Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie moge jezdzic autem gdzies do sierody :confused4:

a co się stało?

Opublikowano

ja nie moge jezdzic autem gdzies do sierody :confused4:

a co się stało?

peknieta lekotka

Opublikowano

:hi:

Jakiś spontan dzisiaj??

Opublikowano

Jędrek ustrzelony na Pelplińskiej ok 17 :naughty:

jep, tankowalem bo lecialem do Gdanska.. w drodze powrotnej peklo 250.. z gorki :decayed:

Jakiś spontan dzisiaj??

jak wroce z Grudziadza to spoko, w razie czego moge prosic kogos o smsa czy bedzie spontan i jesli tak to o ktorej?

Opublikowano

jak będzie coś wiadomo konkretnie to napiszcie z godzinkę wcześniej na forum żebym zdążył ewentualnie dojechać :)

Opublikowano

Orientuje się ktoś z Was jak jest w b5 z włącznikiem świateł pozycyjnych i mijania? bo mam problem ze wylaczaja mi sie swiatla czasami i gdzie kolwiek szukam nigdzie nie ma samego wlacznika switale podobno jest zespolony z manetka od tempomatu i dlugich ale jak bylem w arpolu to maja tylko manetke do tempomatu kierunkow i dlugich a gdzie od normalnych swiatel? bawil sie juz ktoś z Was z tym?

Opublikowano

Orientuje się ktoś z Was jak jest w b5 z włącznikiem świateł pozycyjnych i mijania? bo mam problem ze wylaczaja mi sie swiatla czasami i gdzie kolwiek szukam nigdzie nie ma samego wlacznika switale podobno jest zespolony z manetka od tempomatu i dlugich ale jak bylem w arpolu to maja tylko manetke do tempomatu kierunkow i dlugich a gdzie od normalnych swiatel? bawil sie juz ktoś z Was z tym?

U mnie wyłączy się zawsze lewe pozycyjne po zamknięciu maski, bo wyczepi się kabelek podczas trzasnięcia maską. Może u Ciebie jest podobnie?

Opublikowano

jep, tankowalem bo lecialem do Gdanska.. w drodze powrotnej peklo 250.. z gorki :decayed:

Jakiś spontan dzisiaj??

jak wroce z Grudziadza to spoko, w razie czego moge prosic kogos o smsa czy bedzie spontan i jesli tak to o ktorej?

230km/h trasa Bydgoszcz- Brzoza tudej :decayed:

Opublikowano

ponad 200km/h to żaden wyczyn :gwizdanie:

:decayed:

teraz tak mówisz,a jak miałes żabe to ta prędkość była dla ciebie nieosiągalna :naughty:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 19:15_________________________________________________przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce

Opublikowano

przyjedź lepiej mi pomóc silnik rozłożyć w mojej suce

musiałbym wypić ze 9 browarów żeby to ogarnąć :naughty:
Opublikowano

musiałbym wypić ze 9 browarów żeby to ogarnąć :naughty:

nauczę cię :naughty:

Opublikowano

nie dzięki :lol1:

ja uczę się diagnostyki BMW bo zakupiłem kable i mam 3 różne programy które chcę opanować perfect :naughty:

Opublikowano

Jakiś spontan dzisiaj??

230km/h trasa Bydgoszcz- Brzoza tudej :decayed:

ponad 200km/h to żaden wyczyn :gwizdanie:

:decayed:

tylko ja mam 170-konnego diesla :cool1: katalogowo V-Max mam 230 km/h :decayed:

Opublikowano

ładnie ładnie chłopaki

mnie ciekawi kto w Toruniu jeździ cccccccccsyczącą białą B6... bo auto prezentuje się mega

Opublikowano

a co grzebiesz i gdzie??