Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze ktos potrzebuje dwie opony? bo mam na sprzedanie 2X dunlop sport 01 205/55/16 w bardzo dobrym stanie byly zalozone na tyl, (czy napis 0908 na oponie to miesiac i rok?)

8256ef788c12494fm.jpg 4b950e70b8c86353m.jpg 075868926e2d9a22m.jpg

dziewiaty tydzien 2008r

to co myslimy dzis o jakims spocie bo pogoda przednia :>

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki rafi, co do spotkanie to jesli dzis to mi pasuje tak ok 19

Opublikowano

A ja dziś pięknie umyłem niunie i porobiłem parę fotek szkoda tylko że z kamery i jakoś wyszła słaba.

1.jpg

Dziś znalazłem fajny bajer z BT wchodzę do auta odpalam i sam mi się łączy z telefonem :) Mogę zapodawać komendy głosowe ale nie kapuje nic po Niemiecku :)

pasuje mi po 19:00 dziś

Opublikowano

wyjechalem dzis do rodzinki ale jesli bedą chetni na spocik to mysle ze miedzy 19 a 20 powinienem sie wyrobic zeby podjechac, pozdro

[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 11:58_________________________________________________oczywiscie spocik w toruniu, rafi napewno by podjechal i moze binek, mnie juz na forum nie bedzie takze moze do zobaczenia panowie, jestem w kontakcie tel z dropsonem i rafi-im takze jakos sie spikniemy[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 12:07_________________________________________________rozmawialem z rafim takze podjedzie do torunia na bajerke po 19, dropson tez i kroghot i moze jeszcze ktos, fajnie by bylo, pozdro...

podsumowanie

MAJKI77

RAFI_A4

DROPSON

KROGHOT

...?[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 12:14_________________________________________________SPOT W TORUNIU DZIŚ PO 19 ZAPRASZAMY!!! TRADYCYJNIE ZIELENIEC GALERIA PIOTR I PAWEŁ A POTEM NA SESJE ZDJECIOWĄ POD MOTOARENĘ.

Opublikowano

wiec panowie robimy dzisiaj spota :) tak o 19.30 na zielencu w toruniu. kto jest chetny to zapraszamy :hi:

Opublikowano

ja bede chwile po 19

Opublikowano
:wallbash: pogoda sie popsula. wiec chlopaki z torunia musicie monitorowac i zdawac relacje pogodowe :tongue4:
Opublikowano

kuzwa kropi caly czas, najwyzej poszuka sie jakiegos daszku :>

Opublikowano

Ja się troche spóźnie a więc czekajcie za mną. Będę troche po 19:25

Opublikowano

7.06.2008 [niedziela] lub 6.06 - Proponuję zrobić spot-grill na pasie koronowskim, albo ... w Skłudzewie, 5 km od Złejwsi. Jest tam fajny pałacyk, i miejscówka gdzie można porobić fajne fotki. Poniżej galeria miejscówki. Wybierzcie gdzie będzie lepiej, jak ma być sporo osób to chyba to Skłudzewo byłoby fajniejsze, a jak stara ekipa, to chyba Koronowo.

o_skludzewo.jpg

http://www.skludzewo.pl/skludzewo.html

Opublikowano

Pogoda aż tak mocno nie dała nam popalić jak myśleliśmy.

Co prawda przydało by się w Toruniu jakiś parking miejski kilkupiętrowy albo w superhiper, może zrobią w tym nowym hiper na starym stadionie.

ps. na spocie zapodałem temat i tu się powtórzę, zbieram garstkę osób na viruska w aucie, firma która profesjonalnie to wykonuje to AGMA z Torunia (dziś wyliczyła mi koszty dla jednego auta bez zniżki 900pln-a) oczywiście myślę że jak by się parę autek zebrało to koszty mogły by lekko zmaleć.

fajnie by zrobić ze 130kucy 160-170 :)

Opublikowano

rafi dawaj fotki :>

Opublikowano

czekamy na fotki z malego spociku niedzielnego Rafi

Opublikowano

dajcie mu dojechać do domu, miał najdalej :)

Opublikowano

Aśka juz wkleja fotki zaraz bedą

Opublikowano

Czesc wam mieszkam kolo Bydgoszczy czy na Lipca tak po polowie cos planujecie jakies spoty z checia bym sie przylaczyl i bysmy sie wymienili radami i doswiadczeniami...Pozdrawiam wszystkich.Czekam na odp.

Opublikowano

moze ktos potrzebuje dwie opony? bo mam na sprzedanie 2X dunlop sport 01 205/55/16 w bardzo dobrym stanie byly zalozone na tyl, (czy napis 0908 na oponie to miesiac i rok?)

8256ef788c12494fm.jpg 4b950e70b8c86353m.jpg 075868926e2d9a22m.jpg 6ab92ea01fee9277m.jpg

Witam, ile sobie winszujesz za te oponki? Proszę o PW jeżeli oczywiście jeszcze są na sprzedaż...
Opublikowano

Czesc wam mieszkam kolo Bydgoszczy czy na Lipca tak po polowie cos planujecie jakies spoty z checia bym sie przylaczyl i bysmy sie wymienili radami i doswiadczeniami...Pozdrawiam wszystkich.Czekam na odp.

praktycznie to co tydzien sie spotykamy takze luz, najlepiej czesto tu zagladaj to sie dowiesz nieraz niespodziewnie cos ustalamy i spotykamy na bajerke w razie co to wpisz sobie moj nr gg 1209478 jak jestem to zawsze widoczny, pozdro.
Opublikowano
98c1a1a99fb2dc6bm.jpg 97b7c290e22e279bm.jpg 867dbb9f4268b3b1m.jpg 75a352c09ace8ef1m.jpg 1b89e018559ae30dm.jpg 649ec0d45b7f76acm.jpg fd4432bc2db439bam.jpg ff8055ff4ab1bd79m.jpg[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 22:52_________________________________________________http://ff8055ff4ab1bd79m.jpg[/img][br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:02_________________________________________________http://97b7c290e22e279bm.jpg[/img]
Opublikowano

5bdfe1d58300ec81.jpg[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 23:17_________________________________________________5bdfe1d58300ec81.jpg

SKROMNY SPOCIK NIEDZIELNY ALE ZAWSZE COS, POZDRO