenalina i frajda - nie będzie podium ani lepszych i gorszych (wiem, wiem, i tak trzeba pokazać że audi jest lepsze).

W zależności od tego, skąd byłoby więcej zainteresowanych (NIE uznaję deklaracji typu może na 50% przyjadę, a może nie), zapadnie decyzja czy spotkanie miałoby się odbyć na torze pod tesco w Bydgoszczy, czy na kartodromie, czy na motoarenie w Toruniu.

Proponuję by osoba, która trochę ogarnia obecne tutaj towarzystwo, skontaktowała się ze mną telefonicznie (514-535-830) żebym miał z kim gadać, bo nie mam prawie żadnych numerów telefonów aktywnych tutaj userów.

ustal termin z pasatami i bedziemy probowac cos kombinowac

Opublikowano

Post bezpośrednio nie wpisuje się w temat wątku ale myślę że korzyść może być dla obu stron. Mam nadzieje że to nikogo jakoś nie urazi, że tutaj to zamieściłem ale chciałbym dotrzeć do wszystkich potencjalnych zainteresowanych z forum.

http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/szukam-ludzi-pracy-lubiacych-motoryzacje-317423/

Szukam osób chętnych do współpracy z kujawsko-pomorskiego.

Opublikowano

o kim mówisz? :eusathink:

:polew::polew::polew:

:decayed: ....jak to mówią ..."uderz w stół....." :decayed: ....

:wink:

Opublikowano
:decayed: spokojnie, jeszcze ogarniam :wink: tylko zapierdziel nieziemski ostatnio przez uczelnię :thumbdown: co do spota w Toruniu to ja w weekendy odpadam z Torunia, jeżdżę codziennie Bydgoszcz - Toruń i w weekend chciałbym odpocząć od tej trasy :decayed:
Opublikowano

ja się piszę na tego typu pomysł i w sobotę/niedzielę jestem od 16:00 wolny :banan: