Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRZEGORZ Zadzwoń do tego gościa może pomoże 501-817-554 ma na imię Wojtek

Ok, dzięki wielkie. A skąd on jest?
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yhyh to czyli mam golasa pogonic :decayed: to moze jeszcze ktos zawias chce :blink:

Opublikowano

Jak będziesz w Toruniu to możemy pogadać o zawiasie, jestem zainteresowany lekkim obniżeniem mojego bolidu :good:

Opublikowano

djbinek jak weźmiesz od qoperka zawias to lekko bolid obniżony nie będzie :)

Opublikowano

hmmm diselot moze jeszcze nizej pojsc niz moj :decayed:

Opublikowano

ej z kubkiem to zartowalem ale fele bym wział dam Ci jakies inne allu i doplace ale nie te moje mam takie gwiazdy 5cio ramieenne z oponami ale to dobrze jak bys zawias pogonil bo one sa na oponach chyba 15/195/60 a nie na 65 takze jeszcze by auto nizaj stalo... :naughty: jak bys byl zainteresowany to ci ich fotke podrzuce

Opublikowano

Na wiosnę planuje kupić sprężyny obniżające -30mm i zespolone lampy Angel Eye FK. Na spocie w CT chciałbym o tym pogadać, bo mam pewne wątpliwości czy nie będzie problemów z elektryką tzn kabelkami bo blachę się potnie, no problem :P.

Opublikowano

jak chcesz ciac blachy to nie endŻel ajsss tylko zakladaj ori Valeo, urzywki kup, :good: a ty masz teraz halogeny w tych swoich lampach? bo jak tak to albo sobie je odpuscisz albo przeniesiesz w zderzak....

Opublikowano

a ja "kubek" z chęcią bym zwiło :kox::naughty:

Opublikowano

widze ze sie spoźniłem.. już wszystko rozkradzione... ;(

Opublikowano

a ja "kubek" z chęcią bym zwiło :kox::naughty:

ale jeden byl popsuty :decayed: to chyba goperek musial by Ci jeszcze doplacic :ad: szkoda ze sie na niedziele nie zalapie bo chyba sie calkiem dobrze zapowiada :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

binek, tez mam zamiar lampki wpakować zespolone ale tylko valeo lub depo

Opublikowano

felipe tak jak i ja. Mieliśmy się zgadać na wspólne rezanko po nowym roku. Jestem zdecydowany tylko trzeba jakoś to logicznie zorganizować, no i niech się zrobi trochę cieplej.

Opublikowano

http://www.venom24.pl/audi-prod-9901-p-7897.html

To mój typ :) Z tego co widzę, we 3 się ustawimy na wiosenną instalację lamp :) Mnie tylko boli to, że w tych lampach są inne złączki (99-01) niż w naszych starych, ale podobno w ASO za 50zł można dostać.

Opublikowano

Mi nie podchodza Angel Eyes'y... będe chciał założyć takie:

http://moto.allegro.pl/item522743727_reflektor_lampa_nowa_audi_a4_1999_2000_h7_h7_w_wa.html

Do tego do silniczki od fabii lub punto 2, wtyczki od sprintera i można świecić na "liftowo" ;)

Gorsza sprawa z tyłem... do avanta nie ma ładnych lamp. Do sedana znajdziesz świetne diody a do avanta niestety nie. Z związku z czym z czasem pojawią się także tylne światełka poliftowe.

Opublikowano

Reniu robiles dzs fotki?

te lampki to depo? jak tak to popytaj w sklepach u siebie czy czasem taniej nie kupisz, bo u mnie byly po 250zl tylko 3 dni czekania ale zawsze to co masz dac na przesylke to bedziesz mial np na wtyczki, no chyba ze tak podrozaly te lampy

Opublikowano
  • Autor

depo już za 230 na allegro :good: dropsone robisz też rażenie z nami??

Opublikowano
Reniu robiles dzs fotki?
Robiłem i są tutaj:

http://www.a4-klub.pl/smf/spot_w_toruniu-t61517.0.html;msg681920#msg681920

Z lampkami kwestia otwarta i wiadomo że jeśli można gdzies urwać parę złotych na cenie to warto pochodzic wokół tego.

Opublikowano

kurcze tez sie zastanawiam ale jeszcze niewiem czy lampy czy pelen fis..[br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 12:46_________________________________________________Reniu http://www.allegro.pl/item539580300_kratka_kratki_audi_a4_99_01_lift_lifting_czesci.html ostatnio sie pytales, a malo tego na allegro

Opublikowano

Super... szkoda że jestem wypstrykany z gotówki :wallbash: PS. kratki z angola podejdą?