Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

a o której godzinie to może się załapie bo będę w Toruniu :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też wpadnę raczej tylko godzinę podajcie :)

Opublikowano

:hi: :hi:

W niedzielę chętny ktoś na mini spota w Toruniu ? Na żużel jedziemy i można się styknąć jakoś

jak nigdzie nie wyjadę to wpadnę :wink4: będziecie eSą czy Twoim? :naughty:

a tak w ogóle to :bry:

Ty to obowiązkowo wpadnij :decayed:

Esemesem będziemy :kox: :kox:

Godzinę podam wieczorkiem tylko dogadam sprawę

Opublikowano

Siema , tak jak Musti pisze moglibyśmy sie gdzies spotkać , w Toruniu bedziemy juz od południa , zawody są o 16:30 i mysle ze gdzies koło 15:00 możnaby sie ustawic , tylko podajcie miejscówke. Oczywiście Auchan odpada bo za daleko :decayed:

będziecie eSą czy Twoim? :naughty:

ofkoz że esą , jego paździerzem nie chce mis ei jechać 5h :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Siema , tak jak Musti pisze moglibyśmy sie gdzies spotkać , w Toruniu bedziemy juz od południa , zawody są o 16:30 i mysle ze gdzies koło 15:00 możnaby sie ustawic , tylko podajcie miejscówke. Oczywiście Auchan odpada bo za daleko :decayed:

my się zawsze spotykamy przy Piotrze i Pawle na Broniewskiego :wink4: mi godzina pasuje więc mógłbym podjechać :good:

ofkoz że esą , jego paździerzem nie chce mis ei jechać 5h :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

:decayed:

Opublikowano

jak sobota to może i ja wpadnę w końcu :)) - co do miejscówek to hmm raczej parkingi w niedziele odpadają (chociaż to zależy od ilości aut). ale z tego co pamiętam fajną miejscówką był parking przed torem rally cross - i przy okazji Ci co jadą potem na motoarenę mieli by blisko

Opublikowano

ten spot ma być w niedzielę.

Opublikowano

Pod Piotrem i Pawłem przeważnie jest sporo miejsca :)

Opublikowano

myślę, że się wyrobie czasowo więc wjadę :decayed: najwyżej będę miał towar na samochodzie, ale wtedy będzie 1BE :polew:

Opublikowano

daj znać czy jedziesz to pojedziemy razem, bo ja raczej na 99% bede

Opublikowano

my się zawsze spotykamy przy Piotrze i Pawle na Broniewskiego

jaki dokładnie adres ??? jak mieszkałem w TRN to jeszcze tam chyba P&P nie było :decayed:

Opublikowano

Broniewskiego 61-63, to jest obok stacji BP, na przeciwko starego stadionu żużlowego :good:

Opublikowano

k**wa za***ana, wybory sie skonczyly i juz h*je wymyslili jak wyciagnac pieniadze od ludzi dzisiaj rano zmienili znaki o sposobie parkowania na naszej jakze teraz k**wa pieknej ulicy mickiewicza, (przebudowana w taki sposob jak by projektant nigdy samochodem nie jezdzil :good: ).... a oczywiscie chwila po zmianie, pier**lone psy z tymi siersciuchami z miejskiej jeps mandaciki za zle parkowanie..... no k**wa tak to tylko w tej pojebanej polsce moze byc..... takze panowie i panie uwazajcie jak teraz tam parkujecie, bo podejrzewam ze przez najblizszy czas to te siersciuchy beda na kazdym rogu czekac ne zorobienie latwych pieniedzy... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

5h ale jaka frajda i miałbyś wiatr we włosach przy okazji mógłbyś się nachlać :naughty: :naughty:

Opublikowano

daj znać czy jedziesz to pojedziemy razem, bo ja raczej na 99% bede

ja pewnie o tej porze to będę wlatywał od Włocławka nie dam rady obrócić Świecie-rozładunek-Toruń, ale wracać będziemy razem :decayed:

Opublikowano

Dobisssssss :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

za pomoc :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

chłopaki jestem pod wrażeniem Waszej pracy :notworthy: ale Wiśnia i tak jestem zdania, że 4,2 z A8 się tam zmieści przemyśl to :polew: