Kierownik Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzięki za życzenia. Przemek co do regeneracji maglownicy to jest gosc w toronto co za 400 ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 bardzo mozliwe, za zaplacilem 750zl ale z wyciagnieciem, regenetacja, zlozeniem i zbierznoscia.... to 400zl regeneracje moglo by sie zgadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na Długiej taki starszy facet ogarnia maglownice za 400,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Może jakiś szybki spocik w Inowrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pewnie, ale jak kupię nowe Audi, moje jest po kolizji, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Panowie jutro brat kupuje b6 pełna eska czarna w kombi także będzie nowy klubowicz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 kuj pom? ;-) Bedziemy latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 kuj pom? ;-) Bedziemy latać. Pewnie Kuj. Pom. Już mu powiedziałem że na zloty czy małe spoty będzie jeździł i nie ma wymówki :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Panowie, mój mechanik wyjechał, ma ktoś w toruniu lub inowroclawiu umiejętności i narzędzia do wymiany świeczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Uderzaj do Włochatego z forum Passata. Miło spędzisz czas, a robota będzie profesjonalna i w sensownej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielbobik20 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 I jak robimy jakiś spocik w inowrocławiu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 eltom, podeslij mi do niego numer ;-) ps. okazuje się że esa nawet na suchym ale odpowiednim asfalcie, to i na trójczynie leci bokiem jak ta lala . Ale trzeba ją tryzmać >4000-4500rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wysłałem Ci sms. Tylko zanim zadzwonisz, to napisz sms, że masz nr ode mnie, bo jest tak zawalony, że nawet nie odbierze Twojego połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi