Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

chłopaki niestety mam nieplanowaną wizytę w szpitalu i nie wiem czy zdążę na 17

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj jest pod Tesco w Bydgoszczy o 17:00 z innymi miastami jest ciężki temat

Ciężki? Raczej nie osiągalny... Tak mówio że Bydgoszcz nie chce do Torunia i na odwrót, a już o innym miejscu nie wspomnę, np. Inowrocław... Kto ma przyjechać to i tak przyjedzie do Bydgoszczy czy do Torunia a że jest tylko Bydgoszcz brana pod uwagę to już nie wnikam niech każdy wyciągnie wnioski... Ja tej sprawy nie ruszam ale taka jest prawda i chyba nikt nie poczuł się urażony mam taką nadzieję... Ja bym przyjechał dziś z chęcią, no ale... Wpakowałem tyle szmalcu w auto że jestem po prostu pod kreską i nic z tym zrobić nie mogę trzeba przeczekać ;) A tu jeszcze przegląd i OC w styczniu wychodzi... :confused4:

Opublikowano

ja mimo, że dopadła mnie grypa podjadę ;-)

Opublikowano

ja też będę ;)

Opublikowano

Ja niestety nie mogłem zdeklarować obecności, bo zwyczajnie ciężko u mnie dzisiaj i z czasem, i ze zdrowiem.

Ale co do spota w Inowrocławiu, to nie pozostaje nic innego, jak go po prostu zrobić.

Nie ma co płakać.
Nie pojawiła się żadna konkretna informacja odnośnie spotu w Inowrocławiu, czy w Toruniu.

Trudno zatem, żeby ktoś poza nami, zamieszkującymi Inowrocław bądź okolice, zorganizował spot właśnie w Inowrocławiu.

Przyjdzie czas, będzie i spot "u nas" ;)

Edytowane przez eltom

Opublikowano

Ale nikt nie płacze przecież Tomek jeśli chodzi o spoty, po prostu takie coś odczułem i mówię wprost. Mogę się mylić przecież :naughty:

Ja tylko płaczę bo tyle mamony wrzuciłem niepotrzebnie przez jedno cholerne zaśnięcie :ranting:

Opublikowano

Ja niestety odpadam... niedzielny nalot gości :disgust:

PS. kiedyś to jeździliśmy na spoty również do Torunia, w Inie był, Koronowie, na działce itepe... teraz chyba sprawy rodzinne bardziej pochłaniają i czasu jakby mniej.

Opublikowano

Poważniejemy, ot co :decayed:

Opublikowano

ja cały czas jestem tego zdania, że lepiej coś zorganizować większego z jakimś wyprzedzeniem jak, np. karting w Toruniu, spot z ATK czy wspólna sesja zdjęciowa w Świeciu. Czasy spotów co tydzień chyba już minęły

Opublikowano

PS. kiedyś to jeździliśmy na spoty również do Torunia, w Inie był, Koronowie, na działce itepe... teraz chyba sprawy rodzinne bardziej pochłaniają i czasu jakby mniej.

otóż to.. kiedyś, za starych czasów potrafiło przyjechać co tydzień 10-20 samochodów.. a teraz? sami wiecie. z Torunia się ludzie wykruszyli, oprócz Przemka. jeszcze 2 lata temu spoty były na zmianę Bydgoszcz/Toruń. niejednokrotnie było tak, że z Bydgoszczy jechało 5-6 aut..

dzięki za spot, już dawno tylu ludzi nie było :good: oby tak dalej!

Opublikowano

Siemanko :) Sorki ale mi dziś służba wypadła więc nie mogłem przyjechać , będę się starać na przyszłość.

Pozdro :):hi:

Opublikowano

dzięki za spota dawno tak dużej ekipy nie widziałem :D

Opublikowano

Panowie,

sory ze w tym watku, ale moze ktos moze mi szybko podpowiedziec czy zna jakiegos godnego polecenia mechanika od Mini(BMW) z Bydgoszczy/okolic?

Chcialbym sie przyszlej tesciowej przypodobac, a jej malenstwo z 2008 roku zaczyna juz sie ostro sypac...

z gory dzieki za pomoc!

Opublikowano

Dzięki za spota :-) przyznam, że ładna frekwencja :-)

Opublikowano

http://aukcje.wosp.org.pl/przejazdzka-replika-lotus-7-torun-i1311112

jak ktos lubi hardcorowa jazde i mega przyspieszenie polecam - auto znajomego ponad 200 koni przy masie 700 kg :D

jak sie w nim siedzi mozna reka dotknac asfaltu :D

Opublikowano

Dzięki za spota, na następnego nie ma bata mój czarnuch musi się dotoczyć :decayed:

Opublikowano

Panowie,

sory ze w tym watku, ale moze ktos moze mi szybko podpowiedziec czy zna jakiegos godnego polecenia mechanika od Mini(BMW) z Bydgoszczy/okolic?

Chcialbym sie przyszlej tesciowej przypodobac, a jej malenstwo z 2008 roku zaczyna juz sie ostro sypac...

z gory dzieki za pomoc!

Arek-service, Modrzewiowa 9 ;)

Opublikowano

Następny spot chyba jak będzie trochę cieplej, ja strasznie zmarzłem a Wy? ;) Ale dobrze było, pozdrawiam. :a4fan:

Opublikowano

to fakt było zimno jak ch..... ;-) ale wszyscy dali radę ;-)

Opublikowano

następnym razem musimy się głębiej ustawić na końcu pod ścianą tam tak nie wieje :wink: