Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i prawidłowo manny90 :good:

Dziwię się, że wielu starszych stażem forumowiczów jeszcze nie ma swoich wątków :mysli: No dalej, trzaskać foty, pisać opis i wrzucać na forum :ad:

Opublikowano

:bry:

Czy ktos wie gdzie mogę sprawdzić geometrię nadwozia? może od razu zbieżność bym czeknął

Strobo radzi w autorenolak'u... ale moze gdzieś jeszcze?

Opublikowano

Najbliżej masz koło Piotra i Pawła na stacji diagnostycznej. Geometria kosztuje 60zł jak dobrze pamiętam.

Miałem też ostatnio ogłoszenie: Elektroniczne ustawianie geometrii kól na pierwszym urzadzeniu Blacktech w Polsce, PZMot, Bydgoszcz, ul. Nakielska 71A, tel. 052 366 15 67, kom. 693 529 343.

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/odp_b5_ahu_nie_chce_odpalic_ale_rozrusznik_jest_ok_co_jest-t101406.0.html;msg1164263#msg1164263

I have a problem :) Panowie, jeśli ktoś coś wie, proszę o wypowiedzi, a chodzi o to, że nie mogę odpalić mojego krążownika szos. Pozdrawiam

Opublikowano

No i prawidłowo manny90 :good:

Dziwię się, że wielu starszych stażem forumowiczów jeszcze nie ma swoich wątków :mysli: No dalej, trzaskać foty, pisać opis i wrzucać na forum :ad:

Jeszcze szukam jakiejś ksywki dla furki, wtedy to już bedzie full wypas z mojej storny ;)
Opublikowano

Tomku moje gratulacje :) śliczna córeczka :) niech szybko i zdrowo rośnie :) pozdrowionka :)

Opublikowano

:polew:Czinkłaczento :polew: też to słyszałem wczoraj kozak nuta :gwizdanie: :gwizdanie: :good:

Opublikowano

to gdzie jutro spot? jeśli jest oczywiście :P bo chętnie bym podjechał, a dopiero dziś wróciłem od babci ze Święta zmarłych...

Opublikowano

Z tego co sledze na forum wynika ze teraz spoty tylko i wyłącznie pod Tesco :decayed: I nic mi nie wiadomo aby go nie było :tongue4:

Opublikowano

Witajcie :) Panowie mam problem... potrzebuję pożyczyć przepływomierz na jakieś 1-2 tygodnie bo swój muszę zdać do reklamacji.. Znacie może kogoś kto mógłby mi pomóc?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam. :hi:

Opublikowano

Ja dzisiaj jestem free, wiec chętnie podjadę na spocika :hi:

Opublikowano

ja idę na delectę więc po meczyku podjadę

Opublikowano

tez chetnie wpadne

Opublikowano

Wszyscy tak się szykują, że nie mają czasu napisać o tym :naughty: Ja będę.[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 15:44_________________________________________________Hehe... przu okazji małe podsumowanie aktywności w wątku :banan2:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=20452

Opublikowano

Ja też się dzis zjawie :kox:

Opublikowano

też pewnie wpadnę nie wiem dokładnie czy punktualnie ale zawitam napewno :a4fan: