Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najłatwiej sie krytykuje niz samemu cos organizuje..

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc kolego ///rafi 04// sledze forum i jakos wiedzieliscie ze bede w polsce ale jakos nic sie nie doczytalem gdzie co i jak sie spotykacie a na urlopie w polsce bylem ponad 2 tygodniebo od 17 az do 4 sierpnia.

Opublikowano

Byłeś na miejscu, miałeś ochotę się spotkać to dlaczego nie zrobiłeś wpisu? Na spontana zawsze kilka chetnych osób się znajdzie, wystarczy cynk ktorego zabrakło... 30.07 się spotkaliśmy w kilka osób, było pisane na forum mogłeś dołączyć.

Opublikowano

Nie ma co gadać za wiele, kto tu jest "wodzirejem" wszystkich zlotów?, to prosimy o podanie konkretnego miejsca. Widzę, że wielu osobom, w tym mnie, pasuje Toruń. Tylko teraz konkretnie gdzie w Toruniu się spotkamy..., tylko to i nie ma co więcej pisać ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma takiej fukcji :tongue4:

W takim razie spotykamy się w Toruniu na parkingu koło Piotra i Pawła, na wlocie od Bydgoszczy, godz. 12.00. Jak najdzie nas ochota to przeniesiemy się na miejscówkę przy lesie, gdzie jest kawałek żadko uczęszczanej prostej w razie by ktoś chciał się sprawdzić. Pasuje?

Opublikowano

pasi :)

teraz lista (jezeli godzina komus nie pasuje to mozemy ustalic inna) ale miejsce i termin ustalone!!!!!

NIEDZIELA 09.08.2009 WLOT OD STRONY BYDGOSZCZY(DROGA NUMER 80) parking PIOTR I PAWEL pozniej grill

1. Reniu

2. Majki

3. Binek

4. Rafi

5. ........

prosze sie dopisywac!! mam nadzieje ze nikogo nie przestraszy zmiana odleglosci :polew: wiec te osoby co sie deklarowaly na Samociazek to ma sie rozumiec tu tez beda :evil: odpadla tylko jedna osoba Filip wiec jedna mniej. no chyba ze ktos jest uczuciowo zwiazany z filipem i bez niego nie przyjedzie tez zrozumiemy :) BO JESTESMY BARDZO WYROZUMIALI :hi:

a tak na powaznie to

WPISYWAC SIE NA LISTE !!!!!!!!!!!!!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH I DO NIEDZIELI

Opublikowano

dropsone :>

Opublikowano

NIEDZIELA 09.08.2009 WLOT OD STRONY BYDGOSZCZY(DROGA NUMER 80) parking PIOTR I PAWEL pozniej grill

1. Reniu

2. Majki

3. Binek

4. Rafi

5. Dropsone

6. ...

Opublikowano

jak już mowiłem wcześniej w sobote ide na wesele... i czy bede na zlocie to zalezy od stopnia upojenia.... :dance2: :dance2: :dance2:

Opublikowano

Rafi ... miło było poznać Ciebie ... przez zupełny przypadek :wink4:

Opublikowano

:> rozmawiałem z nim dzisiaj i mówił że spokał kogoś z klubu. Nie był chyba świadomy że spotkał admina :kox:

Opublikowano

Rafi ... miło było poznać Ciebie ... przez zupełny przypadek :wink4:

mi tez bylo milo :hi: teraz musimy zaczac bardziej dzialac aby powiekszyc grono klubowiczow :a4fan: moze jeszcze sie spotkamy. pozdro dla waszego klubu

Opublikowano

:> rozmawiałem z nim dzisiaj i mówił że spokał kogoś z klubu. Nie był chyba świadomy że spotkał admina :kox:

Eeeee tam, nie ma co przesadzać, to tylko funkcja na forum :wink4:

Sam się cieszyłem, że poznałem w końcu kogoś z Bydgoszczy - dałem Rafałowi kilkanaście kalendarzyków żeby w miejscu gdzie pracuje rozdał kilka to może się Wam grono powiększy o kilku użytkowników :good:

Kupcie sobie może kalendarzyki Klubowe - tyle razy jestem w Bydgoszczy i widzę A4 - warto by było włożyć ludziom w drzwi żeby ich zachęcić :wink4:

Opublikowano

ok pozdro

Opublikowano

1. Reniu

2. Majki

3. Binek

4. Rafi

5. Dropsone

6. Grzegorz76

7. .....

Opublikowano

Nie ma takiej fukcji :tongue4:

W takim razie spotykamy się w Toruniu na parkingu koło Piotra i Pawła, na wlocie od Bydgoszczy, godz. 12.00. Jak najdzie nas ochota to przeniesiemy się na miejscówkę przy lesie, gdzie jest kawałek żadko uczęszczanej prostej w razie by ktoś chciał się sprawdzić. Pasuje?

ZARA, ZARA, W TORUNIU RZĄDZE JA :evil:

Opublikowano
:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :quattro::ON::a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Opublikowano

otles... planujesz pojawic sie na spocie w niedzielę?

Opublikowano

Witam! Widzę, że będzie Big Spot jak ta lala ;) Z chęcią podjadę pod PiP na bajerke, ale na grilka niestety nie, będę jechał gdzieś nad jezioro. Pozdrawiam :kox:

Opublikowano

KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009

1. felipe

2. Newman ?

3. Reniu

4. dropsone

5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze)

6. Tomek4don

7. Strobo

8. djbinek

9. karwat ( na 90 % ale sie postaram )

10. Grzegorz76

11. ...

tutaj widze ze jest wiecej osob (lista z samociazka) czy pozostale osoby sie rozmyslily :mysli: bo wiadomo ze newman i karwat zobacza jak bedzie :)