Reniu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Przy 18"-19" nie ma szans na zachowanie komfortu który znasz z 15" i 195/65/15 Przy 18" oponka powinna być 235/40/18 a przy 19 pewnie 235/35/19 a to już raczej deseczka Ja mam sprężyny Weitec'a -30/-30, amorki TaTechnix lekko utwardzone i o obniżonym skoku -25. U mnie na 17" 225/45/17 czuję każdą rozjeżdżaną biedronkę na drodze Żartuję teraz poważnie, bardziej czuje się wszelkie nierówności, ale za to auto stało się o wiele stabilniejsze, obniżył się żrodek ciężkości wię nie przechyla się jak statek. Hamowanie też się poprawiło. Z minusów poza utatą komfortu trzeba jeszcze wspomnieć o odczuwalnym spadku mocy. Na początku było to bardzo odczuwalne ale teraz już się przyzwyczaiłem, tak samo jak do większego odczuwania nierówności. Może coś takiego? http://moto.allegro.pl/item756980639_zawieszenie_gwintowane_ta_technix_audi_a4_avant.html Ja u mnie dwa razy wymieniałem zawieszenie i wynikało to z mojej niewiedzy. Spokojnie za to mógłbym mieć nówkę gwincik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 600funtow za4 sztuki i 4 sztuki opon 450 funtow i 4 sztuki opon Polecam:P jak ktos znajdzie za ta cene w polsce owe alusy z oponami ma umnie piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Masz jakieś foto jak one na aucie wyglądają? Zdjęcie samych felg nie oddaje czy będą do konkretnej budy pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 no .. zapodaj jakis VT co do komfortu to potwierdzam.. na 17 i sportowym zawieszeniu kazdą dziurę się czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Na takich felach i zawiasie bedzie dooopa Cie bolała oj będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroghot Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Panowie jeśli chodzi o wygląd felgi na aucie to proponuje ten bajer - http://www.alcar.pl/AlcarKonfigurator/produktion_neu/index.php?site=13&lng=pl taki mały konfigurator może się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Co do tego wypadku to byli znajomi mojej zony z pracy.Maja 7 dzieci. No ale niestety,wypadki się zdążają.. -------------------------------------------------------------------------------- ale fantastyczne ciemne swiatla ma ta audi po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 7 dzieci ale 5 z nich już pełnoletnia->Sąsiedzi kumpa->Z jednym z nich chodzilem do klasy w podstawówce...Przykra sprawa bo oboje zginęli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No swiatla git;d Sluchajcie na luczniczce 10-11 jest wojna polnoc polodnie moze wpadniemy ??przed l;uczniiczke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Kto by jechał na Łuczniczke >??? Godzina plus inus 16... :cool1:Moze jakis nowych klubowiczow zbierzemy hondy beda nawet rywalizowac... a od nas kto moze ??;d ps.tomek pozycz skrzynke jak nie uzywasz bo i za cihco:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jest ktoś chętny dzisiaj na spontana pod Łuczniczką? Godz. 1900 jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ja podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No i spontan zaliczony ;] Wasze zdrowie Panowie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 twoje rowniez dzieki chlopaki za spota do zobaczenia w srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 hehe skonczylo sie dobre jezdzenie 2 pany na jana pawla j**ane remonty!!!! spocik dobry mala frekwencja;d zdrowko bartek;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A mi dzisiaj okopali samochód na parkingu. Światła wciśnięte do środka,kierunki potłuczone,lusterko wyłamane i zbite,maska ma parę wgniotów...Szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Porażka ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Gdzie Ci to zrobili??NA jakim parkingu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 uuu. to boli wspolczucia...strobo [br]Dopisany: 10 Październik 2009, 13:25_________________________________________________a czasem nie na wyzynach badz na wgzw?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi