Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany jakby cos Moje letnie opony na sprzedaż, dla przypomnienia: Vredestein Ultrac Vorti R 235/35/19, po jednym sezonie, cena 1850zł, dałem za nie 2600zł, ciagle założone na aucie......

Edytowane przez FroS-t

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wesołych :)ed817959828646e71ca74e38f6e9bbde.jpg

Opublikowano

dzięki kolego wzajemnie ;)

Opublikowano

Organizuje ktoś coś w kujawsko Pomorskim?

Opublikowano

Można by było o czymś pomyśleć :D dawno nie było żadnego spota :D :hi:

Opublikowano

:siema:  po świętach :)

Opublikowano

Ja z chęcią się pojawię jak termin przypasuje

Opublikowano

ja też jestem chętny ;) tylko puki co jako pasażer raczej :D

Opublikowano

W trakcie wymiany auta jesteś.? Jak można wiedzieć to pochwal się co chcesz Kupić? 

Opublikowano
20 godzin temu, dancemacabre napisał:

W trakcie wymiany auta jesteś.? Jak można wiedzieć to pochwal się co chcesz Kupić? 

wczoraj sprzedałem moje B7 i teraz myślę o A6C6 w kombi bo b7 małe mi się wydaje i trochę głośne było i twardo a byłem się przejechać kilkoma A6 i komfort cisza no i jakiś motor 3.0D moc i ten automat co jest tam na prawdę jak dla mnie fajnie to wszystko z sobą współpracuje jedyne co myślę i mam dylemat to nad zawieszeniem czy brać normalne czy pneumatykę  

Opublikowano
13 godzin temu, kedo666 napisał:

wczoraj sprzedałem moje B7 i teraz myślę o A6C6 w kombi bo b7 małe mi się wydaje i trochę głośne było i twardo a byłem się przejechać kilkoma A6 i komfort cisza no i jakiś motor 3.0D moc i ten automat co jest tam na prawdę jak dla mnie fajnie to wszystko z sobą współpracuje jedyne co myślę i mam dylemat to nad zawieszeniem czy brać normalne czy pneumatykę  

Panie.. jak Twoje B7 Ci się wydawało twarde, gdzie Ty miałeś zwykły zawias to nie idź w A6.. będzie tak samo, albo jeszcze bardziej ;) moja A6tka jest na pneumatyce i jest twardsza na ustawieniu dynamic niż A5 było :decayed: niemniej i tak lubię a6tki.. chociaż wahałbym się między c6, a np. b8... tzn, ja się wahałem i wybrałem ostatecznie wtedy a5 ;) 

Opublikowano
8 godzin temu, jedrekx napisał:

Panie.. jak Twoje B7 Ci się wydawało twarde, gdzie Ty miałeś zwykły zawias to nie idź w A6.. będzie tak samo, albo jeszcze bardziej ;) moja A6tka jest na pneumatyce i jest twardsza na ustawieniu dynamic niż A5 było :decayed: niemniej i tak lubię a6tki.. chociaż wahałbym się między c6, a np. b8... tzn, ja się wahałem i wybrałem ostatecznie wtedy a5 ;) 

no nie wiem miałem okazję przejechać kilkoma a6 to nie czułem nic normalnie wybierało nierówności super , fakt to takie trochę inne uczucie było bo ten ciężar robił tą różnice w tym aucie , w b7 niby nie było źle ale a6 dla mnie dużo lepszy wóz i te elementy wszystkie połączone razem dają taki efekt jaki oczekuje ;) , na pewno b8 odpada każda A4 już dla mnie za mała jest takie wrażenie odczuwam .

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:siema:

Edytowane przez eltom

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Wczoraj na Wyżynach11d44b8027ce07ecdd7ffe03fc2e952d.jpg

Opublikowano

Z tego sameg powodu co kedo666  planuje przesiąść się na a6 bo a4 strasznie małe o ile z przodu jest względnie to tył dramat

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

:bry: