Kempes_1985 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie przy garach tylko zakupy na chrzciny zwoziłem itd. Poza tym moja Córka jest dla mnie najważniejsza!! [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 16:38_________________________________________________http://www.chamsko.pl/1743/wisienkiP przyznać się kto to??
przemciotorun Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 szukam auta, moze ktos cos wie o aucie na sprzedaz, najlepiej z pewnego źródła..... cena tak do 14tys ale zeby auto juz bylo do jazdy, klima/wspomaganie/4 dzwi/jakas tam elektryka to musi byc..... nie koniecznie disel.... bardziej bym szedl w strone ok 100km benzyny.... myslalem o jakims gofie IV, moze polowka, widzialem pare fajnych mercedesow a-klas.... ale jak troche poczytalem to..... kazde auto cos ma zyebane.....
bula87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 szukam auta, moze ktos cos wie o aucie na sprzedaz, najlepiej z pewnego źródła..... cena tak do 14tys ale zeby auto juz bylo do jazdy, klima/wspomaganie/4 dzwi/jakas tam elektryka to musi byc..... nie koniecznie disel.... bardziej bym szedl w strone ok 100km benzyny.... myslalem o jakims gofie IV, moze polowka, widzialem pare fajnych mercedesow a-klas.... ale jak troche poczytalem to..... kazde auto cos ma zyebane..... zapytam kolegi bo ma a-klasę '98 rok produkcji 170CDI ogólnie strasznie zadbany i mało jeżdżony do pracy robił 1 kilometr w dwie strony roczny przejazd około 5000km jutro będę coś wiedział po pracy
przemciotorun Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 szukam auta, moze ktos cos wie o aucie na sprzedaz, najlepiej z pewnego źródła..... cena tak do 14tys ale zeby auto juz bylo do jazdy, klima/wspomaganie/4 dzwi/jakas tam elektryka to musi byc..... nie koniecznie disel.... bardziej bym szedl w strone ok 100km benzyny.... myslalem o jakims gofie IV, moze polowka, widzialem pare fajnych mercedesow a-klas.... ale jak troche poczytalem to..... kazde auto cos ma zyebane..... zapytam kolegi bo ma a-klasę '98 rok produkcji 170CDI ogólnie strasznie zadbany i mało jeżdżony do pracy robił 1 kilometr w dwie strony roczny przejazd około 5000km jutro będę coś wiedział po pracy oki czekam na info
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nadszedł taki czas w życiu naszego kolegi... takie zdarzenie... [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 21:47_________________________________________________iż aczkolwiek rzecz biorąc... Grzechu w końcu kupił wymarzoną BMW 735 :slina: full wypas :slina: miałem okazję być przy zakupie i przejechać sie tym potworkiem :kox: Gratuluje zakupu i niech ci służy
Janekx Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no to niech mu służy jaki rocznik?
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 2001 z tego co pamiętam,mega wypas tv,webasto skóry długo by wymieniać :slina: i ta moc :slina:
majki77 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 koledze ostatni A4 zajeb..., mam nadzieje że nie ma tu jakiegoś desperata napalonego na Audi A4 pozdrowionka dla wszystkich, dawno niektórych audi maniaków nie widziałem :gwizdanie: myslę sie pojawić niebawem pozdro dla wszystkich :>
krzychu-trn Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to w takim razie czekamy a Grzes sie pochwali tym nabytkiem, a co z RS4 :>
manny90 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to w takim razie czekamy a Grzes sie pochwali tym nabytkiem, a co z RS4 :> Plany szybko się zmieniają
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to w takim razie czekamy a Grzes sie pochwali tym nabytkiem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218626.0
krzychu-trn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No ładnie się prezentuje Grześ Ważne że Ci się podoba i niech się sprawuje
jedrekx Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a jeszcze z pół godziny temu Grzechu żabą jechał po Fordońskiej :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zatopił w Wiśle to co nikt tego nie chciał przez ten niebieski środek
Rekomendowane odpowiedzi