Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Cześć koledzy.

Wybieram się jak sójka za morze na spotkanko i wreszcie jest pretekst,żeby się pokazać.

Moje autko ostatnio wariuje z obrotami i potrzebowałbym podłączyć vaga.Mam nadzieję,że ktoś z WAS weźmie go ze sobą i będzie tak dobry i pomoże zdiagnozować problem falujących obrotów :naughty:

Jestem ciekaw czy wybiera się ktoś z Torunia na spocik :mysli:

Można by się wybrać razem bo w grupie weselej :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też bym się wybrał wkońcu i zapoznał ze wszystkimi:) tylko w niedziele pracuje do 14 a sobote mam wolna akurat także niewiem jak się wyrobie...

Opublikowano

jak bedzie tak zimno w weekend to ja odpadam ... bo nawet na parkingu pod tesco bedzie zimno :disgust:

Opublikowano

Również wybieram się na spocik, mam niedaleko do Bydzi :) Pozdrawiam :good:

Opublikowano

djbinek to spalanie to komp Ci pokazuje? bo chyba troche duzooooo, no chyba ze masz bardzo ciezka noge, ja najszybciej noge podjechac 8/2/09 jakis spocik mozemy umowic sie troche predzej zebrac wiecej autek i jechac razem pozdrawiam

Opublikowano

jestem swiezym posiadaczem A4 i chetnie bym sie wybral na jakis spocik :) kiedy teraz sie zapowiada :)?

Opublikowano

///spoty kuj-pom co niedziele >>parking Łuczniczka godz 14:00 ///

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

WITAM :hi: WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW W KUJ-POM.MAM NADZIEJĘ,ŻE W NIEDZIELE TEZ DAM RADĘ SIĘ WYBRAĆ I PODJADĘ DO BYDZI NA ZLOCIK!CHĘTNIE SIĘ POZNAM Z KOLEŻANKAMI I KOLEGAMI :embarrassed:

Opublikowano

Dropsone... będziesz z VAGiem? Mam do skasowania inpekcję In1. Da się zrobić?

Opublikowano

najszybciej bede 8.2. predzej napewno nie dam rady, popros strobo on tez ma vaga, jak cos to

select --> 17 instruments --> 10 adaptacja --> kanal 6 - 24, kanal 7 - 36, --> test --> save, a wogole musze zrobic porzadek z tym swoim vagiem bo ostatnio nie moglem skasowac in2 nie chcial wejsc w adaptacje a jak wrocilem do domu to wszystko dzialalo.....

Opublikowano

siema dropsone a jakie masz programy do tego vaga bo tez zakupilem na allegro ale cos niezbyt dziala??

Opublikowano

kto jutro sie wybiera na spota ? :) bo nie wiem czy wpadac czy nie :P

Opublikowano

Ja będę na 99%.Proponuję napisać kto będzie.Do jutra do godz 12.Wybiera się ktoś z Torunia?Razem zawsze razniej.

Opublikowano

mam pytanko. czy jest ktoś z okolic torunia i posiada zmieniarke w swojej (A4 B5 97r) bo mam zmieniarke u siebie ale kabel miałem uszkodzony i polutowałem ale nie działa dalej i niewiem czy opłaca mi się kupowac drugi kabel jeżeli i tak zmieniarka będzie zepsuta i chciałbym podłączy swoją zmieniarke u kogos zeby sprawdzic... dzięki za odp..

ja bym z checia jutro przyjechal ale pracuje do 14... a do której wogóle sa takie spociki:)

Opublikowano
najszybciej bede 8.2. predzej napewno nie dam rady, popros strobo on tez ma vaga,
No właśnie mieliśmy ze Strobo problemy ze skomunikowaniem się interface'u z autkiem. Widać mój avancik jest kapryśny :foch:

Kurde, w tej sytuacji chyba nie będę sie spinał i szukał wykrętu ze zlotu rodzinnego :wallbash:

Tak to bym wpadł chociaż na chwilę. No chyba że się rozmyślą i nie przyjadą :chytry: Jutro się okaże.

Opublikowano

WITAM.JEDZIE DZISIAJ KTOŚ Z TORUNIA?

Opublikowano

Witam:)

Wybieram się na spot i pytam kto jeszcze będzie:)?

Opublikowano

no ja bym wpadl pytanie tylko czy ktos jeszcze bedzie ?:)

Opublikowano
djbinek to spalanie to komp Ci pokazuje? bo chyba trochę duzooooo

Nie, komp nie pokazuje bo nie mam takiego bajeru :P, normalnie mi tak pali. Mam automat, dlatego spala nieco więcej niż manualna, ale szczerze mówiąc to nigdy aż tak nie bawiłem się w liczenie ile mi spali, więc też całkiem możliwe ,że te liczby są lekko na wyrost. Dzisiaj będę na spociku, mój pierwszy raz :) Pozdrawiam! :evil: