Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wiadomo, człowiek nie wielbłąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wiadomo, człowiek nie wielbłąd... otoz to :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no to a5-tka w końcu umyta ale, że zapowiada się na deszcz to wycieczka dom-myjnia-konarzewski-dom. dalej się nie wybieram, niech sobie siedzi w ciepłym garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no to a5-tka w końcu umyta ale, że zapowiada się na deszcz to wycieczka dom-myjnia-konarzewski-dom. dalej się nie wybieram, niech sobie siedzi w ciepłym garażu :decayed: a nie mówiłem gdzie tam deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... jakiej burzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wczoraj w nocy walnęło u nas w coś...do was nie doszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no w nocy między 3 a 5 to waliło równo,aż się obudziłem [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:11_________________________________________________kiempes nie chowaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... jakiej burzy toć tak napier**o że masakra jak ty w bunkrze siedzisz to co się dziwisz że nic nie słyszałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... jakiej burzy toć tak napier**o że masakra jak ty w bunkrze siedzisz to co się dziwisz że nic nie słyszałeś taa... okopy też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... jakiej burzy toć tak napier**o że masakra jak ty w bunkrze siedzisz to co się dziwisz że nic nie słyszałeś taa... okopy też mam no co ty oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] nie dość że taka za***ista pogoda od rana, to jeszcze internet z Netii się wysypał po burzy... jakiej burzy toć tak napier**o że masakra jak ty w bunkrze siedzisz to co się dziwisz że nic nie słyszałeś taa... okopy też mam no co ty oj tam oj tam u ciebie wliło bo ty na górze mieszkasz osowej dlatego taka osowiała jestes [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:22_________________________________________________nie no git zawodnik jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie chowam się tylko zaległości nadrabiam A tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wiśnia ale masz zobaczysz doczekasz się [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:26_________________________________________________teraz to przynajmniej mogę tak gadać bo jeszcze jakiś czas temu to bym miała auto porysowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W domu siedzi pod pantoflem to na forum się z Werą droczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W domu siedzi pod pantoflem to na forum się z Werą droczy :gwizdanie: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W domu siedzi pod pantoflem to na forum się z Werą droczy :gwizdanie: w domu nie siędzę dopiero z tyry wróciłem [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:32_________________________________________________[quote name=wera ] wiśnia ale masz zobaczysz doczekasz się [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:26_________________________________________________teraz to przynajmniej mogę tak gadać bo jeszcze jakiś czas temu to bym miała auto porysowane kolo Tesco często bywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W domu siedzi pod pantoflem to na forum się z Werą droczy :gwizdanie: w domu nie siędzę dopiero z tyry wróciłem i bardzo dobrze za dużo wolnego też nie możesz mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W domu siedzi pod pantoflem to na forum się z Werą droczy :gwizdanie: ja niby pantofel a sam na ogólnopolski nie pojechał bo przy garach musiał siedzieć :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 w domu nie siędzę dopiero z tyry wróciłem [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:32_________________________________________________[quote name=wera ] wiśnia ale masz zobaczysz doczekasz się [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:26_________________________________________________teraz to przynajmniej mogę tak gadać bo jeszcze jakiś czas temu to bym miała auto porysowane kolo Tesco często bywam to akurat nie tyczyło się do ciebie już wiesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi