Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znacie kogoś kto sprowadziłby mi samochód z Anglii w korzystnej cenie? bo wpadł mi do głowy pomysł na fajne auto do upalania :naughty:

Nie lepiej jechać samemu i coś dobrego poszukać ? Kupując samemu masz większą pewność niż kupowanie od Bóg wie kogo :tongue4:

nie mam czasu jechać do Anglii... :decayed: to jest tylko orientacyjnie... póki co i tak nie mam kasy, ale po wakacjach może coś wpadnie.. różne wizje mam ostatnio w głowie :naughty:

A no chyba że tak :) [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:19_________________________________________________jak tam Wiśnia autko już porobione ?
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktoś musi obudzić towarzystwo więc Wiśnia stoi na posterunku :decayed:

zawsze zwarty i gotowy :naughty:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:20_________________________________________________jak na razie amory wymieniłem,a reszta w przyszłym tyg :naughty: a teraz ide na piwo :kox: do później :decayed:

Opublikowano
:drunk:[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:21_________________________________________________Ja dziś swój odebrałem i się okaże czy wsio jest okej. Regeneracja pompy wtryskowej - 800 zł z robotą. i mam nadzieje że to już koniec wydatków. Co prawda mam jakieś dziwne przypadłości z nią znika mi olej czasami mam minimum za chwile jest znowu połowa. Co najlepsze wszystko jest suche, pierścienie są okej trubawa sucha nie kopci moc jest a olej gdzieś ubywa. Jutro się okaże rano jak pójdę na parking czy olej znikł.
Gość -makaveli-
Opublikowano

ja pije cole i kończe remont chaty :cool1:

Opublikowano

krzychu a moze tego oleju masz poprostu za malo...i jak jest zimny to go nie ma a na ciepłym poki splywa to niby go masz :mysli:

Opublikowano

:hi:

krzychu a moze tego oleju masz poprostu za malo...i jak jest zimny to go nie ma a na ciepłym poki splywa to niby go masz :mysli:

To raczej odwrotnie. Jak zimny to jest coś na miarce, a jak ciepły, to niby brakuje. Na zimnym proponuję dolać do pełnego stanu.

Opublikowano

Powiem Ci tak Artur. Jechałem do Wrocławia na pogrzeb i dojechałem na miejsce po jakieś godzince zszedłem zobaczyć stan oleju i miałem ledwo co a sprawdzałem dzień wcześniej i była połowa. Dolałem na miejscu pól litra i wracając do Trn nic nie zniknęło. Zawiozłem auto do mechanika w trn jakieś 10 km od domu i oleju prawie nic nie było. Cholera wie o co tam chodzi. Zrobiłem tą pompę wtryskową sterownik też został wymieniony mechanik sprawdził pierścienie i turbine miske olejową uszczelkę miedzy silnikiem a skrzynią i wszędzie jest sucho. [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:34_________________________________________________Zero wycieków nie kopci chodzi ładnie odpala od kopa beż zadnego kręcania obroty równe nie wiem gdzie szukać przyczyny no chyba że jutro będzie db

Opublikowano

:hi:

To raczej odwrotnie. Jak zimny to jest coś na miarce, a jak ciepły, to niby brakuje. Na zimnym proponuję dolać do pełnego stanu.

no widzisz Tomek musisz stac na strazy :decayed:

Opublikowano

Przypominam listę na jutrzejszy spot :hi:

1. ArturB6

2. Daras

3. Jędrek

4. Zuzk@ (50%)

5. Karolusss (50%)

6. Damian (50%)

7. Wera

8. Kierownik (40%)

9. Heretic (49,5%)