Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę, że Arturowi chodzi o ten "dyfuzor" bo on moim zdaniem ni w ch*j ni w p*zdę nie pasuje

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechu ogólnie furka bardzo ladna...ale ten tył to chyba dopracujesz jak juz ja kupisz :mysli:

wiem że są zderzaki do odmalowania bo inny odcień mają

a co według Ciebie jest tam do wyrezania :mysli: mi się podoba,zresztą dziwnie na tych foto wygląda....na żywo jest o wiele ładniejsze

no jak Tobie się podoba to mi też :wink4:

Gość -makaveli-
Opublikowano

myślę, że Arturowi chodzi o ten "dyfuzor" bo on moim zdaniem ni w ch*j ni w p*zdę nie pasuje

jaki dyfuzor??? gdzie?? :mysli::decayed:

to coś od haka na środku zderzka :mysli: :mysli:

Opublikowano

o to mi chodzi:

c195818934.jpg

moim zdaniem psuje to obraz auta, ale ogólnie mi się auto podoba. tylko poprawić to coś i będzie furka jak ta lala :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

o to mi chodzi:

c195818934.jpg

moim zdaniem psuje to obraz auta, ale ogólnie mi się auto podoba. tylko poprawić to coś i będzie furka jak ta lala :kox:

aaaaa no faktycznie trochę dupowate..... i jeszcze ta listwa chrom pod klapą do wywalenia :mysli:

zobaczymy bo dzisiaj gdybam a jutro moge dostać info na GG że fura sprzedana (odpukać) :)[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 11:42_________________________________________________a jak nie to jest opcja rezerwowa :naughty:

http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-C19018220.html

http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-0-v6-lpg-full-opcja-stan-idealny-i1689916077.html (avant :bag: )

http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-benzyna-gaz-polecam-C19708854.html

ich przewaga to automatyczna skrzynia... bo taką bym chciał teraz :cool1:

Opublikowano

ta fura lukasa wypasiona...grzechu masz kase ? to kupuj .. nie wiem nad czym sie zastanawiac

ta reszta biedna w porównaniu do tej.

Opublikowano

:hi:

Tobie Grzesiu się co chwile zmienia :P Najpierw kup.. a pózniej pogadamy :)

Gość -makaveli-
Opublikowano

Tobie Grzesiu się co chwile zmienia :P Najpierw kup.. a pózniej pogadamy :)

dobrze gadasz :decayed::good:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 12:46_________________________________________________

grzechu masz kase ? to kupuj .. nie wiem nad czym sie zastanawiac

właśnie do ok końca lipca na kase musze czekać :disgust:
Opublikowano

powiem Ci tak..myślisz że w 3.0 jest dużo mniejsze?? 3 litry różnicy w spalaniu ...a frajda, wygoda i dzwięk o wiele lepszy

Opublikowano

ja nie wiem ale mi się ona zupełnie nie widzi ... jedyne to fajne te lampy z przodu dodają efektu

Gość -makaveli-
Opublikowano

powiem Ci tak..myślisz że w 3.0 jest dużo mniejsze?? 3 litry różnicy w spalaniu ...a frajda, wygoda i dzwięk o wiele lepszy

ale OC o wiele większe :rolleyes: nie wspomne o częściach :rolleyes:
Opublikowano

Chłopie.. za ten litrarz płacisz tyle samo... rocznikowo tez podobnie..

Gość -makaveli-
Opublikowano

Chłopie.. za ten litrarz płacisz tyle samo... rocznikowo tez podobnie..

jak liczyłem w AXA OC na bete to przy 2.8 wyszło 1290zł, przy 3.0 wyszło 1570zł a przy 4.0 wyszło 1750zł :cool1:
Opublikowano

z tymi ubezpieczeniami to i tak jest różnie.. biorą wszystko pod uwage, musiałby Ci wyliczyć ubezpieczyciel bezpośrednio. tak czy inaczej widze że zszedłeś na normalną droge co mnie cieszy.. :good:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 13:07_________________________________________________to weż pod uwage to... http://otomoto.pl/audi-a6-szwajcaria-3-0l-serwis-skora-C18356320.html :slina:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 13:09_________________________________________________gdybym miał tylko kase... :([br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 13:11_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-rs6-450km-4-2-v8-bi-turbo-2003r-z-niemiec-i1683846607.html

Opublikowano

to rs6 omawiane było na AKP.. niezbyt dobry egzemplarz podobno

Opublikowano

to rs6 omawiane było na AKP.. niezbyt dobry egzemplarz podobno

a był ktoś oglądać że taka opinia? ideał to tylko z salonu. .i też nie zawsze...

Opublikowano

nie pamiętam :decayed: ogólnie to ten handlarz sam w sobie nie cieszy się dobrą opinią w internecie.