nowekbdg Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Może grafikiem nie jestem ale niej wieej o takie cos chodzi niebieskie postojowki fiolet ksenon pomarancz kierunek:P no jak by ktos sie postaral zrobil projek to juz bym sie zajol wykonaniem;p Badz obrysy znaczka paskiem leda i jako postojowka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Chętnie zobaczyłbym coś takiego Aczkolwiek na tym etapie mi się nie podoba... Jeśli mechanik się uwinie i wymieni rozrząd to w środę nareszcie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ja byłem na Tuning Show... ogólnie nie było źle... tylko żenujące były hostessy na motocykle, które pozostawały jedynie z dolną częścią bielizny... kilka fajnych autek i nic poza tym. gorzej niż w zeszłym roku, lepiej niż 2 lata temu. ja się oczywiście narysuję w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 nowekbdg... nie rób wioski z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Czyli jutro spocik o 19:00?? Postaram się wcześniej urwać z pracy to może będę kilka minut po 19... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Tak jest, jutro również się melduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 :polew: :nabijasie: dobreeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 hehe smiejcie sie by ktos pomogl zaprojektowac to byl zrobil wykonanie;d Rozrzad wyieiony i jeszcze musze pasek jakis zbakowany zy cos wiecie ile to kosztuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 nowek te kolorowe lampki to sobie lepiej na choince powies.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ale ten wydech nie jest zły w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 nowek po co ci audi jak tak go chcesz szpecic.. do zobaczyska jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 chodzilo o lampy!!te lampki to niebieskie postojowki fiolety ksenon pomara ncz kierunek to jest przyklad Niewiem czy jutro ogarne poznan city.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasmrocza Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam mojej znajomej za***ali na grunwaldzkim HONDE CRV dziś rano przed kamienicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 uuu o miala pecha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chyba mamy wspólnych znajomych. Cholera, w tym kraju nie można spać spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 reniu masz moj glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axel Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No tak dzisiaj znowu spocik, a ja z żonką mam sesyjke poślubną Jeżeli się wyrobimy to może się narysujemy i zrobimy jakieś fotki Hmmm to mogłoby być ciekawe... tylko troche zimno może być pod tesco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No tak dzisiaj znowu spocik, a ja z żonką mam sesyjke poślubną Jeżeli się wyrobimy to może się narysujemy i zrobimy jakieś fotki Hmmm to mogłoby być ciekawe... tylko troche zimno może być pod tesco... czesc axel bedzie cieplej niz pod golym niebem a zdjecie mlodej pary wsrod tylu audi- hmm mozna by nawet do kalendarza audi wystawic :> skora taka pogoda wiec moze od razu sie spotkamy pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwat23 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 GRATULACJE Reniu jesteś na prowadzeniu :> [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 14:56_________________________________________________ja też chyba wyśle na listopad pogoda na Fotke jest idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi