przemciotorun Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223675.0
przemciotorun Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ja nie moge jezdzic autem gdzies do sierody
damian_qbass Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ja nie moge jezdzic autem gdzies do sierody a co się stało?
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jędrek ustrzelony na Pelplińskiej ok 17
przemciotorun Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ja nie moge jezdzic autem gdzies do sierody a co się stało? peknieta lekotka
jedrekx Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jędrek ustrzelony na Pelplińskiej ok 17 jep, tankowalem bo lecialem do Gdanska.. w drodze powrotnej peklo 250.. z gorki Jakiś spontan dzisiaj?? jak wroce z Grudziadza to spoko, w razie czego moge prosic kogos o smsa czy bedzie spontan i jesli tak to o ktorej?
Janekx Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 jak będzie coś wiadomo konkretnie to napiszcie z godzinkę wcześniej na forum żebym zdążył ewentualnie dojechać
krzychu-trn Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Orientuje się ktoś z Was jak jest w b5 z włącznikiem świateł pozycyjnych i mijania? bo mam problem ze wylaczaja mi sie swiatla czasami i gdzie kolwiek szukam nigdzie nie ma samego wlacznika switale podobno jest zespolony z manetka od tempomatu i dlugich ale jak bylem w arpolu to maja tylko manetke do tempomatu kierunkow i dlugich a gdzie od normalnych swiatel? bawil sie juz ktoś z Was z tym?
Krystian1987 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Orientuje się ktoś z Was jak jest w b5 z włącznikiem świateł pozycyjnych i mijania? bo mam problem ze wylaczaja mi sie swiatla czasami i gdzie kolwiek szukam nigdzie nie ma samego wlacznika switale podobno jest zespolony z manetka od tempomatu i dlugich ale jak bylem w arpolu to maja tylko manetke do tempomatu kierunkow i dlugich a gdzie od normalnych swiatel? bawil sie juz ktoś z Was z tym? U mnie wyłączy się zawsze lewe pozycyjne po zamknięciu maski, bo wyczepi się kabelek podczas trzasnięcia maską. Może u Ciebie jest podobnie?
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jędrek ustrzelony na Pelplińskiej ok 17 jep, tankowalem bo lecialem do Gdanska.. w drodze powrotnej peklo 250.. z gorki Jakiś spontan dzisiaj?? jak wroce z Grudziadza to spoko, w razie czego moge prosic kogos o smsa czy bedzie spontan i jesli tak to o ktorej? 230km/h trasa Bydgoszcz- Brzoza tudej
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ponad 200km/h to żaden wyczyn :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ponad 200km/h to żaden wyczyn :gwizdanie: teraz tak mówisz,a jak miałes żabe to ta prędkość była dla ciebie nieosiągalna [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 19:15_________________________________________________przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce musiałbym wypić ze 9 browarów żeby to ogarnąć
WIŚNIA Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce musiałbym wypić ze 9 browarów żeby to ogarnąć nauczę cię
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 nie dzięki ja uczę się diagnostyki BMW bo zakupiłem kable i mam 3 różne programy które chcę opanować perfect
jedrekx Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Jędrek ustrzelony na Pelplińskiej ok 17 jep, tankowalem bo lecialem do Gdanska.. w drodze powrotnej peklo 250.. z gorki Jakiś spontan dzisiaj?? jak wroce z Grudziadza to spoko, w razie czego moge prosic kogos o smsa czy bedzie spontan i jesli tak to o ktorej? 230km/h trasa Bydgoszcz- Brzoza tudej ponad 200km/h to żaden wyczyn :gwizdanie: tylko ja mam 170-konnego diesla katalogowo V-Max mam 230 km/h
damian_qbass Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 ładnie ładnie chłopaki mnie ciekawi kto w Toruniu jeździ cccccccccsyczącą białą B6... bo auto prezentuje się mega
dobis1 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce a co grzebiesz i gdzie??
Rekomendowane odpowiedzi