przemciotorun Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Robimy jakis wiekszy spot 25/09? jest jeszcze troche czasu i kazdy mogl by sie jakos dostosowac/okreslic i bysmy wiadzieli co i jak, moze tez jakas inna miejscowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozikmm Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja jestem jaknajbardziej ZA! 25.09 mi pasuje :> oczywiscie jesli cos mniejszego i w innym miejscu to tez jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 25.09 jak najbardziej, bo te dwa weekendy też mi wypadają raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 mogę też wpaść?? chyba Binek już będzie w pl to podjedzie Swoją 7er PS objechać A6 2.8 quattro na kamiennej...bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja na 25.09 też postaram się być jak coś większego organizujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 PS objechać A6 2.8 quattro na kamiennej...bezcenne a jeszcze niedawno pisaleś : "ten samochód ma poruszać się z gracją a nie ścigać " :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 PS objechać A6 2.8 quattro na kamiennej...bezcenne a jeszcze niedawno pisaleś : "ten samochód ma poruszać się z gracją a nie ścigać " :naughty: musiałem bo bylem gaz ustawić i trzeba było przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_1987 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a moze to byla 2.5 tdi? Pisze sie ktos dzis na wyscigi w Toruniu?[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 17:17_________________________________________________Ja chyba jade z Rafim, Moze ktos w koncu przyjedzie z forum? Mile widziana BMW 7 na wyscig z 1.8 T Quatrro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a moze to byla 2.5 tdi? Pisze sie ktos dzis na wyscigi w Toruniu?[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 17:17_________________________________________________Ja chyba jade z Rafim, Moze ktos w koncu przyjedzie z forum? Mile widziana BMW 7 na wyscig z 1.8 T Quatrro :gwizdanie: a z 1.8 TT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mile widziana BMW 7 na wyscig z 1.8 T Quatrro :gwizdanie: to zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mile widziana BMW 7 na wyscig z 1.8 T Quatrro :gwizdanie: to zaproszenie? a ty jeszcze tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_1987 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 oczywiscie ja sie chetnie sprobuje zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 No i jaki wynik? Hehe... ostatnio w radio słyszałem niezły oldschool Fatum - Mania Szybkości '93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkool Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam wszystkich. Jeżeli planujecie spocik 25.09 to ja odpadam . Będę na Rajdzie Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 WIŚNIA ogarnij ten telefon bo się dogadać nie szło. Zrozumiałem tylko że czarna wołga dzieci porywała wczoraj wieczorem w Świeciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkool Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 http://www.rajdpolski.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Zrozumiałem tylko że czarna wołga dzieci porywała wczoraj wieczorem w Świeciu jechała po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi