FroS-t Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jędruś podepnij to żeby było zaraz pod "Meetingami", mam andzieję że sie podoba, jeśli są jakieś życzenia czy uwagi walcie smiało, tak to wygląda i mam nadzieje że będzie kontynuowane.... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369361-showroom-nasze-kujawsko-pomorskie-spoty-wyjazdy-czas-spedzony-razem/
Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Siemka Fotki zawsze miło pooglądać, także pomysł dobry by ktoś to znowu zaczął prowadzić. Za starych czasów wrzucałem zawsze jakieś fotki ze spotów ale z tego co widzę darmowe hostingi zjadły foty i praktycznie wszystko poleciało w uj
kedo666 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) siemanko głosy oddane na was koledzy może komuś się uda powodzenia , my z Piotrkiem startujemy za rok xD (może) Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez kedo666
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pamiętajcie, że nie liczą się mody... tylko zdjęcia
FroS-t Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pamiętajcie, że nie liczą się mody... tylko zdjęcia
kedo666 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pamiętajcie, że nie liczą się mody... tylko zdjęcia heh ja i moje zdjęcia heh
FroS-t Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja jestem u rodziców jutro, nie dam rady, ale przydałoby się już coś ogarnąć......
FroS-t Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Siema fotki w kalendarzu idą łeb w łeb widze....
Bull Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 otki w kalendarzu idą łeb w łeb widze.... Siema. Ja tam widzę, że jedno wysunęło się już dość znacznie na prowadzenie...
suppapeter Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Mateusz może kiedyś się uda, będziemy się na pewno starać A Leszek, miałem jeszcze tutaj napisać, super pomysł z tą całą fotorelacją, wszystko po układane i na swoim miejscu - aż miło popatrzeć a wydaje mi się że jakieś spotkanie to by było na miejscu dawno już czegoś nie było Pozdrawiam
FroS-t Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No tylko o to chodziło żeby fotki i jakiekolwiek relacje były dostepne, pod ręką bez szukania, teraz tylko trzeba to systematycznie aktualiozwać
Rekomendowane odpowiedzi