FroS-t Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Pany jakby cos Moje letnie opony na sprzedaż, dla przypomnienia: Vredestein Ultrac Vorti R 235/35/19, po jednym sezonie, cena 1850zł, dałem za nie 2600zł, ciagle założone na aucie...... Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez FroS-t
dancemacabre Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Organizuje ktoś coś w kujawsko Pomorskim?
suppapeter Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Można by było o czymś pomyśleć dawno nie było żadnego spota
dancemacabre Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja z chęcią się pojawię jak termin przypasuje
kedo666 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ja też jestem chętny tylko puki co jako pasażer raczej
dancemacabre Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 W trakcie wymiany auta jesteś.? Jak można wiedzieć to pochwal się co chcesz Kupić?
kedo666 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 20 godzin temu, dancemacabre napisał: W trakcie wymiany auta jesteś.? Jak można wiedzieć to pochwal się co chcesz Kupić? wczoraj sprzedałem moje B7 i teraz myślę o A6C6 w kombi bo b7 małe mi się wydaje i trochę głośne było i twardo a byłem się przejechać kilkoma A6 i komfort cisza no i jakiś motor 3.0D moc i ten automat co jest tam na prawdę jak dla mnie fajnie to wszystko z sobą współpracuje jedyne co myślę i mam dylemat to nad zawieszeniem czy brać normalne czy pneumatykę
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 13 godzin temu, kedo666 napisał: wczoraj sprzedałem moje B7 i teraz myślę o A6C6 w kombi bo b7 małe mi się wydaje i trochę głośne było i twardo a byłem się przejechać kilkoma A6 i komfort cisza no i jakiś motor 3.0D moc i ten automat co jest tam na prawdę jak dla mnie fajnie to wszystko z sobą współpracuje jedyne co myślę i mam dylemat to nad zawieszeniem czy brać normalne czy pneumatykę Panie.. jak Twoje B7 Ci się wydawało twarde, gdzie Ty miałeś zwykły zawias to nie idź w A6.. będzie tak samo, albo jeszcze bardziej moja A6tka jest na pneumatyce i jest twardsza na ustawieniu dynamic niż A5 było niemniej i tak lubię a6tki.. chociaż wahałbym się między c6, a np. b8... tzn, ja się wahałem i wybrałem ostatecznie wtedy a5
kedo666 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 8 godzin temu, jedrekx napisał: Panie.. jak Twoje B7 Ci się wydawało twarde, gdzie Ty miałeś zwykły zawias to nie idź w A6.. będzie tak samo, albo jeszcze bardziej moja A6tka jest na pneumatyce i jest twardsza na ustawieniu dynamic niż A5 było niemniej i tak lubię a6tki.. chociaż wahałbym się między c6, a np. b8... tzn, ja się wahałem i wybrałem ostatecznie wtedy a5 no nie wiem miałem okazję przejechać kilkoma a6 to nie czułem nic normalnie wybierało nierówności super , fakt to takie trochę inne uczucie było bo ten ciężar robił tą różnice w tym aucie , w b7 niby nie było źle ale a6 dla mnie dużo lepszy wóz i te elementy wszystkie połączone razem dają taki efekt jaki oczekuje , na pewno b8 odpada każda A4 już dla mnie za mała jest takie wrażenie odczuwam .
eltom Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez eltom
dancemacabre Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Z tego sameg powodu co kedo666 planuje przesiąść się na a6 bo a4 strasznie małe o ile z przodu jest względnie to tył dramat
Rekomendowane odpowiedzi