Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi się A7 i A6 C7 bardzo podoba.. :slina: zwłacza biała/czarna/szary delfin w pełnym pakiecie S-line :kox:

A7.... :slina: też uważam, że A7 jest piękna, wg mnie najładniejsze audi obecnie w ofercie

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a7 jest za***iste, az sie boje co to bedzie jak pojawi sie s7 i rs7 :kox:

Opublikowano

mi się A7 i A6 C7 bardzo podoba.. :slina: zwłacza biała/czarna/szary delfin w pełnym pakiecie S-line :kox:

A7.... :slina: też uważam, że A7 jest piękna, wg mnie najładniejsze audi obecnie w ofercie

bardziej od A7 podoba mi się moje obecne wozidło (wiadomo, kwestia gustu), ale kiedyś się znudzi. a wtedy... :naughty:

Opublikowano

A mi się podoba moje B5 :evil:

Opublikowano

:good:

a mi moje B6 :kox:

:siema:

Opublikowano

Chyba widziałem Cię Artur o 15 koło McDonalda na Focha :mysli: rzucił mi się w oczy winter pakiet :naughty:

Opublikowano

A ja ciebie reniu widziałem w ubiegłym tygodniu koło kauflanda na woj. polskiego :wink4:

Opublikowano

Bryluje na dzielnicy :cool1:

asdasdtt.jpg

Opublikowano

:bry:

jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :decayed:

Opublikowano

:hi:

mi moje b6 też :naughty:

Opublikowano

Osz fak :blink: skleroza :wallbash: na swoją obronę mam tylko to, że obecnie walczę z kalendarzem. Ostatnie szlify....

Opublikowano

Osz fak :blink: skleroza :wallbash: na swoją obronę mam tylko to, że obecnie walczę z kalendarzem. Ostatnie szlify....

spoko az tak bardzo mi sie nie spieszy, tylko myslalem ze moze pw nie doszlo albo cus...

Opublikowano

jak na razie na sobotę jest więcej chętnych

Opublikowano

widziałem cię dzisiaj pod kinem jak z dywanem szedłeś :naughty: i umyj w końcu samochód bo go już nie poznaje jak przejeżdżam z każdym dniem coraz czorniejszy :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 20:08_________________________________________________aaa... i tomka4don widziałem pod galerią w fordonie :naughty:

Opublikowano

widziałem cię dzisiaj pod kinem jak z dywanem szedłeś :naughty: i umyj w końcu samochód bo go już nie poznaje jak przejeżdżam z każdym dniem coraz czorniejszy :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 20:08_________________________________________________aaa... i tomka4don widziałem pod galerią w fordonie :naughty:

montaż w cafe kultura wykładziny mi się szykuje, więc służbowo byłem :tongue4: , a co do samochodu to myłem dziś....lampy z przodu :polew:

Opublikowano

montaż w cafe kultura wykładziny mi się szykuje, więc służbowo byłem :tongue4: , a co do samochodu to myłem dziś....lampy z przodu :polew:

ciągle Osłem jeździsz? czy już Białym? :decayed:

Opublikowano

i Osłem i Wichrem, bo jeszcze blachy francuskie to nie za bardzo gdzieś go zostawiać na dłużej w innym miejscu niż praca[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 23:03_________________________________________________ :bry: