przemciotorun Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 niestety one juz sa za ciebie;ptrzeba byc na spotach;p [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 22:45_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=762715322 jak by ktos chciał do dawac znac jeszcze mam 2 oponki jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Yeah! Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o zniżkach, ubezpieczyłem furkę i załatwiłem resztę formalności, także na najbliższym spocie się melduję. Musiałem się pochwalić A jutro do południa postaram się gdzieś pojechać i foty porobić, cobyście zobaczyli moją sunię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 no najbliższy spot to chyba w Toruniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No właśnie miałem pytać czy jedziemy do Torunia i czy już obowiązuje czas zimowy i spotykamy się o 19?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 O 19 w Toruniu? Trzeba to ustalić wcześniej by jutro nie zamulić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No ostatnio Rafi rzucił taką propozycję, żeby trochę przyspieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No ale to mialo wejsc od listopada;P hehe mi bardziej pasuje o 20 zreszta niewiem czy bede (wymiana rozrzadu wachaczy ogumienia na amortyzatory...) dobrze by bylo jak mechanik by sie sprezyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Kurna, ten listopad jakoś przegapiłem hehehe No to raczej jak zawsze na 20 ;] nowek a nie ma Cie kto zabrać? Ja mogę z fordonu Cie wziąść, bo jutro pewnie nie zdąże już nigdzie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Kurna, ten listopad jakoś przegapiłem hehehe No to raczej jak zawsze na 20 ;] nowek a nie ma Cie kto zabrać? Ja mogę z fordonu Cie wziąść, bo jutro pewnie nie zdąże już nigdzie podjechać ja bym mogl zabrac nowek-a ale niestety jestem w pracy od 7-21 wiec i na spocie tez sie nie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 no tak panowie, od listopada czas spotów zimowy nastąpi, a teraz w toruniu o 20 piotr i paweł tradycyjnie chociaz zeby nie marznąć to sie gdzies przejedziemy na miejscówke jak w bydzi niedawno oczywiscie nie nalegam, wedle życzenia :gwizdanie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Moze da rade zobaczymy zrobie wszystko zeby byc to jak co hbd dam znac na forum chyba ze zastepczym przyjade (s4 anglik:P to zalezy czy mechanik pozyczy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 po 18 paz i ja sie zaczne zjawiac!! :> zjazd na stale do kraju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Kto bedzie?Lista obecnosci. hbd... majki... reniu... Wpisywwac ja alej niewe czy bede oczekuje na samachod.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasmrocza Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Moze da rade zobaczymy zrobie wszystko zeby byc to jak co hbd dam znac na forum chyba ze zastepczym przyjade (s4 anglik:P to zalezy czy mechanik pozyczy:P Bierz tą eSę i nawet nie waż sie wpadać swoim paździochem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 I CO WIADOMO KTO BEDZIE?504199794 DAJCIE ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Spotykamy się w Strzyżawie koło 19:20? nowek masz jakiś transport czy cuś? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja chciałem jechać,ale niestety,dopiero wróciłem z pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Spocik udany tylko ten wypadek przy wlocie do Byydgoszczy nie potrzebny [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jaki wypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi